20.11.14

Θα είναι κάτι σαν σοβιέτ, αλλά δεν θα είναι σοβιέτ…



Έγινε και αυτό!
Την ώρα δηλαδή που κάτω από την έντονη πίεση της πραγματικότητας, ο Αλέξης άρχισε κι αυτός τις κυβιστήσεις, φορώντας το κοστούμι του μετριοπαθούς, οι σύντροφοί του, μη μπορώντας να ελέγξουν τον πρωτόγονο «μπολσεβικισμό» που βράζει μέσα τους, την έκαναν τη κουτσουκέλα.



Έτσι, ο αντισυστημικός  γίγας της πολιτικής διανόησης (και υπάλληλος του αντισυστημικού ΟΤΕ) Δημήτρης Στρατούλης, παρέα με τον διευθυντή της αντισυστημικής Αυγής, τον αντικομφορμιστή  Νίκο Φίλη, είχαν δεν είχαν… ξεδίπλωσαν  το όραμά τους για την αυριανή Ελλάδα του Σύριζα.
Στην οποία δεν θα έχει καμία θέση η σημερινή (όπως τη ξέρουμε) αναχρονιστική και κατασταλτική αστυνομία των δοσίλογων που μας κυβερνάνε αφού… και που μας γδέρνει τα όνειρα, μπλα, μπλα...


Σε τηλεοπτικό λοιπόν πάνελ περιθωριακού αγαναΧτιστικού καναλιού, ιδιοκτησίας του αντισυστημικού Κουρή, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους με τον συστημικό Γιάννη Μιχελάκη, οι δυο αυτοί άδολοι αγωνιστές του λαού, και με το μυαλό τους αντάρτες πόλεων,  παραδέχθηκαν ότι ο Σύριζας έχει όνειρα για την νέα αστυνομία… του λαού και της εργατιάς.
Η οποία αν θα υπάρχει, για μια μεταβατική περίοδο, θα υπάρχει με «επίκεντρο τον άνθρωπο»! ‘Η έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ.
Τόσο απλά και σοσιαλιστικά.
Μια αστυνομία χωρίς όπλα, χωρίς ΜΑΤ, και μια Ελλάδα όπου στις τυχόν διαδηλώσεις δεν θα παρευρίσκεται κανένας μα κανένας αστυνομικός.
Ελπίζοντας έτσι πως επιτέλους θα πραγματοποιηθεί και στη χώρα μας το ουτοπικό αυτό ουμανιστικό σύστημα που κυριάρχησε επί δεκαετίες στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, και που  συνεχίζει να κυριαρχεί και σήμερα στα λίγα κράτη προπύργια που απέμειναν ως φάροι του κομμουνισμού (Κούβα, Β. Κορέα, κλπ).
Διότι ως γνωστόν, η ΕΣΣΔ και τα συμμαχικά κράτη δορυφόροι της, ή η Κίνα, η Αλβανία, κλπ. ουδέποτε είχαν αστυνομία.
Ειδικά η Ανατολική Γερμανία, δεν αστυνομεύονταν καν…
Όπως αστυνομία δεν έχει σήμερα ούτε η Κούβα, ούτε η Β. Κορέα, ούτε η…  Σομαλία.
Ρωτήστε και τον Μπογιόπουλο… Να τα λέμε αυτά δηλαδή.
Και όσοι μιλάνε για αστυνόμευση κλπ που δήθεν υπήρχε στους σοσιαλιστικούς αυτούς παραδείσους, είναι απλά ανιστόρητοι, αν όχι κοινοί συκοφάντες.
Χώρια του ότι σίγουρα είναι πράκτορες του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που μας πίνει το αίμα με μπουρί.
Τι δουλειά άλλωστε έχει η αστυνομία σε χώρες όπου νόμος είναι το δίκιο του εργάτη;
Και όπου ο σοσιαλιστικός άνθρωπος που σφυρηλατείται μέσα στα πλαίσια της πλέριας δημοκρατίας, κάθε άλλα παρά παραβατικός είναι, οπότε τι χρείαν έχομεν των μπάτσων;
Το είχε πει και ο Πλεχάνοβ…
Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, πως μόλις αναλάβει ο Σύριζας, εκτός από το μνημόνιο, θα καταργήσει και με ένα μόνο άρθρο, ενός μόνο νόμου την… παρανομία.
Και άρα η αστυνομία θα είναι εκ των πραγμάτων περιττή.
Έτσι, ξέχωρα από το πανανθρώπινο αυτό αίτημα της κατάργησης της αστυνομικής καταστολής, θα έχουμε και δημοσιονομικά οφέλη, αφού θα γλιτώσουμε απ όλες αυτές τις άσκοπες δαπάνες.
Όπως και στα ζητήματα της εθνικής άμυνας, τον προϋπολογισμό της οποίας ο Αλέξης θα κόψει στα δυο, «ρισκάροντας, αν χρειαστεί, με τους Τούρκους στο Αιγαίο».
Και όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι, με παπαρούνες στα μαλλιά, και με τον μπάφο στα χείλη,  θα τρέχουμε στις πλατείες (στους αγρούς όσοι είμαστε από επαρχία) και θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε σαν τη Νόρα Βαλσάμη σε εκείνη τη ταινία που δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο της.
Να δω τον Σκουρλέτη να κυνηγά ημίγυμνος τον Στρατούλη στα λιβάδια, υπό τους ήχους του Μάκη Γκιουλέκα, και τι στο διάολο…
Και για όσους κακότροπους αμφιβάλλουν για το μέλλον αυτό, να αναφέρω ότι αν νομιμοποιηθεί ο μπάφος και τα υπόλοιπα ναρκωτικά, αν νομιμοποιηθούν (ή πάψουν να ελέγχονται) οι λαθρομετανάστες, αν όλα είναι τέλεια και σοσιαλιστικά, και άρα δεν θα χρειάζονται διαδηλώσεις και μολότοφ, αμέσως αμέσως γλιτώσαμε από την ανάγκη ύπαρξης της μισής αστυνομίας.
Και αν την υπόλοιπη τη κάνουμε μετάταξη στην αγροφυλακή, προκειμένου να συνδράμει στην ανάπτυξη της υπαίθρου (βλέπετε μελισσοκομεία, κατά Κουράκη, νόμιμες χασισοφυτείες κλπ), τότε ορίστε: ΔΕΝ χρειαζόμαστε τους μπάτσους.
Απλά πράγματα συντροφοι.

Βέβαια, κάποια μικροαστικά κατάλοιπα του κακού αντιδραστικού καπιταλισμού και της ψευδεπίγραφης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας θα ξεμείνουν στις ψυχές κάποιων αδιόρθωτων κακοποιών, κλεφτρονιών, πρακτόρων του σαμαρισμού, κλπ μέχρι να ολοκληρωθεί ο μετασχηματισμός της κοινωνίας, αλλά και γι αυτούς υπάρχει η λύση.
Αυτοοργάνωση στις γειτονιές από συνειδητοποιημένους οικογενειάρχες-εργάτες, που θα συσπειρώνονται εκ περιτροπής σε άοπλες λαϊκές ομάδες περιφρούρησης, και θα περιπολούν στις γειτονιές, με ακορντεόν στα χέρια, αποτρέποντας έτσι την εγκληματικότητα.
Θα είναι κάτι σαν σοβιέτ δηλαδή, αλλά δεν θα είναι σοβιέτ…
Και όσοι αντικοινωνικοί και μίζεροι εχθροί της προόδου και της προκοπής  συλλαμβάνονται, επειδή χωρίς αστυνομία δεν θα υπάρχουν και φυλακές (άλλο κέρδος κι αυτό) θα στέλνονται για εργασία στα φράγματα, που όπως είπε ο Γκλέζος θα αποτελούν τον μεγάλο μοχλό ανάπτυξης της νέας ελληνικής οικονομίας.
Αυτής που με εργαλείο τη δραχμή θε να κάνει πέρα τα γεράκια της ΕΕ (ολέ!).
Και εκεί, οι εχθροί του λαού, μέσα από τη σκληρή πλην όμως έντιμη εργασία,  θα διαπαιδαγωγούνται παράλληλα και στην ανάγκη για πούρο σοσιαλισμό.
Εκεί θα γίνονται άνθρωποι χρήσιμοι για τον τόπο.
Υπό την ηγεσία του οραματιστή Στρατούλη, αυτού του Έλληνα Καμίλο Σιενφουέγκος (προς το πιο φλούφλικο όμως).
Ορίστε λοιπόν πως το όραμα γίνεται πραγματικότητα.
Με κέφι και με μπρίο… και με μπροστάρη τον Σύριζα.

Strange Attractor

Δείτε κι αυτό εδώ.

3 σχόλια:

  1. Kαλημέρα όλη μέρα αγαπητέ μου Strange Attractor. Εξαιρετικό (ως συνήθως) το άρθρο σου. Όπως λέει και η σύζυγος μου, θα είχε πολλή πλάκα να ζήσουμε γιά λίγο, το τονίζω όμως το γιά λίγο, μιά τέτοια κατάσταση. Εμένα πάντως μου έρχεται στο μυαλό μιά παλιά εκπληκτική ταινία του Κάρπεντερ με τίτλο ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβεβλημένο και οργανωμένο Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: "Μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θ'απολυθούν οι μισοί Αστυνομικοί", εκβιάζοντας επιπλέον με τη φράση..."Διαλέξτε:Ή απολυμένοι ή μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ" !!!

    http://www.patrasevents.gr/article/141102-d-triantafillopoulos-dimosia-dilosi-kataggelia-ston-apoixo-ton-simerinon-diadiloseon-stin-patra

    ΑπάντησηΔιαγραφή