27.2.15

Η Προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τις διαπραγματεύσεις Βαρουφάκη!



Μεγάλωσα με τα προφητικά γράμματα που ερχόντουσαν σπίτι.
Ηταν πάντοτε γραμμένα σε εκείνο το γραμμωτό μισό Α4 χαρτί που το αγόραζες στο περίπτερο και από την πρώτη γραμμή προσπαθούσαν να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.
ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ.



Ο Χόρχε Γκονζάλες από την Τιχουάνα του Μεξικού που το πέταξε πέθανε ο ίδιος, η γυναίκα του, τα παιδιά του και ένας κουνιάδος του από την Γκουανταλαχάρα.
Ο Ερβιν Χουντελστούρμερ που το πέταξε δεν πέθανε.
Όχι αμέσως δηλαδή αφού έπαθε το επάρατο πορνιόκο και πέθανε μέσα σε φρικτούς πόνους μετά από τέσσερις μήνες αφού είχε δει την ομάδα του το Μπράουνσβάιγκ να έχει υποβιβαστεί.
Αφού σου είχε κοπεί η χολή το γράμμα πέρναγε στο καρότο...



Ο Ιταλός Σέρχιο Μπρουνταλαμέντι που διάβασε το γράμμα, έγραψε Συγχώρα με Αγία Θέκλα μου 20 φορές και κέρδισε το Lotto. Τρεις φορές.
Ο Ρουμάνος Μπούρου Τσουκουάνου που έγραψε και αυτός την προσευχή στην Αγία Θέκλα 20 φορές δεν χρειάστηκε να αλλάξει μπουζί στην υπόλοιπη ζωή του. Αντέγραψε και εσύ το γράμμα 20 φορές, στείλε το σε 20 φίλους σου και πολλά καλά θα σου συμβούνε, πέτα τον και την έχεις βάψει.
Ανάμεσα στην προοπτική να χάσω τον μπαμπά, την μαμά, την Πόπη και να αντιγράψω το γράμμα και να κερδίσουμε το Εθνικό Λαχείο – Lotto τότε δεν υπήρχε - η επιλογή ήταν εύκολη.
Προσευχή στην Αγία Θέκλα και το κεφάλι μου ήσυχο.
Το μόνο μου πρόβλημα ήταν οι 20 φίλοι. Είχα 20 φίλους αλλά ήταν οι συμμαθητές μου από το δημοτικό. Αυτοί αν είχαν 20 φίλους ήταν εμένα και τους υπόλοιπους 19.
Αν λοιπόν μου ερχόντουσαν 20 γράμματα με την προσευχή της Αγίας Θέκλας θα έπρεπε να γράψω 400 γράμματα και να τα στείλω ξανά στους 20 φίλους μου.
Και αυτοί έπρεπε να γράψουν… Το πιάνετε το νόημα.
Οπότε πάσαρα την Αγία Θέκλα. Η οποία στην ευσπλαχνία της δεν με τιμώρησε σκοτώνοντας μου την οικογένεια αλλά ούτε και μας βοήθησε να πιάσουμε το Εθνικό, ούτε καν το Λαϊκό αφού και εμείς δεν είχαμε κάνει τίποτα. Fair Deal που λένε και στο χωριό μου.
Την ιστορία με τα γράμματα την θυμήθηκα διαβάζοντας ένα από τα αγαπημένα μου sites πληροφόρησης. Το www.agioritikovima.gr.
Πριν μερικές ημέρες είχε γράψει για την Προφητεία του Γέροντος Παϊσιου για τον ερχομό του Αλέξη Τσίπρα. «"οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας".
Οι αμύητοι θα πουν «Ε, και ;».
Οι μυημένοι όμως αμέσως καταλάβανε τα κρυφά νοήματα πίσω από την γραπτά του Γέροντος.
«Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι Τσίπρας».
Obvious, που στα ελληνικά ανάποδα δεν νομίζω να βοηθάει σε κάτι. 
Το www.agioritikovima.gr. όμως δεν σταμάτησε τις αποκαλύψεις.
Χθες στο facebook διάβασα  «Προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τις διαπραγματεύσεις Βαρουφάκη.
Ο τίτλος μπήκε επειδή ήταν πιασιάρικος αφού στην πρώτη παράγραφο υπάρχει ομολογείται «Δεν γίνεται ξεκάθαρο εάν ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει τον Αλέξη Τσίπρα ή έστω τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά το χρέος «σίγουρα» το είδε». Αλλά όπως καταλαβαίνεται ο χώρος στις προφητείες είναι cut throat competition και οι Αγιοι βάζουν τα πρόσωπα που είναι στην επικαιρότητα για να τραβήξουν την προσοχή.
Επίσης η προφητεία είναι λίγο τραβηγμένη.
Ο Αγιος λέει ότι «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα» υπερβολικό ακόμα και για τον νέο ΕΝΦΙΑ. Και «Θά ζητήσουν νά σς πάρουν καί στρατιτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν μως» που αφήνει περιθώρια ποια χώρα θα το ζητήσει.
Θα πρέπει να υπηρετήσουμε στον Ολλανδικό στρατό, στον Ιταλικό ή θα διαλέγουμε ; Και αν δεν θα προφθάσουν τι μας νοιάζει ;
Συνοπτικά αυτά. Για περισσότερες λεπτομέρειες στο www.agioritikovima.gr. Επίσης αυτοί που διάβασαν το κείμενο και έκαναν like στο www.agioritikovima.gr. στο facebook θα κερδίσουν το επόμενο διπλό της Βέροιας εκτός έδρας, αυτοί όμως που το διάβασαν και δεν το έκαναν like θα υπηρετήσουν τρία χρόνια στον βουλγάρικο στρατό, οι θεσμοί (πρώην τρόικα) θα τους φορολογήσει όχι μόνο τα παράθυρα αλλά και τις μπαλκονόπορτες και τους φωταγωγούς… Και ξέρετε τώρα.
Η Αγία Θέκλα συγχωρεί, ο Κοσμάς ο Αιτωλός όχι.

Αντώνης Πανούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου