16.2.15

Σήμερα μιλάμε εμείς


Πλέον ήρθε η ώρα μας να μιλήσουμε. Όλοι εμείς που βάλαμε πλάτη όλα αυτά τα χρόνια. Που δεν χυμήξαμε στις πλατείες, δεν πετούσαμε φτύσματα μιλώντας σαν μέλη πρωτόγονης φυλής, δεν καταριόμασταν "πσόφους" και "κραιμάλες". Που παλεύαμε να τα βγάλουμε πέρα αγόγγυστα. Που χτυπηθήκαμε πραγματικά από την κρίση και από την ερασιτεχνική αντιμετώπισή της στις αρχές της, από την εντελώς αλλοπρόσαλλη εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου και από τις δυνάμεις πέδης στις μεταρρυθμίσεις από διάφορα λαϊκίστικα και κρατικίστικα κύμβαλα.

Εμείς που υπομείναμε όλες τις βρισιές, την απαξίωση, την κοροϊδία. Μιλάμε εμείς που ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε να χάσουμε, γιατί ήδη τα έχουμε χάσει όλα μια φορά και γιατί ότι κι αν είχαμε, όποτε κι αν το είχαμε, το δουλέψαμε. Το ιδρώσαμε. Το ματώσαμε. Δεν μας το χάρισε κάποιος, δε το διεκδικήσαμε μέσα από συνδικαληστρικές παρόλες, δεν το απαιτήσαμε σε πολιτικά γραφεία. Και πάλι όμως πληρώσαμε μεγαλύτερο μερτικό από αυτό που μας αναλογούσε. Και το πληρώσαμε με πίκρα, αλλά σιωπηλά.

Όλοι εμείς μιλάμε σήμερα. Οι Έλληνες. Ούτε οι Ελληνόφωνοι, ούτε οι απλά γεννημένοι εδώ. Αυτοί που ξέρουμε πως περήφανος και αξιοπρεπής είναι αυτός που κοιτάει στα μάτια την ευθύνη και κρατάει σφιχτά το καθήκον. Και τι λέμε?

Λέμε ότι είμαστε με την Ελλάδα απόψε! Ότι κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορεί για απάτριδες. Με την Ελλάδα. Και με όποιον είναι υπέρ της. Εάν η Κυβέρνηση κινηθεί βάσει του συμφέροντος της Ελλάδας, και όχι των βαρβάρων όψιμων ιδεοληπτικών συνοδοιπόρων της, θα είμαστε μαζί της. Εάν όμως τολμήσουν να διακινδυνεύουν την θέση μας μέσα στην Ευρωπαϊκή μας οικογένεια, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μια θράκα ψυχοπαθών τεμπελχανάδων, εάν θυσιάσουν τις θυσίες μας τόσων χρόνων στο βωμό του λαϊκισμού και της ρεμούλας, θα μας βρούνε απέναντί τους.

Γιατί εμείς που μιλάμε σήμερα, μιλάμε για την Ελλάδα. Για τα χρώματα της σημαίας της. Όχι για την τσέπη μας, ούτε για τις ιδεοληψίες ναμάτων γενοκτονίας και λιμού που οδήγησαν τα τελευταία 100 χρόνια δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους στη λήθη. είμαστε με όποιον είναι με την Ελλάδα. Όχι με την τσέπη του, τα επιδόματά του, τη ρεμούλα του. Μόνο με την Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση είναι αυτή που πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι μαζί μας. Όχι εμείς με αυτήν.

Μιλήσαμε.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου