27.3.15

Ο τσάκαλος υπουργός και η επερχόμενη ρήξη!



«Σκοπίμως δημιουργούμε ασάφεια στους εταίρους μας για τις προθέσεις μας»!
Αυτό δήλωσε ο Τιτάνας της πολιτικής σκέψης, ο γίγαντας της οικονομίας, ο πολύς Τσακαλώτος (αυτός που δεν ήξερε ότι έχει μετοχές της Black Rock και των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής)!




Κατά τα άλλα, ΚΑΙ αυτός δηλώνει οικονομολόγος!
Σαν τον μέντορά του Δρα Μπαρουφάκη ένα πράγμα, που τον ακολουθούσε περιδεής στις ευρωπαϊκές του περιοδείες φορώντας κασκόλ της …  ΑΕΚ!


«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη για ρήξη με τους δανειστές» υποστήριξε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων(!), Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσθέτοντας όμως (πονηρά σκεπτόμενος) ότι προέχουν οι επιτυχείς διαπραγματεύσεις.
«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε αυτούς που χάσανε πολλά πράγματα στην προηγούμενη κατάσταση και είμαστε έτοιμοι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα για μια ρήξη», δήλωσε ο οξύνους Αριστερός διανοητής  Τσακαλώτος χθες στο Star.
Κάρφωσε μάλιστα και τον Μπαρουφάκη, όταν αναφερόμενος στα  περί ρήξης που έκανε ο Δόκτορας από την Κρήτη ανήμερα την 25η Μαρτίου, ο τσάκαλος υπουργός μας θύμισε  ότι αυτό το «είχε πει ο Γιάννης Βαρουφάκης και στις προγραμματικές δηλώσεις», οπότε τι κάνετε τους χαζούς; … άφησε να εννοηθεί.
«Ο λαός έχει καταλάβει ότι αν δεν πας σε μια ρήξη, αν δεν το έχεις ούτε σαν ενδεχόμενο προφανώς θα σου περάσουν τα ίδια μέτρα», τόνισε, ξεδιπλώνοντας το σοσιαλιστικό του δραχμολαγνικό όραμα.

Και συμπλήρωσε: «Δημιουργούμε ασάφεια στους εταίρους μας για τις προθέσεις μας σκοπίμως γιατί πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για μια ρήξη αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι».
Να και η δημιουργική ασάφεια…
Βέβαια, γιατί να μη θέλει ρήξη ο βολεμένος αυτός συριζαίος εκατομμυριούχος fashionista;
Και εγώ αν είχα εξασφαλισμένα τα γεράματά μου, και όχι μόνο, διαθέτοντας βαρβάτα χαρτοφυλάκια σε κακές πολυεθνικές (που πίνουν το αίμα του λαουτζίκου με μπουρί, κλπ κλπ) δραχμή θα ήθελα.
Για να αγοράσω τις περιουσίες των κορόιδων που με ψήφισαν μισοτιμής…
Πονηρός ο έτσι…
Τσάκαλος κανονικός.

Strange Attractor

ΥΓ- Όσο για τον διάσημο ανά την υφήλιο Δρα Μπαρουφάκη, ένα περίεργο πράγμα!
Τόσα χρόνια έκανε καριέρα (μέσω ΣΚΑΙΠ) λέγοντας πως σήμερα αύριο χρεοκοπούμε, και μόλις ανέλαβε να διεκπεραιώσει και θεσμικά αυτόν τον διακαή πόθο του, τα γύρισε, και μιλάει για τη σωτηρία μας…
Τι παίζει;
Μας δουλεύει ή μήπως είναι και «σχιζοφρενής» με την έννοια της διπλής, ή πολλαπλής προσωπικότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου