1.3.15

Η επέλαση των αξίων…



Πρόσφατα είχαμε γράψει ότι «το ΚΚΕ οδηγεί παντού, αρκεί να το εγκαταλείψεις έγκαιρα».




Μετά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εξελίξεις, το δόγμα αγκαλιάζει και τον αναρχοαυτόνομο χώρο και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να τον εγκαταλείψεις. Μόνο ο Νικόλας Άσιμος πέθανε νωρίς, ίσως σήμερα να ήταν Υπουργός Πολιτισμού.
Ποιες είναι οι εξελίξεις;



Κυρίες και κύριοι, σας ενημερώνουμε, σε σύνδεση με το ΑΠΕ μέσω του left.gr, για έναν θρίαμβο της αξιοκρατίας.
Ο κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος εξελέγη πανηγυρικά Αντιπρόεδρος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Και ποιος είναι ο Βαγγέλης Διαμάντόπουλος, για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται;
Ο θρυλικός στην κοινωνία της Καστοριάς «Παπασούρας».
Ο ζηλώσας δόξαν Βελουχιώτη με το «ραντεβού στα γουναράδικα».
Ο κατά δήλωσή του «αναρχικός».
Ο υπάλληλος-τεχνικός του ΟΤΕ, δηλώνων την 13.07.2014 ότι «θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να δίνουμε την μάχη ενάντια στο πελατειακό κράτος».
Συνοπτικά δηλαδή, ένα καθ’ όλα αξιοσέβαστο πρόσωπο και κόσμημα του Κοινοβουλίου.
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι το κόσμημα αυτό είναι και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος είχε διακριθεί στην άμυνα των ιδίων διαθεσίμων, αφού είχε κρύψει 10.000 ευρώ στο σπίτι του, τα οποία όμως, ατυχώς, ανακάλυψαν διαρρήκτες.
Τώρα, αν απορείτε για το τι μπορεί να προσφέρει ένας 35χρονος τεχνικός ΟΤΕ στον ζωτικότατο χώρο των Οικονομικών Υποθέσεων, πολλώ δε μάλλον ένας αναρχικός στην Εθνική Άμυνα, μάλλον είστε ελιτιστές που απεχθάνονται τον Λένιν.
Ο Βλαδίμηρος έλεγε ότι «και μια μαγείρισσα πρέπει να μπορεί να διοικεί το κράτος».
Νομίσατε ότι η σκέψη του και κυρίως η πρακτική του είναι νεκρή, επειδή κατέρρευσε η ΕΣΣΔ; Είναι, παντού αλλού στην Υφήλιο.
Επιβιώνουν όμως θριαμβευτικά στην νότια απόληξη της Βαλκανικής Χερσονήσου χάρις στο Μεταπολιτευτικό καθεστώς που επέτρεψε να καλλιεργούνται με φροντίδα, σαν σπάνιο φυτό.
Κοιμηθείτε λοιπόν ήσυχοι.
Τα μελλούμενα του Έθνους και της ύπαρξής σας βρίσκονται στα χέρια πολιτικών τιτάνων.

Προφήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου