2.4.15

«Εθνική αξιοπρέπεια» και τρίχες κατσαρές…



Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των συριζοκαμμένων ζήτησε από το βήμα της βουλής συναίνεση και στήριξη στα πλαίσια της εθνικής διαπραγμάτευσης...
Ζητά να ενωθούν οι Έλληνες γύρω του , ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ, στις διαπραγματεύσεις του με την Γερμανία.




Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με λίγα λόγια, υποσχέθηκαν ότι θα παράσχουν την στήριξη τους, υπό την προϋπόθεση της κατάθεσης προτάσεων που δεν θα οδηγούν στην έξοδο από την  ευρώ.
Σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που σημειωτέον μέχρι χθες ήταν κατάπτυστες και στημένες, ο ελληνικός λαός, στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης απέναντι στην Γερμανία…


Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία εθνική προσπάθεια.
Υπάρχει μια συμμαχία ανθρώπων ψυχιατρικού ενδιαφέροντος ( πχ Ζωίτσα, Γιάννης με ένα νι ) με τεμπελχανάδες (πχ  Αλέκσης ) που ενώθηκαν με τους ψεκασμένους και με τους κοινωνικά ευαίσθητους με 12% προμήθεια.  
Πήραν μαζί τους όλη την δημοσιοϋπαλληλική πλέμπα της χώρας και τους πενηντάρηδες συνταξιούχους και κατάφεραν να καταλάβουν την χώρα.
Στην απέναντι πλευρά δεν βρίσκεται η Γερμάνια.
Αυτά τα πονηρά των τσιπριοκαμένων δεν θα περνάνε για πολύ καιρό ακόμα. Απέναντι μας βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη και κυρίως η πραγματικότητα. Ζητάμε λεφτά από τους φορολογούμενους ευρωπαίους για να πληρώνουμε συντάξεις σε πενηντάρηδες και για να διορίσει  Κατρούγκαλος  τους πελάτες του στο δημόσιο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Μιλάνε για ανθρωπιστική κρίση.
Ας απολύσουν αυτούς που μπήκαν στο δημόσιο από το παράθυρο και ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ας αναστείλουν τις συντάξεις των πενηντάρηδων, κι ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την ανάπτυξη. Δεν θέλω άλλα δανεικά.
Δεν θέλω να φεσώνω τα παιδιά μου για να παίζει πασίεντζα ο κοπρίτης στο δημόσιο ή για να παίρνουν 12% προμήθεια οι πονηρούληδες.
Εθνική αξιοπρέπεια δεν είναι να πηγαίνει ο Γιάννης με ένα νι στις Βρυξέλες με το χέρι στην τσέπη, ούτε το να φωνάζει ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, « go back κυρία Μέρκελ.»
Εθνική αξιοπρέπεια είναι να μην ζητάς δανεικά, να έχεις πλεονάσματα και να μην γελούν μαζί σου ακόμα και τα τσιμέντα της Ευρώπης.
Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές.

Ο Μπετόβλακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου