15.4.15

Ας τους λουστούμε τώρα… όλοι μαζί!



Το ζήτημα που έχει προκύψει με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν χύμα στο κύμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο νομίζουμε.
Και μπορεί όλοι να ασχολούνται με τα σκασμένα λάστιχα της Ζωζώς, αλλά το μεταναστευτικό είναι η πραγματική βόμβα στα θεμέλια της ούτως ή άλλως σαθρής κοινωνίας μας.




Και όπως εξελίσσεται με τις ήξεις αφίξεις δήθεν πολιτικές της κυβέρνησης που μας έλαχε, ο μόνος κερδισμένος θα είναι η Χρυσή Αυγή.
Διότι ο αγαναΧτισμός που έφερε τον Σύριζα στη κυβέρνηση οσονούπω θα βρει νέο εκπρόσωπο, πιο μπρουτάλ… και μετά όλοι (μαζί και οι συριζαίοι) θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε…



Γι αυτό καλά θα κάνουν οι «κυβερνώντες» να συνέλθουν από τη βυθιότητά τους, να ξεπεράσουν τις αναχρονιστικές ιδεοληψίες τους και να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα.
Ένα πρόβλημα, που καλώς ή κακώς, είχε περιορίσει η προηγούμενη κυβέρνηση, λίγο με την Αμυγδαλέζα, λίγο με τον φράχτη στον Έβρο, λίγο με την πολιτική βούληση και άρα αστυνόμευση, και λίγο με την συνδρομή της Frontex.
Και τι έκανε για όλα αυτά ο Σύριζα; Ναι, αυτός που στήριζε την κατάληψη της Υπατίας, και άλλα τέτοια φαιδρά πλην όμως επικίνδυνα πράγματα;
Με το που βγήκε κυβέρνηση άνοιξε τα κέντρα κράτησης, άνοιξε πόρτες στον φράχτη, και έστειλε σήμα σε όλο τον ντουνιά ότι όλοι οι «καταφρονεμένοι» της γης είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, όπου εκτός από πλήρη ατιμωρησία τους προσφέρουμε και άφθονο ήλιο και πλατείες για να χαλαρώνουν τα πρωινά.
Διότι, αν πιστέψουμε την αρμόδια (!) υπουργό, τα βράδια οι μετανάστες διανυκτερεύουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ή απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές θαλπωρής, με κριθαράκι στο φούρνο και Χαρδαβέλα στη τηλεόραση, στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσαν…
Τι να πει κανείς για την (εξωκοινοβουλευτική) Τασία Χριστοδουλοπούλου, εκτός από το ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου;
Μα καλά, ο πρωθυπουργός δεν έχει πάρει χαμπάρι περί τίνος πρόκειται;
Δεν ξέρει ότι η μούλτι κούλτι Ευρώπη δεν περπατάει, και πως σε λίγο καιρό, αν «ανοίξει» η Τουρκία, θα πλημμυρίσουμε κυριολεκτικά στους τριτοκοσμικούς «τουρίστες»;
Εκτός και αν είναι και αυτό κρυφή ατζέντα του Σύριζα, που προσπαθεί να μας την επιβάλλει στη ζούλα, όπως είναι και η επιστροφή μας στη περήφανη δραχμή που απεργάζονται οι οικονομικοί του εγκέφαλοι, άσχετα με το τι μας λένε επισήμως.
Ή μήπως θέλουν να πείσουν τους κουτόφραγκους βελανιδοφάγους που μας δανείζουν τοκογλυφικά πως δεν τους έχουμε ανάγκη, αφού οι δείκτες του «τουρισμού» μας βαράνε κόκκινο;
Περί Τασίας λοιπόν: Τη μια μας λέει ότι οι μετανάστες έχουν χρήματα, την άλλη ότι έχουν δηλωμένη  κατοικία, την παρά άλλη ότι τα πρωινά απλά λιάζονται στα πάρκα, κ.ο.κ.
Μάλιστα έκανε και πρόβλεψη ότι μέσα στο 2015 θα υποδεχθούμε άλλους 100.000 «πρόσφυγες», μια ροή που μπορούμε, είπε, να καλύψουμε!
Παράλληλα αποκάλυψε ότι στα πλαίσια του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που κατάρτισε η κυβέρνηση, απευθύνεται έκκληση στους δήμους και στις περιφέρειες της Αττικής να παραχωρήσουν όσους χώρους, κτίρια, ή εκτάσεις έχουν διαθέσιμους, ώστε να τοποθετηθούν… αντίσκηνα!!!!!!
Για τέτοιο μελετημένο σχέδιο μιλάμε.
Όπως άλλωστε όλα τα σχέδια επί όλων των ζητημάτων που «εφάρμοσε» μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Συριζανέλ.
Με κλασικό παράδειγμα την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα, όπου μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε, είπε, να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους παράνομους μετανάστες για να πάνε στην ευχή της Παναγιάς.
Το ότι κάτι τέτοιο θα μας έθετε πάραυτα εκτός Συνθήκης Σένγκεν, και άρα θα χρειαζόμασταν και μεις βίζα για να ταξιδεύουμε εντός της ΕΕ, τα τζιμάνια του Σύριζα δεν το αντιλήφθηκαν. Γι αυτό και λίγο μετά, όταν το έμαθαν από τα διάφορα σχόλια στα σόσιαλ μίντια, το πήραν πίσω, αποδεικνύοντας ότι εκτός από φαιδροί είναι και άκρως επικίνδυνοι.
Για να το κλείνω. Μέσα στην επαναστατική του παραζάλη, ο Σύριζα κατάργησε τα κέντρα κράτησης, και τώρα ψάχνει χώρους για να στήσει σκηνές!
Παράλληλα, με τις πολιτικές του, αλλά και τις επικοινωνιακές του πατάτες, έχει στείλει σήμα σε ολόκληρη την Αφρική, την Ασία και το Μαγκρέμπ: «ελάτε στην Ελλάδα να ζήσετε το όνειρο». Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.
Με έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που έχτισε κοτζάμ πολιτική καριέρα βάζοντας κόκκινες γραμμές στα «εθνικά» ζητήματα, και που τώρα σφυρίζει αδιάφορα την ώρα που οι λαθρομετανάστες κάνουν πάρτι στους δρόμους των πόλεων.
Σύριζα θέλαμε… ας τους λουστούμε λοιπόν.
Διότι μετά την απομάκρυνση από τη κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Strange Attractor

ΥΓ-Άντε και οι ψηφοφόροι του Σύριζα απλά εξαπατήθηκαν στα των φόρων, των αυξήσεων, του ΕΝΦΙΑ, κλπ.
Οι άλλοι όμως; Οι περήφανοι και καλά Ανεξάρτητοι Ελληναράδες που δεν δέχονταν μύγα στο σπαθί τους σε θέματα «ελληνικότητας»;
Τι λένε τώρα, που όντας κυβέρνηση γεμίσαμε από λαθρομετανάστες;
Μήπως πάλι ο Σαμαράς τους φταίει;
Που είναι ο Χαϊκάλης; Γιατί σιωπά;
Έλεος ρε παιδιά με την κοροϊδία… Για ένα υπουργείο και για πέντε έξι θέσεις κυβερνητικής αργομισθίας που σας πέταξε σαν κόκαλο ο Τσίπρας ξεπουληθήκατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου