15.4.15

Όχι στη κατάργηση της λογικής…



Η πλήρης απαξίωση του φαύλου και ανίκανου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως, η πλήρης ανικανότητα της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, μετά τις καταστροφικές περιόδους Κώστα Καραμανλή και Γ.Α.Π., οδήγησαν στη συντριβή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.
Μια συντριβή που άργησε να έρθει και που υπήρξε απολύτως δίκαιη.




Δυστυχώς, το τίμημα της απαλλαγής μας από το δικομματισμό θα είναι πολύ βαρύ: πρόκειται για τον θρίαμβο του Λαϊκισμού!
Ο ελληνικός λαός, μέσα στην απόγνωσή του, δεν κατάφερε να αντιληφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εναλλακτική στο απεχθές πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως, αλλά, αντιθέτως, είναι τον πλέον σκληροπυρηνικό του κομμάτι, το πλέον αντιδραστικό και οπισθοδρομικό...


Κάτι λιγότερο από 3 μήνες διακυβερνήσεως από το Μέτωπο Λαϊκισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν καταστήσει σαφές την πλήρη ανικανότητα της κυβερνήσεως να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα του τόπου.
Αντιθέτως, επικρατούν απίστευτες και επικίνδυνες ιδεοληψίες και ολοκληρωτικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.
Δυστυχώς, η τύφλωση που έχει προκαλέσει στην κοινωνία η λαϊκίστικη προπαγάνδα, οι πομφόλυγες περί -δήθεν- εθνικής αξιοπρέπειας είναι τόση που η χώρα οδηγείται στα βράχια υπό τις ζητωκραυγές της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών!!! Της ίδιας ακριβώς πλειοψηφίας που σε λίγο καιρό, όταν το μοιραίο θα έχει επέλθει, θα ζητά να στηθούν οι προδότες στου Γουδή!
Είναι υποχρέωση όσων ακόμη δεν έχουμε πάρει διαζύγιο από τη λογική να πολεμήσουμε τον λαϊκισμό!
Η χώρα μας θα βιώσει μια μεγάλη οικονομική καταστροφή, αλλά δεν πρέπει να βιώσει την πλήρη εκμηδένιση που θα φέρει η αναζήτηση ενόχων και το κυνήγι μαγισσών μετά την καταστροφή.
Πρέπει να μιλήσουμε, τώρα, πριν την καταστροφή, όχι γιατί μπορούμε να την αποτρέψουμε, αλλά για να είναι ο λόγος μας να είναι έγκυρος όταν μετά την κατάρρευση θα πρέπει να ξαναστήσουμε τη χώρα από την αρχή.
Θα μας πούνε φασίστες, γερμανοτσολιάδες, πουλημένους και πολλά άλλα παρόμοια. Δεν έχει καμμία σημασία. Όσο περισσότερο αποδεικνύεται η ανικανότητα των λαϊκιστών, τόσο πιο προκλητικοί θα γίνονται.
Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε το αυτονόητο, πρέπει απλώς να υπερασπισθούμε τη λογική μιας ευνομούμενης πολιτείας!
Πρέπει να συνεχίσουμε να ορθώνουμε το ανάστημά μας κόντρα στον παραλογισμό του λαϊκισμού, κόντρα στον φασισμό της μάζας!
Μόνο το θάρρος της λογικής μπορεί να αντιμετωπίσει το θράσος του λαϊκισμού και του μηδενισμού που έχει ενδυθεί το μανδύα του πατριωτισμού.
Καθ’ ένας ας κάνει ότι μπορεί, χωρίς να φοβάται την αντίδραση και τις ύβρεις! Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μην πάψουμε να καταγγέλουμε τον παραλογισμό, να μην πάψουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, να μην πάψουμε να υποστηρίζουμε το αυτονόητο με τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό, χωρίς δεύτερη κουβέντα!
- Να μην περάσουν οι επιτροπές εξαπάτησης που στήνει η Πρόεδρο της Βουλής και να καταγγελθεί η απαράδεκτη, φασιστική, συμπεριφορά της.
- Να μην περάσει ο παραλογισμός της Τασίας Χριστοδούλοπούλου, που -υπό το πρόσχημα του δήθεν ανθρωπισμού και του δήθεν διεθνισμού- θέλει να μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο ανεξέλεγκτων ισλαμιστών λαθρομεταναστών!
- Να μην περάσει το νομοσχέδιο του ιδεοληπτικού Υπουργού Δικαιοσύνης που απολύει τρομοκράτες και βαρυποινίτες και καταργεί τη Δικαιοσύνη!
- Να μην περάσει το χουντικό ήθος, η αμετροέπεια και η αλαζονεία του γραφικού πατριδοκάπηλου Υπουργού Εθνικής Αμύνης!
- Να μην περάσει η γιγάντωση του πελατειακού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, η κυριαρχία των Φωτόπουλων, οι νέοι διορισμοί!

Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου