30.6.15

Τρελοί για δέσιμο… όλοι τους!



Χθες βράδυ κάθισα και είδα τηλεόραση.
Και επειδή οι μέρες είναι τέτοιες, αν και κατακαλόκαιρο, όπου άλλοτε τα κανάλια ασχολούνταν με την Μύκονο και με τους κώλους στα μπιτσόμπαρα, σήμερα η έμφαση δίνεται στις πολιτικές εκπομπές.
Χθες βράδυ λοιπόν, και παρακολουθώντας τηλεόραση, από τη μία αγανάκτησα, και από την άλλη αναθάρρησα…



Αγανάκτησα παρακολουθώντας την συνέντευξη της Ζωζώς στη Σία Κοτσιώνη, που εξελίχθηκε σε μονόλογο – διάγγελμα, ή μονομαχία, με την πρόεδρο να ξεδιπλώνει για μια ακόμη φορά το απολυταρχικό της όραμα για μια βαλκανική αριστεροψεκασμένη δικτατορία, μέσα από εκείνο το μονότονο άκρως εκνευριστικό στυλ ομιλίας που έχει καλλιεργήσει, και που εμένα προσωπικά μου τρυπάει τα μηνίγγια


Παρόλα αυτά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ παρέμεινε (όσο μπορούσε) ψύχραιμη και αξιοπρεπής, αν και η Ζωζώ χρησιμοποίησε ακόμη και ύπουλα σεξιστικά ή προσωπικής φύσης υπονοούμενα. Βάλλοντας κυρίως κατά κάθε αντίθετης (στη δική της) φωνής, και κατά της ελευθεροτυπίας γενικότερα.
Προϊδεάζοντας μας για μια ακόμη φορά για το τι ακριβώς μας περιμένει αν τυχόν και ολοκληρώσει ο Σύριζα τον σκοπό του.
Εν πάση περιπτώσει αυτή είναι η πρόεδρος της καρδιάς μας, και άσχετα του τι λέω εγώ, υπάρχουν άπειροι συνέλληνες που τη θαυμάζουν «γιατί τους βάζει στη θέση τους».
Χωρίς να κάνουν ένα κλικ μπροστά και να φανταστούν την Ελλάδα που θέλει η Ζωζώ, η  οποία θα είναι μια τριτοκοσμική μίζερη πτωχοπροδρομική βαλκανική ντεμί δικτατορία, με λαϊκές επιτροπές και συμβούλια, ένα είδος σοβιέτ δηλαδή, απαρτιζόμενα από επαγγελματίες άεργους κομματικούς απαράτσικ, ή από συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ, με πρόεδρο την ίδια,  ή κάποιον άλλο εξίσου ημίτρελο, που θα αποφασίζουν για τα πάντα, και τα σκυλιά δεμένα, στο όνομα της δημοκρατίας, έναν όρο που η ΠτΒ χρησιμοποιεί δέκα φορές το λεπτό.
Θυμόσαστε την περίφημη λαϊκή δίκη του Κλίντον στο Σύνταγμα; Που τον κατηγορούσαν για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;
Με πρόεδρο τον Καζάκο; Και εισαγγελέα, αν θυμάμαι καλά, τον Μίστερ Εθνικά Μπούτια;
Ε, κάτι τέτοια θα ζούμε καθημερινά αν μας κατσικωθεί για τα καλά ο Σύριζα και οι ιδεοληψίες των μεγαλοστελεχών του. Αυτών που μιλάνε για περήφανη πείνα με επίκεντρο τον άνθρωπο, έχοντας όμως ήδη βγάλει τα εκατομμύριά τους έξω.
Εδώ κοντεύουμε να διαλυθούμε ως έθνος, και η Ζωζώ ασχολείται με την … Επιτροπή Αλήθειας (περί χρέους), στην οποία προεδρεύει η ίδια (κλασικά)!!!!! Οσονούπω θα στήσει και κανένα λαοδικείο με ζωντανή κάλυψη από την ΕΡΤ, και ενόρκους τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών, για να καταδικάσει τον Σόιμπλε, τον οποίο ίσως και διατάξει να προσαχθεί βιαίως…
Αυτή θα είναι η μοίρα μας, και η καθημερινότητά μας, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, χρεοκοπήσουμε κανονικά, πάμε στη δραχμή, και μας διώξουν (ή φύγουμε από μόνοι μας) από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, ίσως και τον ΟΗΕ…
Με μόνη διασκέδαση μας τις εθνικιστικές κιτς φιέστες του συγκαμένου, τα φεστιβάλ μπάφου της νεολαίας του Σύριζα, και τις παρελάσεις των γκέι (αν θα επιτρέπεται η ομοφυλοφιλία επί καθεστώτος Σύριζα, μη κοιτάτε τώρα που ακόμη μετράνε ψηφαλάκια).
Αυτά όσον αφορά στη τηλεοπτική εμφάνιση της  Ζωζώκας.
Από την άλλη αναθάρρησα βλέποντας την εκπομπή του παντός καιρού Χατζηνικολάου, στην οποία ο Βορίδης σφυροκόπησε συστηματικά και ανελέητα έναν από τους μεγαλοκαρχαρίες του Σύριζα, τον Φίλη (τον μακαρονά). Ο οποίος δεν έβγαλε κιχ, κοιτώντας σαν χάνος τον σίφουνα Βορίδη.
Επιτέλους, είπα… να και κάποιος που βάζει στη θέση του έναν από τους αδίστακτους τσιρκολάνους που μας κυβερνούν.
Που έχουν διαλύσει τα πάντα, και που παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο, στο όνομα του λαού! Τον οποίο λαό στέλνουν στις ουρές σήμερα για 60 ευρώ, αύριο για 20, και μεθαύριο για ένα πιάτο φαί στα συσσίτια.
Και μετά εμφανίστηκε στην οθόνη ο Πάνος! Ευτυχώς όχι ντυμένος κομάντο…
Επιχειρηματολογώντας για το πώς αν ψηφίσουμε ΝΑΙ, και μείνουμε στο ευρώ, θα μας φάνε οι Τούρκοι!!!!!
Διότι τα σκληρά, λέει, μνημόνια, προβλέπουν μείωση κατά 300 εκατομμύρια των αμυντικών μας δαπανών… ξεχνώντας να αναφέρει τα 500 εκατομμυριάκια που πέταξε για να φτιάξει κάποια παροπλισμένα σαπάκια αεροσκάφη, που ούτε η ίδια η ΛΟΚΧΙΝΤ δεν συμφωνούσε με την επισκευή τους.
Όπως ξέχασε να μας πει πως στο καλό θα πολεμήσουμε τους Τούρκους αν πάμε σε χρεοκοπία, σε ανυπόληπτη δραχμή, και αν δεν έχουμε κανέναν σύμμαχο πουθενά… για να μην πω για τα καύσιμα.
Εδώ πήγε στην Αγία Πετρούπολη κοτζάμ κυβερνητικό επιτελείο τις προάλλες, με μπροστάρη τον Αλέξη, μπας και τσιμπήσει κανένα δανεικό, και το μόνο που κατάφερε ήταν να διακοπούν οριστικά οι εξαγωγές των ελληνικών αγροτικών προϊόντων προς τη «μαμά Ρωσία»! Για τέτοια γατόνια μιλάμε…
Παρ’ όλες τις υποκλίσεις του υπουργού Ανάπτυξης (μόνο τέτοιο υπουργείο μας μάρανε). 

Βέβαια, θα μου πείτε πως υπάρχει και το Ιράν ή η Σομαλίαοπότε υπομονή!
Πάρτε το απόφαση γατάκια… μας κυβερνά μια δράκα ανεπάγγελτων ιδεοληπτικών, πολλοί εκ των οποίων είναι διπολικές προσωπικότητες, με κάποιους μάλιστα να αγγίζουν τα όρια της παθολογικής παράνοιας ή ακόμη  και της σχιζοφρένειας, και που σε μια πραγματικά συντεταγμένη κοινωνία οι αρμόδιες αρχές θα είχαν ήδη επιληφθεί.
Στην Ελλάδα όμως νομοθετούν, κυβερνούν, και μας πουλάνε … δημοκρατία.
Ποιοι; Οι μισότρελοι πρώην Κνίτες, σταλινικοί, οπαδοί της απολυταρχίας, που συγκυβερνούν με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς, και που συνεχώς συντάσσονται (ακόμη και στο μεθαυριανό δημοψήφισμα) με τους νεοναζί της Χ.Α.
Αυτό είναι εντέλει και το μεγάλο όπλο του Σύριζα. Το ότι εμπεριέχει στις τάξεις του τους πάντες και τα πάντα, καταφέρνοντας να πάρει το μέρος της κάθε άποψης, ακόμη και αντικρουόμενης με κάποια άλλη επίσης δική του.
Κι αυτό διότι έχει απόθεμα από μαοϊκούς ως ακροδεξιούς εθνικιστές, από ευρωπαϊστές ως δραχμολάγνους, από αμερικανόφιλους ως λάτρεις του πανύβλακα δικτάτορα της Β. Κορέας, από πρώην κνίτες ως πρώην λεβέντες πασόκους, λαθρολάγνους, χασικλήδες, νεοχίπιδες, και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδικλπ.
Αυτοί είναι, εν ολίγοις οι τύποι που μας κυβερνούν.
Τρελοί για δέσιμο… Όλοι τους!

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου