19.7.15

Άκου σύντροφε…



Άκου σύντροφε, όταν άρχισες να αποδομείς τη Σώτη Τριανταφύλλου στην αρχή χαριτολογώντας και μετά βρίζοντας απροκάλυπτα ομολογώ το διασκέδασα, γιατί τη Σώτη και το ''Εργοστάσιο των μολυβιών'' της δεν την γούσταρα και γώ.



Συνέχισες αρπάζοντας τη Διβάνη. Μιά από τα ίδια, με έπιασες μπόσικο και κει.
Tο κατάπια ίσως και να υπερθεμάτισα και γω σε μια δυο παρέες, παρασυρμένος απ'τον καταρρακτώδη οίστρο των διάσημων αριστερίστικων τρολ.
Κάποια στιγμή άρχισα να χάνω το λογαριασμό…


Αλήτης ο Χειμωνάς, προδότης ο Χωμενίδης, ξεφτίλας ο Γιωφασάτ και κει άρχισες να με προβληματίζεις.
Η αριστερά που γούσταρα, αυτή του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου, δεν μισούσε, δεν έβριζε, δεν αφόριζε, δεν κρέμαγε. Πόσο μάλλον συγγραφείς.
Συνδιαλεγόταν και διαφωνούσε και στο τέλος έφευγες και συ και οι απεναντι καλλίτεροι μη σου πω και μονιασμένοι.
Ο κατήφορος, όσο ανέβαιναν τα ποσοστά του Συριζα, δεν είχε τελειωμό.
Προδότης και ελαφρόμυαλος ο Ράμφος, ημίτρελος και λαμόγιο ο Γραμματικάκης, φασίζουσα η Αρβελέρ…
Αρχιζες να μου γκρεμίζεις τα είδωλα,χωρίς να χτίζεις νέα, έτσι απλώς κατέστρεφες για να γουστάρουμε χωρίς να προτείνεις κάτι άλλο.
Γιατί καλά είναι τα τσιτάτα απ΄τα οπισθόφυλλα του Αλτουσερ και του Ντεριντά που ποστάρεις για να διαχωριστείς απ τους λαικούς πασοκους, αλλά εδω λειτουργούσες σαν πνευματικό ολοκαύτωμα που ατέστρεφε, εξευτέλιζε, λοιδωρούσε και προπηλάκιζε χωρίς τελειωμό.
Επειδή κατέκλυσες εσύ και ομοιδεάτες σου τα διαδικτυακά μέσα με έμμισθες τρολίτσες, το δηλητήριο του μίσους διαχύθηκε παντού.
Κανείς πια δεν έκρινε με επιχειρήματα , όλοι έβριζαν, έκραζαν, μισούσαν.
Και έτσι γέννησες το τέρας.
Γέννησες την μαυροκόκκινη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Το μόνο που σε ένωνε με τους Καμμένους ήταν το μίσος,το μίσος για τους άλλους και η μόνη κοινή σας προσδοκία ήταν οι κρεμάλες.
Γέννησες τους Λεουτσάκους και τους Πετράκους και κυρίως ανέδειξες τη Ζωή, ένα πρωτοφανές εθνικοσοσιαλιστικό υποκείμενο που αναπνέει και οι χρυσαυγίτες εκστασιάζονται.
Μόνος σου τα κανες θάλασσα σύντροφε. Και μη διαμαρτύρεσαι που η συλλογική σας αυταπάτη καταρρέει και τρώγεσαι με τους συντρόφους σου.
Μην εκπλήσσεσαι που ο Τσίπρας έβαλε τον Χαϊκάλη υπουργό.
Δεν τον έβαλε γιατί τον γούσταρε. Τον έβαλε γιατί δεν έχει άλλους.
Οι άλλοι, αυτοί που θα μπορούσαν να συνδράμουν τώρα που πρέπει επιτέλους να κυβερνήσετε, είναι αλλού. Τρόμαξαν που είδαν τους φίλους και γνωστούς τους να προπηλακίζονται ανηλεώς.
Κλάψε τώρα στους ώμους του Χαϊκάλη και της Ραχήλ.
Κλάψε με την άνοδο της ΧΑ.
Κλάψε γιατί εσύ τους εξέθρεψες και θα πάρεις μια ολόκληρη γενιά στο λαιμό σου…

Aπό το Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου