21.8.15

The show must go on…



«Αφήστε μας επιτέλους  να σώσουμε τη χώρα»!!!!
Αυτό δήλωσε οργισμένος χθες βράδυ σε πάνελ του ΣΚΑΙ ο βουλευτής Παππάς, πατέρας του Νίκου Παππά, και συνταξιούχος της ΔΕΗ (από τα 45 του) όπως μου λένε κάποιοι κακεντρεχείς. Ο οποίος τελευταία αποτελεί καθημερινή παρουσία στα πάνελ, ίσως λόγω του μεστού και δημοκρατικού λόγου του.
Είναι και άφθαρτος…




Και με αυτή του τη φράση συμπύκνωσε όλη την αλαζονεία και όλη την ανισορροπία που χαρακτηρίζει το κυβερνών κόμμα. Το οποίο πασχίζει καθημερινά να σώσει τη χώρα, αλλά δεν το αφήνουν οι υπόδουλοι σαμαροβενιζέλοι και γενικά όλοι οι εχθροί της προκοπής του τόπου.
Και μάλιστα κανείς δεν βρέθηκε (αν και ήταν αρκετοί εκεί, απ όλα τα κόμματα), να του απαντήσει κατάλληλα…



Ούτε όταν προσπάθησε να προσβάλλει τον εκπρόσωπο του Πασόκ απευθυνόμενος σε αυτόν με συγκαταβατικό ύφος και αποκαλώντας τον «νεαρέ μου». Άραγε έτσι απευθύνεται και στον εξίσου «νεαρό» πρωθυπουργό; Ή στην ακόμη πιο νεαρή Πρόεδρο της Βουλής; Ή μήπως εκεί βαράει προσοχές;
Κανείς δεν αντέδρασε ούτε όταν με εισαγγελικό ύφος κατηγόρησε ως «σοϊμπλική», και άρα γερμανόδουλη, την συντονίστρια δημοσιογράφο όταν αυτή ανέφερε πως η κυβέρνηση έκλεισε τις τράπεζες… Κατά τον Παππά, ο Σόιμπλε τις έκλεισε, άσχετα αν στην σχετική ΠΝΠ υπάρχουν φαρδιές πλατιές οι υπογραφές όλων σχεδόν των μεγαλόσχημων οικονομικών εγκεφάλων του Σύριζα. Λεπτομέρειες…
Αυτή η έκρηξη οργής του Παππά ήρθε μάλιστα ελάχιστη ώρα μετά το θλιβερό τηλεοπτικό διάγγελμα του Αλέξη, στο οποίο μάλλον χρησιμοποιήθηκαν ειδικά φίλτρα στις κάμερες, αφού η εικόνα του χέφε ήταν ιδιαίτερα θολή, και στο οποίο ο πρωθυπουργός κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει το μαύρο άσπρο, παρουσιάζοντας ως επιτυχίες όλα τα δεινά τα οποία επέφερε στη χώρα.
Για παράδειγμα ήταν περήφανος (και μάλλον ειλικρινής) που ξανάνοιξε την ΕΡΤ, που επαναπροσέλαβε τις καθαρίστριες, και που πέρασε τον… μεταναστευτικό νόμο!!!!!! Τις αυξήσεις στους ΔΕΗτζήδες μάλλον τις ξέχασε.
Το ίδιο περήφανος έδειξε να είναι και για το γεγονός του κλεισίματος του μεταλλείου χρυσού στη Χαλκιδική, που στέλνει 3.000 άτομα στην ανεργία, αφού όπως είπε «είμαστε αμείλικτοι με όσους θίγουν το περιβάλλον», ή κάπως έτσι. Που να ήξερε και τι έχει κάνει στο περιβάλλον της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας η αγαπημένη του ΔΕΗ… αλλά ποιος να του το πει;
Ναι! Προχθές απέλυσε 3.000 άτομα με μια υπογραφή, την ώρα που χθες περηφανεύτηκε για το γεγονός ότι δεν άφησε τους δανειστές να περάσουν στο νέο (αριστερό) μνημόνιο τις ομαδικές απολύσεις!!!!!!!
Θέατρο του παραλόγου;
Το μόνο παρήγορο απ όλο αυτό το φρικ σόου του Αλέξη, ήταν το ότι από τότε που έγινε μνημονιακός ξεστράβωσε το στόμα του. Μια στραβομάρα που παλιά ήταν εμφανής, και η οποία μάλλον είναι χαρακτηριστικό της μαγκιάς των αντιμνημονιακών, όταν είναι έξω απ τον χορό. Όπως π.χ. η συνεχιζόμενη οξεία στραβοστομίαση της Ραχήλ, και αυτή της Τζάκρη.
Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά, και τώρα όλα κρέμονται και πάλι από την βούληση του σοφού λαού.
Η αριστερή παρένθεση αποδείχτηκε ακριβώς αυτό: Μια παρένθεση, που όμως κόστισε πολύ στην Ελλάδα. Και η οποία ίσως να συνεχιστεί, αφού όπως άκουσα από διάφορους συριζαίους σήμερα (πρώην πασόκους), «θα πρέπει να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία στο παιδί, αφού ακόμη νέος είναι…».
Ναι… να του δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία μπας και μας αποτελειώσει οριστικά. Απαλλαγμένος από τα εσωτερικά βαρίδια του κόμματός του, που φτιάχνουν δικό τους κόμμα, με σημαία τους την δραχμή… και όπως δήλωσε περιχαρής ο Στρατούλης (ο επονομαζόμενος και οξυδερκής), «θα είναι ένα κόμμα με επίκεντρο τον άνθρωπο»!
Με αυτά και με αυτά, τα καραγκιοζλίκια συνεχίζονται, και υπάρχουν ήδη αρκετοί συνέλληνες που μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έχουν πάει στη κάλπη περισσότερες φορές απ όσες έχουν πάει με γυναίκα.
Όπως εγώ, που αν και μη νεοδημοκράτης, έχω ψηφίσει από το 2011 περισσότερες φορές την ΝΔ απ όσες ο Αντώναρος…
Ψυχραιμία λοιπόν, προσδεθείτε και απολαύστε την νέα παράσταση…
The show must go on, που λένε και οι Αμερικάνοι… άσχετα αν το δικό μας το σόου περισσότερο σε καραγκιόζ μπερντέ φέρνει παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Strange Attractor

ΥΓ- Απ όλη αυτή την κωμικοτραγική νοσηρή ιστορία ο μεγάλος χαμένος είναι μάλλον ο τεχνοκράτης υπουργός (αστρολόγος) Παύλος Χαϊκάλης.
Τον οποίο κάποιοι δωροδόκησαν προκειμένου να ψηφίσει το ανάλγητο μνημόνιο αλλά αυτός είπε όχι, υπακούοντας στη συνείδησή του. Στη συνέχεια το ψήφισε κανονικά, χωρίς να πάρει μία,  και μάλιστα στα τέσσερα.
Και όταν του ανατέθηκε να το εφαρμόσει ως υπουργός, το μόνο που πρόλαβε να κάνει είναι να μειώσει ανήμερα του δεκαπενταύγουστου τις κατώτατες συντάξεις. Φιλολαϊκά πράγματα δηλαδή.
Τίποτα άλλο δεν πρόλαβε, αφού το δεύτερο ίνδαλμά του, μετά τον συγκαμένο, ο Αλέξης δηλαδή, παραιτήθηκε.
Μάλλον ήταν ανάδρομος ο Ερμής την μέρα που τον υπουργοποίησαν!

2 σχόλια:

  1. Απολαυστικός, Strange. Ειδικά το Υστερόγραφο!

    Το "νεαρέ" το είδα και έμεινα "κόκκαλο" με την "φλωριά", να το πω έτσι, του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. Πού είναι εκείνο το παλιό ΠΑΣΟΚ των Κουτσόγιωργα, Τσοχατζόπουλου, Χυτήρη, που δεν τολμούσες να τους απευθύνεις το λόγο χωρίς να σε κοιτάξουν υποτιμητικά! Όχι ότι μου λείπει, όμως όπως και να το κάνουμε, το θράσος από το ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Αν ήμουν στη θέση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, θα του απαντούσα ως εξής: "Άκου να σου πω κωλόγερε, μπαμπά του κολλητού του παιδαρελίου που παριστάνει τον πρωθυπουργό, όσο εσύ με αποκαλείς νεαρό, τόσο εγώ θα σε αποκαλώ κωλόγερο, εκτός αν τσακιστείς και αποχωρήσεις από το πάνελ, που το μολύνεις με την παρουσία σου". Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

    Κατάντια, έσχατη κατάντια. Και καμάρωνε για τη μεγάλη μαγκιά του! Α ρε, Άδωνις τελικά είναι μόνον ένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που την καταντήσατε την παράταξη ,να τρώτε πόρτα μέχρι και από το δουλικό του Σημίτη τον Μποτάμη.Και κάτσε εσύ μαλάκα να γράφεις σάλια για τον Σαμαρα τον κυρίαρχο του παιχνιδιού και άλλες παπαριές ,για μια σέλφι με τις σφίγγες και 2 διανυκτερεύσεις δημοσία δαπάνη στην Αμφίπολη ενώ οι άλλοι κάνουν πάρτυ στις δημοσκοπήσεις.
    Μπετόβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή