6.10.15

Βανδαλισμένο βρήκε το προεδρικό έδρανο ο Βούτσης!



Την ευφορία του Νίκου Βούτση για την εκλογή του, διαδέχθηκε ο τρόμος μόλις αντίκρισε την κατάσταση του προεδρικού έδρανου στη Βουλή: Απειλές, συνθήματα εναντίον πολιτικών αντιπάλων και σχέδια που απεικονίζουν κρεμάλες, προκάλεσαν τρόμο στον καινούργιο Πρόεδρο της Βουλής.




Μάλιστα ο ίδιος, μόλις κάθισε στη θέση του φρόντισε να αφήσει πρόχειρα τα cheesecakes που κρατούσε και να απαθανατίσει την εικόνα, προκειμένου να μην το χρεωθεί ο ίδιος…


Πέρα από τις νυχιές –τόσο βαθιές που διαπέρασαν το κόκκινο δέρμα και έφτασαν μέχρι το ξύλο- επάνω στο έδρανο υπήρχαν κρεμάλες με το όνομα «Τσίπρας» γραμμένο από κάτω και προειδοποιήσεις του τύπου «Θα επιστρέψω».
Εντύπωση προκαλεί επίσης μια χαραγμένη απειλή εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα και μια καρδιά με το όνομα «Ζωή» γραμμένο και στις δύο πλευρές της.
Πρόκειται για στοιχεία που ενισχύουν την υπόθεση ότι όλα αυτά αποτελούν «παρακαταθήκη» της προηγούμενης Προέδρου, που φρόντισε να αποτυπώσει τα συναισθήματά της στο έδρανο.

Οι τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής πάντως που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, αρνήθηκαν να αγγίξουν το προεδρικό έδρανο λόγω φόβου, απαιτώντας μια συμπληρωματική (και στοχευμένη) τελετή αγιασμού.

Νίκος Ζαχαριάδης





 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου