10.11.15

Μας ψεκάζουν αφού…



Επειδή τελευταία ξανακυκλοφορεί ευρέως μια πειραγμένη φωτογραφία από δήθεν συγκέντρωση πιλότων της πολιτικής αεροπορίας, που διαμαρτύρονται για τους… ψεκασμούς εξ αέρος, αναδημοσιεύουμε ένα σχετικό αρθράκι του 2012.




Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο ακούμε από διάφορους να μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιβόητα Chemtrails.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημοφιλή θεωρία συνομωσίας, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, και όχι μόνο…


Η θεωρία, εν ολίγοις, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως κάποια αεροσκάφη μας ψεκάζουν με επικίνδυνα χημικά και βιολογικά δηλητήρια, που αφήνονται σε μεγάλα υψόμετρα μέσα στην  ατμόσφαιρα. Συνήθως πρόκειται για αλουμίνιο και βάριο.
Πολλοί από αυτούς που το πιστεύουν, θεωρούν ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία από πλευράς κρατών, κυβερνήσεων, και μυστικών υπηρεσιών, που θέλουν να «αποχαυνώσουν», και στη συνέχεια να «χειραγωγήσουν», και να «υποδουλώσουν» την ανθρωπότητα (λες και δεν τα έχουν ήδη καταφέρει όλα αυτά, με το χαζοκούτι, τα φτηνά σήριαλ, τα ναρκωτικά, τα τσιφτετελοπόπ, κλπ).
Η απόδειξη, λένε οι συνωμοσιολόγοι,  για όλα αυτά, είναι συνήθως τα «περίεργα» και κάποιες φορές παντελώς παράξενα «ανεξήγητα» ίχνη, που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό.
Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο (youtube) έχει ως αποτέλεσμα την ανεύρεση εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων, φωτογραφιών και βίντεο αυτών των φαινομένων.
Σύμφωνα όμως με τις αρχές, και τους μετεωρολόγους, αυτά τα ίχνη είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα στοιχείων της εξάτμισης των κινητήρων των αεροσκαφών τύπου τζετ, που λειτουργούν ως μόρια συμπύκνωσης, προκαλώντας αυτές τις λευκές ουρές που βλέπουμε.
Όπως λένε, δεν υπάρχει καμιά επιστημονική απόδειξη, για κάτι άλλο, πόσο δε μάλλον για μια συνειδητή παγκόσμια επιχείρηση αεροψεκασμού μας με … τοξίνες.
Και βέβαια, όποιος κάνει μια στοιχειώδη έρευνα, αντί να ακούει Λιακόπουλο,  θα δει ότι οι τεχνικές της τροποποίησης του καιρού, μέσω απελευθέρωσης στοιχείων από αεροσκάφη, ισχύουν εδώ και 40 περίπου χρόνια.
Στην Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, υπάρχει μια εταιρία τροποποίησης καιρού, που είναι εγκατεστημένη και επιχειρεί από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια. Η συγκεκριμένη εταιρία, με τα ειδικά "ψεκαστικά" αεροσκάφη της, συνάπτει συμβόλαια κάθε τόσο με τον ΕΛΓΑ, και διεξάγει επιχειρήσεις αντιχαλαζικής προστασίας, βομβαρδίζοντας τα «επικίνδυνα» νέφη με ειδικές ουσίες, που μειώνουν την περίπτωση εμφάνισης χαλαζόπτωσης, και όλα αυτά με σκοπό την προστασία των καλλιεργειών. 
Ο σκύλος του Πάνου!
Η τεχνική αυτή ονομάζεται cloud seeding, και συνήθως διεξάγεται από ελαφρά αεροσκάφη σε χαμηλά ύψη. Στην Αμερική όμως, χρησιμοποιούνται και μεγάλα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, σε επιχειρήσεις stratospheric geo-engineering.
Το αμερικανικό ναυτικό παραδέχεται την απελευθέρωση αλουμινίου στον ουρανό, και μάλιστα παραδέχεται και τη στενή σχέση μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων, και της τροποποίησης του καιρού.
Για παράδειγμα, μια επιστημονική εργασία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, που δημοσιεύτηκε το 1996, μιλάει για το μέλλον της στρατιωτικής εκμετάλλευσης της τροποποίησης του καιρού,  αναφέροντας την νανοτεχνολογία, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μια «νοήμονα ομίχλη», με πολλαπλούς σκοπούς.
Μάλιστα, η εργασία καταλήγει λέγοντας, πως οι τεχνολογίες αυτές, αν εξελιχθούν, θα μπορούν να αποτελέσουν «πολλαπλασιαστές στρατιωτικής ισχύος», που θα έδιναν το πλεονέκτημα στα διάφορα πεδία των μαχών!
Όλα αυτά όμως  απέχουν πολύ από το να θεωρούμε ότι ανά πάσα στιγμή και ώρα διεξάγεται ένας άνομος βομβαρδισμός μας, με την ανοχή του κράτους!
Και άντε να παραδεχτούμε πως οι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο, και πως το κράτος μας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα υπουργεία του, μας κρύβει την αλήθεια.
Αλήθεια όμως, οι πιλότοι, οι στρατιωτικοί, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι χειριστές των  στρατιωτικών και πολιτικών ραντάρ, οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια, κλπ. δεν θα ήξεραν για αυτού του είδους τις επιχειρήσεις;
Ή μήπως είναι κι αυτοί ψεκασμένοι, πέραν κάθε σωτηρίας;

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου