30.11.15

Κερδάμε σε όλα τα μέτωπα…



Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που τις τύχες της χώρας ανέλαβε η τρελοπαρέα του Αλέξη, εκτός από τα χίλια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε κάθε τομέα της πολιτικής, της οικονομίας, κλπ η πατρίδα μας γέμισε και από εκατοντάδες χιλιάδες «παράτυπους» μετανάστες.

 
Φρρρρρρρρρρρρρ........

Και όχι, δεν είδαν απλά φως και μπήκαν, αλλά προσκλήθηκαν επίσημα από το ελληνικό κράτος, το οποίο δια μέσου της αρμόδιας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής (ναι, έχουμε και τέτοιο), κάλεσε τον κάθε πικραμένο απ όπου γης, να έρθει εδώ να ζήσει το όνειρο. Να λιαστεί για λίγο, και μετά αν θέλει μένει, ή  πάει πιο βόρεια…


Αν στο παραπάνω εγκληματικό «σφάλμα» προσθέσουμε και την πρωτοβουλία του καθηγητή εγκληματολογίας(!) Πανούση, που άνοιξε τους χώρους φύλαξης και αμόλησε δεκάδες χιλιάδες πεινασμένους στις πόλεις, τότε καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι έγινε και ξάφνου γέμισε η Ευρώπη με λαθρομετανάστες, και άρχισαν τα όργανα από τους τζιχαντιστές, που μέσω της μπανανίας μας κατέφτασαν στην Ευρώπη εν χορώ, με σκοπό να σφάξουν… και τελικά να μας κάνουν όλους Μουσουλμάνους.
Με αποτέλεσμα σήμερα να συζητιέται σοβαρά η κατάργηση της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, ο περιορισμός της συνθήκης Σένγκεν, η επιστροφή στους παλιούς καλούς εντατικούς ελέγχους στα διάφορα σύνορα, η ανέγερση φραχτών, η στρατιωτικοποίηση των μεγαλουπόλεων της ΕΕ, οι εντάσεις μεταξύ χωρών μελών της, και άλλα πολλά παρόμοια που θυμίζουν περασμένες (μεσοπολεμικές) δεκαετίες… μια γενική οπισθοδρόμηση δηλαδή, που κάνει κουρελόχαρτο το ευρωπαϊκό όραμα.
Και όλα αυτά χάρη στην κυρά Τασία και την ΑΝΑΣΑ της, χάρη στον «φιλανθρωπισμό» του Αλέξη, και χάρη σε τέτοιου είδους ιδεοληψίες κάποιων αριστερών του καναπέ, που μέσω του Σύριζα βρήκαν βήμα για να κάνουν την τρέλα τους επίσημη κρατική πολιτική.
Ακόμη θυμάμαι (τον Κουράκη νομίζω) που ανάμεσα στα χίλια άλλα προεκλογικά παπαρολογήματα του Σύριζα, υπόσχονταν όχι μόνο επίδομα ίσο με τον κατώτατο μισθό στον κάθε παράνομο μετανάστη, αλλά και το δικαίωμα να προσκαλέσει ως και τρεις (3) συγγενείς του, για  να μην αισθάνεται μόνος!!!! Είναι αδέλφια μας, τόνιζαν οι συριζαίοι, που οι περισσότεροι εξ αυτών, μέσω ΜΚΟ κλπ,  ζούσαν πλουσιοπάροχα από την μπίζνα της λαθρομετανάστευσης. Μέχρι βέβαια να ξυπνήσουν καμιά μέρα οι Ευρωπαίοι (και οι Αμερικάνοι) να βάλουν κάτω το τι ακριβώς συνέβη, το πώς και το γιατί κινδυνεύουν πλέον μέσα στα σπίτια τους από τους ισλαμιστές, και να στείλουν την κυρά Τασία και κάποιους άλλους ομοϊδεάτες της να λιαστούν σε κανένα Γκουαντανάμο στη Κούβα… φορώντας πορτοκαλί πιτζάμες.

Πολλά φιλιά στη κυρά Τασία από την Ειδομένη!
Και βέβαια, ο γενικός κουμανταδόρος Αλέξης έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Εξάλλου, πρόσφατα αναρωτήθηκε δημοσίως αν η θάλασσα έχει σύνορα… αποδεικνύοντας το βεληνεκές της σκέψης του.
Όπως πριν από ένα χρόνο, τότε που ήταν ακόμη «αριστερός» διεθνιστής, και είχε πει το περίφημο «θα ρισκάρουμε με τους Τούρκους στο Αιγαίο», συζητώντας και σχεδιάζοντας την δραστική περικοπή των αμυντικών μας δαπανών. Και σωστά είπε, αφού με φαντάρους στυλ Κορωνάκη, που φυλάνε (για ένα μήνα συνολικά) τα σύνορά μας, τι χρείαν έχομεν αεροσκαφών, πυραύλων, και υποβρυχίων;
Σήμερα βέβαια, με το αυγό στον κώλο, ο Αλέξης εκτός από φουλ μνημονιακός έγινε και ένθερμος πατριώτης, και μάλιστα τουρκοφάγος, αφού όπως διαφημίζουν τα παπαγαλάκια του, και όπως ανέβασε ο ίδιος στο Τουίτερ (μετά το έσβησε) έβαλε χθες στη θέση του τον Νταβούτογλου, λέγοντάς του ότι καλά που οι Έλληνες πιλότοι είναι ψύχραιμοι, αλλιώς θα έριχναν τα τουρκικά αεροσκάφη που συνεχώς παραβιάζουν τον εναέριό μας χώρο.
Και χέστηκε επάνω του ο Νταβούτογλου… Ο οποίος εκπροσωπεί μια Τουρκία που κυριολεκτικά κάνει ότι θέλει, και τα παίρνει όλα. Με τους Ευρωπαίους εταίρους μας να της κάνουν τεμενάδες, να της προσφέρουν δισεκατομμύρια, και διάφορα άλλα δωράκια, για να κάνει τα αυτονόητα,  μπας και γλιτώσει η ΕΕ απ τα χειρότερα που της προκάλεσε ο Αλέξης. Χαρακτηρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα ως ανίκανη να φυλάξει ακόμη και τα σύνορά της.
Μέχρι προχθές κυριολεκτικά, πίστευα ότι στο τέλος θα καταλήξουμε αποθήκη ψυχών, με την ΕΕ να μας δίνει μερικά δισεκατομμύρια για να κρατήσουμε εδώ τους μετανάστες. Μπορεί και με μερικές ακόμη εκατοντάδες εκατομμύρια να συμφωνούσε ο περήφανος Αλέξης να μας στέλνουν και τα τοξικά ή πυρηνικά τους απόβλητα. Να μετατραπούμε δηλαδή σε μια χώρα γκούλαγκ, όπου θα μας σφάζουν στο δρόμο οι τζιχαντιστές και οι πεινασμένοι Πακιστανοί, αλλά θα κυβερνά η Πρώτη Φορά Αριστερά, αυτή με το κοινωνικό πρόσημο, που κάθε τι που κάνει έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο (που είσαι ρε Στρατούλη; Μου λείπεις). Με ουρές στα συσσίτια και παντού, ολοκληρώνοντας το όραμα του Λαπαβίτσα (λείπει και αυτός).
Μετά όμως από τις τελευταίες εξελίξεις, άλλαξα γνώμη. Ναι μεν εμείς θα φορτωθούμε τους λαθρομετανάστες (αφού μέχρι και τα Σκόπια λένε όχι, και ύψωσαν φράχτη), ναι μεν θα έχουμε κλειστές τράπεζες και συσσίτια, αλλά τα δισεκατομμύρια θα τα πάρει  η Τουρκία!!!! Κορόιδα είναι οι Ευρωπαίοι να τα δώσουν στον Κατρούγκαλο και στον Φλαμπουράρη, να τα φάνε σε χρόνο ρεκόρ; Να τα στείλουν (αλά Βαλαβάνη) στην Ελβετία;
Έτσι ακριβώς φίλτατοι συνέλληνες. Άλλη μια περήφανη νίκη δηλαδή του Αλέξη (παρέα με τον συγκαμένο), μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις.


Η Τουρκία, που δεν μασάει τίποτα, έπαιξε και κέρδισε. Για ακόμη μια φορά. Σε αντίθεση με τον δικό μας θίασο, που όποια χώρα κι αν επισκεφτεί, τα κάνει μούσκεμα. Θυμόσαστε το φιάσκο της επίσκεψης του όψιμου αγγλομαθούς πρωθυπουργού μας στις ΗΠΑ; Το γέλιο που έπεσε στην περίφημη συνάντηση με τον Κλίντον και τους εν δυνάμει επενδυτές;
Κάπως έτσι και στην Τουρκία, κάπως έτσι και στο Ισραήλ, όπου ο Αλέξης, που μέχρι προχθές φόραγε μαντίλα Φενταγίν,  μίλησε για την πρωτεύουσα του Εβραϊσμού την Ιερουσαλήμ…, ενώ ο «διεθνολόγος» υπουργός Εξωτερικών αναζητούσε αεροπορικό δρομολόγιο Τελ Αβίβ-Τεχεράνη!!!!! Μιλάμε ότι ο σκύλος μου γνωρίζει περισσότερα πράγματα από  διεθνείς σχέσεις απ ότι οι καθ ύλην αρμόδιοι της κυβέρνησης.
Πραγματικό τσίρκο. Διασυρμός παντού…
Ναι αλλά διώξαμε τους δοσίλογους αφού… έτσι δεν είναι;

Strange Attractor

ΥΓ- Το είχα γράψει από τον Σεπτέμβρη, τότε που ακόμη κάναμε μπάνια… ότι δηλαδή κατά Νοέμβριο-Δεκέμβριο μεριά, λίγο τα χαράτσια και οι φόροι, λίγο οι περικοπές των συντάξεων, λίγο η λαθρομετανάστευση, σε συνδυασμό με το ότι οι συριζαίοι αποκλείεται να εφαρμόσουν αυτά που υπέγραψαν για ιδιωτικοποιήσεις κλπ, αφού και δεν θέλουν και δεν μπορούν, χώρια το ξεπούλημα των τραπεζών, και επειδή οι εταίροι έχουν πει πως 4ο μνημόνιο γιοκ… η καταστροφική αυτή κυβέρνηση θα πέσει, και ή θα έχουμε μια οικουμενική (μπορεί τεχνοκρατών) ή θα ξαναπάμε σε εκλογές για να ξαναβγεί ο… Αλέξης.  
Απομένει να δούμε αν θα πέσω μέσα. Εξάλλου: Scripta manent.

ΥΓ2- Η σαχλαμάρα που εκστόμισε (και τουίταρε) ο Αλέξης αποδεικνύει και το πόσο ακατάλληλος και το πόσο αδιάβαστος είναι. Δεν γνωρίζει φερ’ ειπείν, ότι σε περιόδους ειρήνης ο μόνος τελικός υπεύθυνος για τυχόν κατάρριψη αεροσκάφους είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δεν εναπόκειται στους χειριστές της Π.Α., που βέβαια ο τελευταίος εξ αυτών είναι κλάσεις ανώτερος σε όλα μα όλα τα επίπεδα από τον αστείο τύπο που πρωθυπουργεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου