29.11.15

Το πραγματικό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα…



Ο όψιμος (και φουλ) μνημονιακός Αλέξης δεν πούλησε μόνο τους ντόπιους αιθεροβάμονες που είχαν πιστέψει στα φληναφήματά του, δεν έγδαρε μόνο τα όνειρα των ζαλισμένων οπαδών και ψηφοφόρων του, αλλά όπως φαίνεται εκτός από τα εσωτερικά, κάνει κωλοτούμπες και στα εξωτερικά ζητήματα, με αποτέλεσμα εκτός από τους λαφαζανικούς να τον κρεμάνε στα μανταλάκια και οι φιλο-ισλαμιστές διεθνείς υποστηρικτές του, αφού στο Ισραήλ ο Αλέξης έκανε μια ακόμη θεαματική κυβίστηση επιπέδου Ιωάννη Μελισσανίδη και βάλε.
Διαβάστε κάποια  αποσπάσματα από άρθρο που δημοσιεύεται στο Global Research




Ο Αλέξης Τσίπρας που ηγείται του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του νεοφιλελευθερισμού, αποκάλυψε τα πραγματικό του πρόσωπο στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Ταυτίζεται πλέον με τους «φιλοϊσραηλινούς» της ΕΕ, που στηρίζουν τον Νετανάχιου...


Αν όμως θυμόμαστε καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιβεβαιώσει στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θα στηρίξει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων εναντίον του κράτους του Ισραήλ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής τηλεόρασης, ο Τσίπρας στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Ιερουσαλήμ και τη Ραμάλα, τόνισε την σημασία των σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ, και υπογράμμισε πως η συνεργασία των δυο χωρών συνεχίζεται αμείωτη παρά την πολιτική αλλαγή που επήλθε.
Στην συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ Reuven Rivlin στην Ιερουσαλήμ, ο Τσίπρας υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών γράφοντας: «Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα, και να συναντώ τις εξοχότητές σας». Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της μακροχρόνιας σύγκρουσης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, και την συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με την Ιερουσαλήμ, πολλές χώρες αρνούνται να την αναγνωρίσουν ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, κόντρα στις επιθυμίες των Ισραηλινών.
Σύμφωνα με έναν πρώην Ισραηλινό διπλωμάτη, η αναφορά του Τσίπρα στην Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ήταν «άνευ προηγουμένου» για Ευρωπαίο ηγέτη.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε και στην παγκόσμια τρομοκρατία λέγοντας πως «μετά τον τρόμο στην Ευρώπη, θα πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα από την Ιερουσαλήμ ότι η συνεργασία μπορεί να εξαλείψει το μίσος και τον εξτρεμισμό». Δεν ανέφερε  όμως την κρατική υποστήριξη που παρέχει το Ισραήλ στην τρομοκρατία κατά των Παλαιστινίων.
Ο Rivlin από την πλευρά του είπε: « ο ISIS δεν βρίσκεται μόνο στη Συρία και στο Ιράκ, αλλά εξαπλώνεται στη Δύση, η οποία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να δηλώσει ότι δεν μπορούμε να ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχει ο ISIS»!
Ο Τσίπρας μάλλον έχει ασθενή μνήμη. Γι αυτό και σωπαίνει αναφορικά με τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από πλευράς Ισραήλ. Στηρίζει τον Νετανάχιου ο οποίος εξισώνει τους Παλαιστίνιους με τους τρομοκράτες.
Σύμφωνα με το ισραηλινό i24news, «αν η Ιερουσαλήμ είχε οποιαδήποτε ανησυχία για το αριστερό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, τα χαμόγελα του Τσίπρα μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία»!

S.A.

Σημ. Ο- Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση. Αποκλείεται ο πάντα σταθερός στις απόψεις του πούρος Αριστερός Αλέξης, να άλλαξε θέση σχετικά με τους Παλαιστίνιους.

Απλά μάλλον, για μια ακόμη φορά, πήγε στο Ισραήλ αδιάβαστος. Και ως ημιμαθής που είναι, πολύ πιθανόν να αγνοούσε τα περί Ιερουσαλήμ, κλπ. Όπως άλλωστε ο υπουργός Εξωτερικών μας, που αν και «δίδασκε» στο Χάρβαρντ (αλήθεια, σε ποια γλώσσα;), έψαχνε, λένε,  να βρει αεροπορικό δρομολόγιο Τελ Αβίβ-Τεχεράνη!!!!!

Μιλάμε για διεθνολόγο περιωπής, όχι αστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου