10.12.15

Γιατί έτσι είναι η Αριστερά ρε φίλε…



Ο Λαός έχοντας πάντα "κοντή μνήμη" ψήφισε τον Αλέξη. Ακούγοντας ωραία λόγια, ακούγοντας ότι του χάιδευε τα αυτιά. Από το "go back madame Merkell" φτάσαμε στο "τι κάνεις Αγγέλα μου, όλοι στο σπίτι καλά"; Από τα νταούλια και τους ζουρνάδες που θα βαράγαμε, φτάσαμε να βαρά ο Αλέξης προσοχή.
Ακολουθούμε την πρακτική της Αριστεράς "κάνουμε το μάγκα εντός, βγαίνουμε έξω τους λέμε αφήστε μας να κάνουμε το λιοντάρι στην Ελλάδα και εμείς θα τα βρούμε".




Έτσι πέρασε η πρώτη κατοικία στο σφυρί, ενώ μιλούσαν για Σεισάχθεια. Έτσι  αντί να υλοποιήσουν το  "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" υλοποίησαν το "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη". Έτσι θα περάσει και το Ασφαλιστ(ρ)ηκό ενώ υποσχέθηκαν ότι τώρα τον Δεκέμβριο του 2015 θα έδιναν την 13η σύνταξη. 
Γιατί έτσι απλά είναι η Αριστερά ρε φίλε… 



Αριστερός ήταν ο Τσαουσέσκου, όλοι είχαν να φάνε τα ελάχιστα, με αναμονή ωρών σε ουρές για να αγοράσουν ψωμί, αλλά είχαν ψωμί. Ο Τσαουσέσκου ο Αριστερός, όταν ήθελε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου να πάει σε συνέδριο στο εξωτερικό, κρατούσε πίσω αμανάτι κάποιον από την οικογένεια του. Άλλωστε ξέρουμε πως έφυγε η Κομανέτσι, νύχτα κολυμπώντας...  Και μετά το θάνατό του, βρέθηκαν τα χρυσά πόμολα στις πόρτες των σπιτιών του, όταν ο Λαός του φυτοζωούσε. Γιατί έτσι είναι η Αριστερά ρε φίλε.
Υποσχέθηκε σκίσιμο μνημονίων και "έσκισε" τη χώρα υπογράφοντας το χειρότερο Μνημόνιο όλων των εποχών από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους. Γιατί έτσι είναι η Αριστερά φίλε, τάζει και μετά σου λέει "στα είπα, εσύ δεν άκουσες καλά".
Έβριζε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ως γερμανοτσολιάδες και προδότες και σήμερα αποδεικνύει ότι χειρότεροι δυστυχώς υπάρχουν, χειρότεροι γερμανοτσολιάδες και χειρότεροι προδότες και είναι οι Αριστεροί.
Τώρα ζητά συναίνεση...σε τι; Στην υλοποίηση του τρίτου και χειρότερου Μνημονίου. Γιατί δεν φτάνουν οι 153, όσο και να αισθάνεται ασφαλής προειδοποιώντας τους βουλευτές του. Αν αισθανόταν ότι είναι ασφαλής, δεν θα ζητούσε συναίνεση. Εκτός και αν νομίζει ότι είναι ακόμα αντιπολίτευση που "λέμε και καμιά μαλ... να περνά η ώρα". Αλλά είναι Κυβέρνηση και πρέπει να πάρει αποφάσεις και φυσικά να τις υλοποιήσει.
Να υλοποιήσει το Μνημόνιο που υπέγραψε, με τα μέτρα που οφείλει να φέρει και που την ευθύνη την έχει ο ίδιος και η Αριστερά του. Από ποιους ζητά συναίνεση; Από εκείνους που δεν ψήφισε ούτε μια τροπολογία τους, όταν ήταν Κυβέρνηση; Από εκείνους που καθύβριζε νυχθημερόν; Γιατί έτσι είναι η Αριστερά ρε φίλε... Λόγια λόγια λόγια και από πράξεις τίποτα. Γιατί οι πράξεις κοστίζουν και δεν θέλει το κόστος, θέλει την εξουσία, για να περάσει την ιδεοληψία της Αριστεράς στο Λαό.
Ιδεοληψία όπως η θάλασσα ανήκει στα ψάρια της, ο Άριστος είναι ισάξιος και ισότιμος με τον Άχρηστο, να εκφράζουν επιστημονικές απόψεις εκείνοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει επιστήμη ούτε ως ετυμολογία, να αρνούνται την Ιστορία της χώρας μη διεκδικώντας την ίδια την Ιστορία. Γιατί δεν γνωρίζουν ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα δεν ονομάζονται Ελγίνεια, κ.ο.κ.
Φωνάζουν για τους πρόσφυγες, βρίσκουν χώρους διαμονής και ξεχνούν ότι και σήμερα επί Κυβέρνησής τους στην οδό Αθηνάς υπάρχουν Ελληνες άστεγοι, που κοιμούνται στις εισόδους των καταστημάτων. Ανάγουν το προσφυγικό σε Ευρωπαϊκό θέμα, αλλά όχι τους άστεγους 'Ελληνες, αυτό δεν είναι Ευρωπαϊκό, δεν μας αφορούν οι Ελληνες...
Και φυσικά φταίει και η Δεξιά, που δεν φρόντισε να θωρακίσει τη νεολαία, με αρχές και αξίες. Που δεν έμαθε στο μαθητή την Ιστορία όπως έχει και όχι όπως λένε σήμερα οι Αριστεροί.. 
Γιατί το παιδί γαλουχήθηκε να γίνει Δημόσιος υπάλληλος και όχι για να εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί θέλει το μισθό 1η και 15 και στις 28 να κάνει απεργία για αύξηση.
Γιατί η Δεξιά, είχε φοβικό σύνδρομο απέναντι στην αριστερά και δεν βγήκε ποτέ μπροστά να πει "είστε όλο φρου φρου και αρώματα". 
Αλλά ίσως για να καταλάβει ο 'Ελληνας έπρεπε να δει το φρου φρου και αρώματα, ειδάλλως θα συνέχιζε να θεωρεί την αριστερά ως "τη λύση" σε κάθε πρόβλημά του.
Δυστυχώς είδε ότι η Αριστερά είναι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, είναι κρατισμός, κατάργηση κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εξίσωση των πάντων προς τα κάτω, απεμπόληση διεκδικήσεων της Ιστορίας, είδε ότι η Αριστερά είναι λόγια λόγια και αέρας κοπανιστός"
Γιατί απλά έτσι είναι η Αριστερά ρε φίλε...
Γι’ αυτό από παντού έφυγε...μείναμε εμείς κι εμείς, ο Κιμ και ο Λάκης...

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου