18.5.16

Το Καραβάνι: Μπολιβάρ, εκαθόσουν ολόγυμνος σε πέτρα χαμηλή...



Επιτυχίες, επιτυχίες, επιτυχίες! Δεν χρειάζεται να διαθέτεις την οξυδέρκεια και την ειλικρίνεια της συντρόφισσας Γεροβασίλη για να αντιληφθείς ότι οι μαύρες μέρες των κακών μνημονίων που στήριξαν οι πουλημένοι Σαμαροβενιζέλοι μπήκαν οριστικά σε αυτό που ο Μαρξ αποκαλούσε χρονοντούλαπο της Ιστορίας και στο εξής η χώρα θα πορεύεται στο φωτεινό μονοπάτι των καλών μνημονίων που υπογράφουν οι αντάρτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. 




Παραμιλάει ο κόσμος ολάκερος με τη βαθιά ανθρώπινη λύση που δώσαμε στο δράμα των αδερφών μας από τις Αραβικές χώρες, Ιράν, Περσία, Συρία, Αφγανιστάν και Τεχεράνη, τους οποίους κάποιοι αποκαλούσαν λαθρομετανάστες, αλλά εμείς που θέλουμε πανανθρώπινη τη λευτεριά τούς λέμε παράτυπους μετανάστες. Χωρίς αστικές ψευτοευγένειες τραβήξαμε από το πέτο τη Unicef, που ως γνωστόν υπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο των χριστουγεννιάτικων καρτών, και της μιλήσαμε τη γλώσσα της αλήθειας. Ως εδώ και μη παρέκει, δεν μπορείς, κυρά μου, να ξεφτιλίζεις το θεσμό των ΜΚΟ και της αλληλεγγύης! Για πες μας πότε διοργάνωσες ένα ντου προσφύγων στα Σκόπια; Πώς βοήθησες στην κατάληψη μιας σιδηροδρομικής γραμμής; Πού ήσουν όταν εμείς απαλλοτριώναμε τα ξενοδοχεία του Συντάγματος, αυτά που πουλάνε το ποτήρι της σαμπάνιας 20 ευρώ; 



Για το θέμα της τιμής της σαμπάνιας είχαμε και ηχηρή παρέμβαση του συντρόφου Πολάκη, του επονομαζόμενου και χαρταετού της Κρήτης. Γιόρτασε τα αγωνιστικά του γενέθλια ανοίγοντας μια Moët, αλλά από τις φτηνές που εμφιαλώνουν στις λαϊκές γειτονιές της Νίκαιας και του Περιστερίου, γεγονός που σίγουρα θα ικανοποίησε το συγχωρεμένο σύντροφο Βελουχιώτη, το πορτρέτο του οποίου στήθηκε αρμονικά πίσω από τις σαμπάνιες για να βγάλει σέλφι. Με την ευκαιρία των γενεθλίων του Παυλή, θέλω να του αφιερώσω μια λαϊκή μαντινάδα. «Μαύρα είν’ τα ταμεία σου, μαύρη κι η πουκαμίσα, πολέμησες το σύστημα (υγείας) και νίκησες στα ίσα». 
Φυσικά είχαμε και άλλες κοινωνικές ανατροπές. Πιστοί στη δέσμευσή μας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος, καταδικάσαμε σε φυλάκιση 6 μηνών και μάλιστα με αναστολή την Τζούλια Αλεξανδράτου, διότι οδηγούσε με πλαστό δίπλωμα!
Όπως ήταν αναμενόμενο, όρμησαν να μας κατασπαράξουν τα σαλιγκάρια της Διαπλοκής. Βρήκαν την ευκαιρία που περίμεναν στο πρόσωπο του συντρόφου προξένου της Μπολιβαριανής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Λαού, που είχε αναπτύξει μια οικειότητα με τις Ελληνίδες εργαζόμενες του γραφείου του και μοχθούσε για να φέρει τους δύο αδελφούς λαούς κοντά ώστε να δοκιμαστούν οι εναλλακτικές χρήσεις του χαρτιού υγείας.
Η τρόικα εσωτερικού και τα τσιράκια της προσπάθησαν να παραπλανήσουν το λαϊκό κίνημα υποστηρίζοντας ότι δήθεν ο σύντροφος Αλέξης έγραψε επιστολή συγκάλυψης προς τον Πρόεδρο της Λαϊκής Μπολιβαριανής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Λαού και μάλιστα στα ισπανικά! Εδώ την πάτησαν την πεπονόφλουδα, γιατί είναι γνωστό σε όλη την οικουμένη ότι ο σύντροφος πρωθυπουργός γνωρίζει μόνο λίγες λέξεις στα αγγλικά και ακόμη λιγότερες στα ελληνικά! Επίσης χαρακτήρισαν το αντάμωμα των φύλων και των φυλών «σεξουαλική παρενόχληση», τη στιγμή που υπάρχουν διεθνή στάνταρ τα οποία ορίζουν την εν λόγω καταδικαστέα πράξη.
Πρώτον, πρέπει να βγάλει ανακοίνωση η Επιτροπή Ισότητας που διορίσαμε. Δεύτερον, απαιτείται να διαφημίζονται λαμπάδες, σούβλες, το αυγό της Μπάρμπι και άλλα πασχαλινά προϊόντα.
Τρίτον, χρειάζεται να συμμετέχει η Άντζελα Δημητρίου ή έστω ο Τάκης Ζαχαράτος.
Τι απ’ όλα αυτά συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση, κύριοι της Διαπλοκής που και πάλι βάλατε μπροστά τη μονταζιέρα της παραπληροφόρησης;
Βέβαια σε λίγο οι μονταζιέρες σας θα αραχνιάζουν γιατί θα μπει επιτέλους μια τάξη στο φασιστικό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Θα σταματήσει ο κάθε φιλελές υπάλληλος του Μπόμπολα, με τον οποίο συντρώγουμε αλλά με βαριά καρδιά, να κάνει προκλητικές ερωτήσεις στους συντρόφους υπουργούς της Σοσιαλιστικής μας Κυβέρνησης, ακολουθώντας το παράδειγμα του ναζιστή δημοσιογράφου της γερμανοκρατούμενης Ντόιτσε Βέλε! 

Ο εν λόγω «κύριος» λησμόνησε ότι αν δεν ήμασταν εμείς θα είχε χρεοκοπήσει το ΔΝΤ, από τα μαύρα ταμεία του οποίου πληρώνεται, και προσπάθησε να στριμώξει ένα μυαλό σαν το σύντροφο Παππά! Όμως εκείνος, γίγας στους γίγαντες, έμεινε ορθός και σαν τον Δημητρόφ τους μαστίγωσε σκληρά με το επιχείρημα «ω Θεέ μου, πού έμπλεξα», το οποίο φανερώνει και τους ακατάλυτους δεσμούς της αριστεράς με την εκκλησία, που την περιουσία της θα δημεύσουμε όταν με το καλό καθιερώσουμε και την απλή αναλογική. Την τελευταία, προς το παρόν, την έχουμε στον πάγο γιατί είμαστε αριστεροί και δεν θέλουμε να γεμίσει η Βουλή με πουλημένους Τσολάκογλου και Νενέκους που θα ψηφίζουν αυξήσεις στο ΦΠΑ, στον ΕΝΦΙΑ και θα φέρνουν κατάπτυστα αντιλαϊκά νομοσχέδια που απλώς αποτελούν μετάφραση των επιθυμιών της τρόικας την οποία επίσης καταργήσαμε. 
Βέβαια οι επιτυχίες κουράζουν και είναι επαναστατική αλήθεια το γεγονός ότι τελευταία παρατηρείται μια κάποια χαλαρότητα. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, άλλωστε ήδη δήλωσε έτοιμος να αναλάβει κάποιο κυβερνητικό πόστο ο σύντροφος Φώτης Κουβέλης. Μάλλον θα του ανατεθεί η διεύθυνση του Τηλε-Σίτι, την οποία και δικαιούται μια που πριν από λίγους μήνες τον αποκαλούσαμε νέο Καρατζαφέρη.
Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση για να σταματήσει η φασιστική ασυδοσία των επιθέσεων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος θα προσφερθούν και δακρυγόνα, από τα δικά μας.

Βαγγέλης Περρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου