3.6.16

Φοβάστε Κάτι;



Εδώ και κάμποσες μέρες είμαστε μάρτυρες μιας γκροτέσκας παράστασης μοχθηρίας και μίσους από διάφορους αντιπροσώπους του μίνι ζωολογικού κήπου της πουφουδουφουα πολιτικής σκηνής μας.




Όπου γέρικο και ασχημούλικο τρωκτικό με στραβά δοντάκια το οποίο για λόγους που μόνο αυτό ξέρει, άλλα διάβασε, άλλα κατάλαβε, και προσπάθησε να βρυχηθεί απευθυνόμενο σε ανθρώπους. Βέβαια επειδή το χάμστερ δεν είναι ακριβώς λιοντάρι, οι τσιριχτές κραυγούλες του κάπου ακούστηκαν στο έρ(η)μο το σπίτι, αλλά και πάλι περισσότερο ξένισαν παρά τρόμαξαν...



Μέσα σε ένα ρεσιτάλ ασυναρτησίας λοιπόν μαθαίνουμε ότι η φοροκαταιγίδα των οριζόντιων, επαναλαμβάνω οριζόντιων μέτρων, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται κάθε δυνατή και ευφάνταστη ή μη επιβάρυνση, περικοπή εισοδημάτων, οριζόντια ή κάθετη φορολογία, ΔΕΝ επιβάλλεται όπως (αφελώς) νομίζαμε (ή ελπίζαμε) με το σκοπό να σωθεί η χώρα. Εξάλλου τα τρωκτικά δεν τα νοιάζει η χώρα, αν τα ένοιαζε δε θα κατουριόντουσαν να έρθουν στην εξουσία να τη ροκανίσουν με τα άσχημα  δοντάκια τους.
Η φοροκαταιγίδα λέει θα επιπέσει επί δικαίων και αδίκων σχιζοφρενικά για να επιβαρυνθούν όσοι δεν τους ψήφισαν (των οποίων όμως -εδώ να δεις παράνοια- την πολιτική εφάρμοσαν στο έπακρο όσο αφορά το δυσάρεστο σκέλος) καθόσον, όπως είπε και ένα άλλο τρωκτικό της κακιάς ώρας «η πολιτική μας έχει ταξικό πρόσημο» (!!!).
Βέβαια, όσοι δε μεγάλωσαν μετά τον «Δεκέμβρη» αλλά πριν, (εννοώ του 2008, μη γλύφεστε μερικοί θερμόαιμοι γιατί σε λίγο ούτε ανθεκτικά καλσόν δε θα μπορείτε να αγοράσετε) θα θυμούνται ότι μέχρι και το original reference icon της μεταπολίτευσης έλεγε ότι «είναι πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων».
Δυστυχώς τα χάμστερ του τωρινού ζωολογικού κήπου δε χαμπαριάζουν από τέτοιου είδους ευαισθησίες, σκούζουν και τσιρίζουν κάτι ακατάληπτα για… ημάς και υμάς, κάτι λένε στα «αριστερά», τελικά περίεργη γλώσσα είναι αυτά τα αριστερά, ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι λένε…
Με αποκορύφωμα κάτι στρατευμένα παρτσακλά του πληκτρολογίου που σύριζα δεν κατάλαβαν τι τους έχει βρει,  όλα μαζί τσιρίζουν για μια συγκέντρωση που αναγγέλθηκε για την Πλατεία Συντάγματος όπου σαν μαρτυριάρηδες (τους λες και ρουφιανάκους) βγάζουν τα ονόματα των διοργανωτών «στη σέντρα», σχεδόν προσπαθούν να εκφοβίσουν (μα, κάνουν τέτοια πράγματα οι «αριστεροί»;), είναι γενικά σε αναταραχή διότι κάποιοι λέει «φιλελέδες» θα σηκωθούν από τους καναπέδες και θα κατέβουν στο Σύνταγμα.
Ως εδώ όλα καλά, ξέροντας με τι έχω να κάνω, αντιπαρέρχομαι ότι στην ουσία στηλιτεύεται το δικαίωμα του «συνέρχεσθαι» όταν δε συνέρχονται οι… σωστοί όπως γινόταν τα τελευταία 40 χρόνια βελούδινης πεζοδρομιακής κατοχής εκ μέρους των ρουφιανομαρτυριάρηδων με τις εκατοντάδες πορείες και συγκεντρώσεις ανά έτος.
Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι βρε παιδιά.
Εσείς λέτε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μαζευτούν πέντε ταλαίπωροι. Με μηδέν υποστήριξη. Χωρίς σχέδιο πολιτικής καθοδήγησης που περιλαμβάνει εναρκτήρια διείσδυση και τεχνικές ομογενοποίησης του ιδεολογικού πλαισίου. Χωρίς έτοιμα προτυπωμένα προπαγανδιστικά έντυπα,»κάτω οι τράπεζες, κάτω τα χέρια από τις ζωές μας», κρεμάλες και παλούκια.
Χωρίς έτοιμο σχέδιο χειραγώγησης (λέγεται και «καπέλωμα») της προδικασμένης «αγανάκτησης». Χωρίς curriculum υπαίθριας διαφώτισης με έτοιμο πάνελ καθηγητών-καθοδηγητών  (της κακιάς ώρας αλλά καθηγητών κατ’ επάγγελμα πάντως) στη μέση της πλατείας.
Απλά πέντε ταλαίπωροι που θα συζητήσουν μεταξύ τους τις άκαιρες χαζομαρίτσες τους  για Ευρώπη, ελεύθερη οικονομία, αγορές, τα γνωστά. Τη στιγμή που φοβάμαι πως και η ίδια η Ευρώπη τους έχει αφήσει στη μοίρα τους αφού κατάλαβαν τι λάθος κάνανε να στηρίξουν το ελλειμματικό αφεντικό σας.
Οπότε τι σας κόφτει; Γιατί τόσος οχετός ύβρεων, γιατί τόσος πανικός, στοχοποιήσεις σε κομματικά έντυπα, κινητικότητα στο διαδίκτυο από τα εναπομείναντα κομματικά ζόμπι του πληκτρολογίου (διορίστε τους ντε να ησυχάσουν!), τόση κινητοποίηση μετά από δεκαέξι μήνες «επέλασης» και πολλαπλά επιβεβαιωμένης πολιτικής κυριαρχίας (λέμε τώρα) μέσω κάλπης; Τι συμβαίνει; Φοβάστε Κάτι;

ΚΚ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου