23.8.16

Alexis is here to stay…



Ή αλλιώς: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Και ενώ το καλοκαίρι φεύγει, ο σύριζας όχι μόνο παραμένει αλλά και καλά κρατεί. Πιο δυνατός από ποτέ, αφού ότι και να κάνει ουδείς αντιδρά, και εν πάση περιπτώσει οι συριζαίοι κυβερνώντες χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την μέθοδο πέρα βρέχει, ή αλλιώς «μας φτύνουν κι εμείς νομίζουμε ότι ψιχαλίζει».




Διότι πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτή την γενικευμένη αναισθησία; Πως αλλιώς να δικαιολογηθεί αυτό το απύθμενο θράσος που εκπέμπει όχι μόνο το Μαξίμου, αλλά ακόμη κι ο τελευταίος γιδοβοσκός που ελέω σύριζα έγινε βολευτής (sic) ή απλά διορίστηκε κάπου σύμβουλος;



Έτσι, έχουμε την πρώην κολυμβήτρια και νυν στοχάστρια Αυλωνίτου, που ζήλεψε την δόξα της Ραχήλ, και μέρα παραμέρα πετάει κι από μια ακόμη σαχλαμάρα, σε σημείο να αναρωτιέμαι: Μα ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν αυτά τα σούργελα; Λοβοτομημένοι; Ποιοι είναι αυτοί που στέλνουν στην βουλή μια εμφανώς «πειραγμένη» κυράτσα για να νομοθετεί; Πάμε καλά; Με αποτέλεσμα να μας λέει με κάθε σοβαρότητα ότι πέρσι το καλοκαίρι, όσοι ήθελαν την Ελλάδα εκτός ευρώ, στήριξαν και ψήφισαν το ΝΑΙ!!!! Μιλάμε για κλασικό παράδειγμα του τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει το πολύ χλώριο στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου.
Όπως επίσης κι ο δανδής εκείνος αριστερός υπουργός με τα μαντιλάκια, που επιμένει στην άποψή του ότι ΔΕΝ μειώθηκαν οι συντάξεις, αλλά αντιθέτως κάποιες αυξήθηκαν. Μιλάμε για επαγγελματία απατεώνα, που όμως ψηφίζεται και αυτός!
Αμ ο άλλος; Ο πολύς Πολάκης; Που την ώρα που η χώρα μαστίζεται από την ελονοσία και την φυματίωση, μπορεί και την λέπρα, σαν να ξαναβρεθήκαμε στο 1930, την ώρα που στα νοσοκομεία δεν υπάρχει ούτε γάζα, που γίνονται κωλονοσκοπήσεις (μετά από 5-6 μήνες αναμονής) χωρίς «μέθη», ο ίδιος το μόνο που κάνει είναι να απειλεί ότι θα θάψει δημοσιογράφους στα τρία μέτρα, κι ασχολείται με τις … τηλεοπτικές άδειες!!! Όλα τα άλλα τα έχει λύσει. 

Να μιλήσουμε για την ασφάλεια; Όπου ο Τόσκας είναι σαν να μην υπάρχει; Όπως άλλωστε και η αστυνομία; Και βέβαια, υπάρχει δεν υπάρχει η αστυνομία (σάκος του μποξ για τους μπαχαλάκηδες), δεν έχει καμία σημασία, αφού ότι και να κάνει, όσους κακοποιούς και να συλλάβει, η συριζέικη Δικαιοσύνη όχι μόνο θα τους «χαϊδέψει», αλλά θα τους βγάλει και έξω άσχετα αν έχουν φάει ισόβια (λέμε τώρα). Γι αυτό και απορώ: Μα καλά, εμείς ψηφίσαμε τον αριστερό σύριζα για να δικαιώσει τους αγωνιστές Ξηρούς, Κουφοντίνα, Ρωμανό, κ.ά. Και αυτοί βγάζουν έξω τους ποινικούς στυλ Στεφανάκου, χώρια τους Γεωργιανούς και τους Τσετσένους σκληρούς εγκληματίες; Μα για αυτό ψηφίσαμε ΕΛΠΙΔΑ; Περίεργα πράγματα. Να δείτε που στο τέλος όλα τα μπουμπούκια του κοινού ποινικού δικαίου θα είναι ελεύθερα, και μόνο ο Χριστόδουλος Ξηρός θα μείνει μέσα, να κάνει παρέα στον Άκη… μπορεί και κάποιοι που ποστάρουν γούστα στο φέισμπουκ….
Από την άλλη έχουμε και την κατάντια της Αυγής, που ενώ το σύμπαν διαλύεται χάρη στον σύριζα, αυτή τα έβαλε με τους … Ολυμπιονίκες. Όχι με τα συμφέροντα, με τους μασόνους, με τους κακούς καπιταλιστές, αλλά με τους Ολυμπιονίκες! Επιτιθέμενη π.χ. στον Πύρρο Δήμα, ο οποίος «πουλήθηκε» στους Αμερικάνους ενώ πιο πριν είχε κάνει την αμαρτία να προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ!
Και ποιοι τα λένε αυτά; Οι στρατευμένοι επαγγελματίες τρολ δημοσιογράφοι(!) του κομματικού οργάνου του σύριζα, που το μισό υπουργικό του συμβούλιο, και το μισό στελεχιακό του δυναμικό ανήκε μέχρι πρόπερσι στο πιο βρώμικο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, έστω ως απλοί τριτοκλασάτοι καταφερτζήδες. Και τώρα τους φταίει ο Πύρρος! Μια εφημερίδα που επί χρόνια τη διηύθυνε ένας παχύς και ημιμαθής απόφοιτος λυκείου, και που τώρα εγκαλεί την Στεφανίδη, διδάκτορα του Στάνφορντ παρακαλώ, να μάθει να … διαβάζει! Υπαρκτός σουρεαλισμός και λίγα λέμε.
Να μιλήσουμε και για το κότερο; Όπου κοτζάμ υπουργός έσπευσε με υπηρεσιακό ελικόπτερο για να πάει σε ένα  δυστύχημα, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα ήταν ένα απλό συμβάν που θα λύνονταν υπηρεσιακά σε χαμηλό επίπεδο; Γιατί το ‘κανε άραγε; Είναι σαν να λέμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να μεταβαίνει επί τόπου σε κάθε τροχαίο δυστύχημα που συμβαίνει στη χώρα…. Περίεργα πράγματα, εκτός κι αν αληθεύει όλη αυτή η φημολογία για το ποιοι ήταν πράγματι στο ταχύπλοο, και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την τραγωδία. Όπως και να έχει, για πρώτη φορά στη ζωή μου στηρίζω … Κούγια! 

Έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση, με τους φόρους και τα χαράτσια να πέφτουν χιαστί, και τους ζαλισμένους πολίτες της μπανανίας μας να μη ξέρουν από πού να φύγουν. Χωρίς όμως να αντιδρούν, και μάλιστα συνεχίζοντας να προμοτάρουν δημοσκοπικά το «γελαστό παιδί» και την συμμορία των ανισόρροπών του, το οποίο «παιδί» παίρνει κουράγιο από αυτή την «σιωπηρή συγκατάθεση», και συνεχίζει απτόητο το καταστροφικό του έργο, πετώντας σανό στο πόπολο, και προσφέροντας χάντρες στους ιθαγενείς (π.χ. γερμανικές αποζημιώσεις, πόλεμος στη διαπλοκή, κλπ).
Συνεπώς, το «σύνδρομο της Στοκχόλμης» συνεχίζει να μας χαρακτηρίζει, αφού είμαστε κατά κάποιο τρόπο ερωτευμένοι με τον θύτη μας, ο οποίος μας πήρε τα μυαλά προ πολλού, και εξάλλου όπως λέει και η κυρά Σούλα (απ το πρωτόκολλο δημόσιας υπΕρεσίας) «σάματις ο Αντωνάκης καλύτερος ήταν»;
Γι αυτό και η πανούκλα του Αλέξη θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί για χρόνια, μέχρις ότου ολοκληρωθεί το συριζέικο όραμα, να γεμίσουμε δηλαδή μπούρκες,  και να γίνουμε κανονικά και εμείς μια ιδιάζουσα μουσουλμανική λαϊκή δημοκρατία της Βενεζουέλας, με τον πατερούλη Αλέξη να παριστάνει τον Τσε Παπάρα των Βαλκανίων, εφαρμόζοντας την δική του εγχώρια εκδοχή του τσαβισμού, τον τσιπρισμό.  Άσχετα αν κάποιοι αισιόδοξοι πιστεύουν ότι μόλις γυρίσει κι ο τελευταίος μαυρισμένος παραθεριστής στην έδρα του, και βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τον Τρύφωνα (πρώην πασόκος κι αυτός)  τότε είναι που θα αρχίσουν τα πραγματικά όργανα, τότε είναι δηλαδή που το μαύρισμα από τις παραλίες θα γίνει κανονικό μελάνιασμα.
Προσωπικά δεν το πιστεύω. Αυτό που πιστεύω είναι ότι δε Alexis is here to stay…
Με τι υγείες μας.

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. "Προσωπικά δεν το πιστεύω. Αυτό που πιστεύω είναι ότι δε Alexis is here to stay…"

    ῎Εμ, μὲ τὸν Κυριὰκο μεὶζονα ἀντιπολὶτευση, ὅλα εἶναι πιθανὰ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή