27.8.17

Μάρτυρας Υπεράσπισης του Αλέξη στο Ειδικό κι εγώ...



Αν και πολιτικός εγκληματίας, έχει τόσα ελαφρυντικά που θα του κάνουμε και μνημείο σαν του Σόιμπλε.
Αμα θέλω να τη σπάσω στους αιώνιους τουρίστες ή όσους κλέβουν μέρες άδειας κολλώντας τες με την... παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ή το... Τριώδιο, τους λέω από τώρα, Αυγουστιάτικα, «Καλό Χειμώνα»! Ομως οι αναγνώστες δεν μου φταίνε σε τίποτα, οπότε ας πούμε κάτι πιο ελαφρύ και διασκεδαστικό, όπως αυτά των ημερών - πλην των εκκαθαριστικών.



Για παράδειγμα, πώς τους έπιασε ξαφνικά τους Συριζαίους το... σταλινικό τους, εκεί που ήταν κρυμμένοι στο εξοχικό τους, ντάλα καλοκαίρι. Μια εξήγηση την έχω. Αμα δεν μπορείς να πας όχι σε παραλία, αλλά ούτε σε λόφο της Αίγινας για ορειβασία χωρίς τον κίνδυνο κραξίματος, ε, όπως και να το κάνουμε, σου βγαίνει μια εκδικητικότητα. (Αχ και να μπορούσα να σας έστελνα όλους στα γκουλάγκ, να ’χα την παραλία μόνο δική μου.) Χρυσό Σταλινο-Μπαλαφάρας στην Αυλωνίτου για το αμίμητο «αν ήσουν με το καθεστώς δεν σε πείραζε κανείς»! Πέρα από το γελοίο του πράγματος, έχω να πω ότι κι εδώ έξω έπεσε. Επί καθεστώτος Στάλιν οι προσωπικοί φίλοι του ήταν οι πρώτοι που πέρασαν και εξολοθρεύτηκαν από τις περίφημες Κόκκινες Δίκες του, τις οποίες μάλιστα ζηλεύει τόσο το σημερινό παραδικαστικό του Μαξίμου…


 

Εχει και άλλα αστεία όμως. Αλλος για την Κεντροαριστερά; Προσέξτε μήπως οι υποψηφιότητες τύπου «να πιάσω στασίδι κι εγώ» βγάλουν στο τέλος, από καραμπόλα, αρχηγό τον... αναπληρωματικό. Αλλά οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να κοπιάζουν και τόσο πολύ. Επειδή τα 2/3 των Ελλήνων έχουν ψηφίσει κάποια στιγμή ΠΑΣΟΚ, ήταν δηλαδή εν δυνάμει Παπανδρεϊκοί, το μόνο που θα χρειαστεί για να ξεχωρίσουν οι καθαροί μελλοντικοί αρχηγοί είναι μία και μόνο δέσμευση: Ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Κυβέρνηση με οποιονδήποτε άλλο του συνταγματικού τόξου, μέχρι και το ΚΚΕ που λέει ο λόγος, αλλά ποτέ και με τίποτα στήριξη στη συμμωρία των πολιτικών εγκληματιών του Αλέξη Τσίπρα. Εξάλλου θα είναι απασχολημένος με το Ειδικό.
Οχι, δεν χρειάζεται να τρομάζει με την ιδέα του Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ακούω, αλλά ούτε και να τον καθησυχάζουν με νομικές υπερκατασκευές διάφοροι πολυμαθείς που τον τριγυρίζουν, γιατί μ’ αυτά που έχει κάνει και έχει πει την έχει σίγουρη την παραπομπή - αν διασφαλιστούν οι αναγκαίοι πολιτικοί συσχετισμοί. Επίσης έχει δουλειά για ένα, για δύο, αλλά και για τρία Ειδικά. Κακώς, λοιπόν, τρέμει το Γουδή όπως έχει πει, και τη φυλακή, παρότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η επιστροφή του στην Κυψέλη υπό επιτήρηση, έστω και χωρίς βραχιολάκι, ίσως είναι πιο ανησυχητική.
Είναι γεγονός ότι πολιτικά, με το που θα κάτσει στο σκαμνί, θα αρχίσει η αριστερή προπαγάνδα περί διώξεων κ.λπ., στην οποία οι κυβερνώντες είναι αριστοτέχνες, κι έτσι ακόμη και εκείνο το μέρος της κοινής γνώμης που συμπαθούσε μέχρι και τον Μπο στο «Survivor» (τον φουκαρά... είναι υπέρβαρος) θα γυρίσει μάλλον υπέρ του. Αλλά ότι θα πάει, ΘΑ ΠΑΕΙ! Γι’ αυτό, λοιπόν, ας μην κάνει λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο. Είναι πολύ μεγάλη η ζημιά που έχει κάνει στην Ελλάδα και ακόμη χειρότερη φοβάμαι αυτή που θα προκαλέσει πέφτοντας από την εξουσία, καθώς θα χρησιμοποιήσει κάθε αήθες μέσο τρομοκρατίας και παρανομίας για να περιορίσει τις απώλειές του. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από τη βαρβαρότητα και την παλιανθρωπιά που κρύβουν μέσα τους οι Συριζαίοι, με πιο σκοτεινό και εκδικητικό όλων τον πλέον έντρομο, τον ίδιο τον Τσίπρα. 
Παρά ταύτα, επειδή είπαμε να το ελαφρύνουμε λιγάκι σήμερα, πριν από το χολερικό «Καλό Χειμώνα», θα του συνέστηνα ότι ως καλός... σταλινικός θα πρέπει να προσέχει λιγότερο τους δεδηλωμένους εχθρούς του και περισσότερο τους μνησίκακους συντρόφους του και τους ζηλιάρηδες υπουργούς του, οι οποίοι τα ’χουν πάρει στο κρανίο με τις τελευταίες αυτοκρατορικές συμπεριφορές του. Πριβέ διακοπές σε άγνωστες βίλες ή κότερα με μυστικά πηγαινέλα, «ελικοπτεριές» οικογενειακώς με έξοδα του ελληνικού λαού κ.ο.κ. τους έχουν κάνει... «Τούρκους». Οχι ότι αυτοί είναι σεμνοί και ταπεινοί, αλλά γιατί δεν πρόλαβαν.
Ας μην περιμένει τίποτα καλό απ’ αυτούς τους αχάριστους, λοιπόν, που δεν τους ήξεραν ούτε οι καντίνες με τα «βρώμικα» δίπλα στην Κουμουνδούρου. Περισσότερα θετικά θα ακούσει από τους αντιπάλους του, οι οποίοι, δεν μπορεί, θα παραθέσουν αμέτρητα ελαφρυντικά στο Ειδικό. Οπως π.χ. τα εξής:
Πρώτον, ο Τσίπρας ήταν (και είναι...) ΑΣΧΕΤΟΣ! Τζάμπα το φωνάζουμε χρόνια τώρα για να καταλήξουμε να μας βρίζουν τα «σκυλιά» του, αφού το ομολόγησε τελευταίως και ο ίδιος με δηλώσεις του, ότι δεν είχαν εικόνα της κατάστασης και δεν γνώριζαν τι να κάνουν. Ο ίδιος προσωπικά, ανεξάρτητα από το τι λέει ο Βαρουφάκης.
Δεύτερον, ο Τσίπρας είναι λιγάκι κότα τύπου Κουταλιανός: Σίδερα μασάει μπροστά στους «χαχόλους» του, τύπου «Go back, Mrs Merkel!», και μετά πάει και της κάνει τόσες κωλοτούμπες που παρεξηγήθηκε μέχρι και ο Σόιμπλε. Μας έτυχε -μια που τον ψήφισαν όσοι τον ψήφισαν- ένας δειλός και άνανδρος πρωθυπουργός. Τρέμει την ώρα της κρίσης, λιποθυμά και υπογράφει ό,τι να ’ναι.
Τρίτον, ο Τσίπρας έχει στο αίμα του την προδοσία και την κωλοτούμπα, τι να κάνουμε... Ισως να φταίει το αριστερο-χουντικό οικογενειακό DNA, μπορεί να είχε για αριστερο-παιδικό ήρωα τον Εφιάλτη και όχι τον Λεωνίδα (εναλλακτικός από κούνια...), αλλά έτσι έκανε καριέρα. Ρωτήστε και τον Αλαβάνο, αν δεν έχει αποσυρθεί σε κάνα μοναστήρι προκειμένου να εξιλεωθεί. Αυτός τον ανέδειξε και πρώτος δέχθηκε την πισώπλατη μαχαιριά του. Και φυσικά ακολούθησαν πλείστοι άλλοι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει προδοθεί από τον Τσίπρα. Που να μην τον έχει γελάσει λέγοντάς του χοντροειδέστατα ψέματα, που να μην έχει κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι του υποσχέθηκε. Ολοι ξέρουν ότι ο Αλέξης δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Και επειδή είναι θρασύδειλος βάζει άλλους του σταλινικού υπόκοσμου να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του. 
Τέταρτον, ο Τσίπρας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Πνευματικές ή ψυχικές, ο κόσμος το ’χει τούμπανο, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν θα ήθελα να επεκταθώ ούτε καν με νύξεις. Ας πούμε απλώς ότι δεν είναι και ένας τόσο νορμάλ τύπος με κάποια χούγια έστω, αλλά μία ζωντανή σύνθεση από κόμπλεξ, επιεικώς προβληματικός, με ελάχιστες φυσιολογικές και ανθρώπινες στιγμές. Η διάκριση μεταξύ Καλού και Κακού στο μυαλό του είναι πιο απειροελάχιστη και από εκείνη μεταξύ Αλήθειας και Ψέματος. Και όση ροπή έχει στο ψέμα, άλλη τόση έχει προς το κακό. Τζιζ! Είναι γεγονός ότι αυτό είναι το μόνο πολύ σταλινικό πάνω του. Ισως οι ειδικοί του μέλλοντος ανακαλύψουν, όπως συνέβη με τόσους και τόσους πολιτικούς εκ των υστέρων, ότι μπορεί και να ήταν sociopath, δηλαδή ότι μπορεί να έπασχε από αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας και να έχρηζε θεραπείας, ωστόσο αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ.
Πέμπτον, ο Τσίπρας, είτε εκ γενετής είτε μετά, τα είχε όλα εύκολα και στο πιάτο, γι’ αυτό και ζει σε έναν κόσμο παραισθήσεων, όπου οι λαϊκοί άνθρωποι, εκείνοι οι απλοί και όχι οι πολυσύνθετοι που δεν αντιλαμβάνονται, τον αποκαλούν «ψώνιο».
Ή αυτό που λέμε «ψωνάρα»! ΟΚ, μπορεί να την «ψώνισε»... Από το μηδέν και το τίποτα, από καταληψίας και παιδί-«απογοήτευση» για τους... ιδεολόγους εργολάβους της οικογένειάς του, έφτασε να εμφανίζεται ως η νέα παγκόσμια ελπίδα της Αριστεράς πριν τον πάρουν πρέφα τι πουλητάρι και εξωνημένος, κατά Μίκη, είναι! Κορόιδεψε τρεις φορές ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ τον ελληνικό λαό και ξαναψηφίστηκε, έστω από την οριακή αυτή πλειοψηφία. Κάνει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και κανένας θεσμός, πλην ορισμένων έντιμων δικαστικών, δεν του αντιστέκεται. Προσήλθαν σχεδόν οι πάντες, οι ισχυροί της Διαπλοκής, και τον προσκύνησαν. Πολύ θέλει ο άνθρωπος να την ψωνίσει και να νομίζει ότι είναι ο Στάλιν; Που... αν ήταν, η Μέρκελ θα τον είχε βάλει να ξυρίσει μέχρι και το μουστάκι!
Ασε που είναι και λιγάκι «λιγούρης» και γουστάρει πολύ να διάγει βίο πολυτελή, εξ ου και κοιτάει πώς και πώς να κρυφτεί και να τα κρύψει.

Θέμος Αναστασιάδης



ΥΓ.: Για όλα αυτά, λοιπόν, αλλά και όλα όσα θα ακολουθήσουν, αν ψάχνει από τώρα για μάρτυρες υπεράσπισης στο Ειδικό να με έχει στα υπόψη, αντί να κοιτάει πώς θα με εξοντώσει με κάθε τρόπο. Πού θα βρει ζωντανό άλλον πιο υπεράνω υποψίας για Συριζοφιλία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου