5.9.17

Αγαπημένο μου ημερολόγιο…



...από την οικογένεια Παππά απομένει να διοριστεί κάποιο μακρινό παραδέρφι, διότι Στέλιος (πατέρας), Νίκος (υιός) και όποιος άλλος συνώνυμος τους κυκλοφορεί στην αγορά την έχει βρει τη βολή του. 




Η Ράνια Σβίγγου, εκ του κυβερνώντος Συριζα, τακτοποίησε το αμόρε της.
Η υπουργός Αναγνωστόπουλου, πάλι εκ του κυβερνώντος, βόλεψε και δυο ανίψια της, που έπρεπε να μπουν σε μια σειρά. Αυτά θυμάμαι από μνήμης. Αν μπω στο μηχάνημα και κάνω κλικ κλικ γκουγκλ γκουγκλ θα βρω άλλα τόσα…



Και κάπου εκεί εμφανίζεται και ο ιλαροτραγικός κύριος Τραγάκης που έσπευσε να δώσει δαχτυλίδι διαδοχής στο σπλάχνο του, βεβαιώνοντας το πανελλήνιο ότι των Τραγάκηδων ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει. Ευτυχώς ήρθε ο Κυριάκος και του 'κόψε τον βήχα του μικρού κληρονόμου, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, από το πουθενά και έτσι ελαφριά, ορίστηκε η ατζέντα άλλης μιας ημέρας με τρόπο παντελώς τυχαίως, όπως κατά κανόνα συμβαίνει άδω στα καθ' ημάς. 
Πέφτουν τα σάιτ, κατακλύζεται το ίντερνετ, ξεχνιόμαστε άπαντες στα πληκτρολόγια και ξεσπαθώνουμε κατά οικογενειοκρατίας, καρεκλοκενταυρισμού, παλιών και νέων ευνοούμενων ημετέρων και τα συναφή.
Oh, well... νερό στο μύλο του Αλέξη, θα πω εγώ ξανά ότι ρίχνουμε, ως περίεργος και εμμονικος που είμαι με τον πρωθυπουργό μας, και κατά τα λοιπά να υπενθυμίσω ότι πάμε για γ´ αξιολόγηση, η ανάπτυξη έχει χτυπήσει το "δυσθεώρητο" 0,8%, όταν από τον ίδιο τον Αλέξη είχε τεθεί ο πήχης στο 3,5%- 2,8%- 2,00%..., το Ελληνικό ως η επένδυση που θα άλλαζε τα πάντα έχει κολλήσει ως "συνθέτη" αλλά και όταν το σαφάρι των προσλήψεων της παρούσας κυβέρνησης -όχι αυτής που "θα", "ίσως", ή "παλιά, τότε που ήταν αλλιώς και τα σκυλιά ήταν δεμένα με λουκάνικα", αλλά- αυτής εδώ που θα άλλαζε τον κόσμο πατόκορφα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς εν όψει άλλωστε ΔΕΘ και δύσκολης επερχόμενης σαιζόν.
Αυτά, και σ’ άλλα με υγεία…

Σπύρος Στατίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου