18.5.18

Χαριτωμένα σκυλάκια δολοφόνοι!


Τα σκυλάκια dachshund τα ξέρετε; Είναι εκείνα τα γλυκούτσικα, μικροσκοπικά, σκυλιά λουκάνικα, που τα βλέπεις και πεθαίνεις από τα γέλια.




Είναι μάλιστα τόσο χαριτωμένα, που ο μόνος κίνδυνος από αυτά είναι να σε σκοτώσουν με την υπερβολική τους γλύκα… ή να σε γλείψουν μέχρι θανάτου!
Δυστυχώς όμως, ακόμη και αυτά τα μουτράκια μπορούν να γίνουν στυγνοί δολοφόνοι. Ειδικά όταν σχηματίζουν αγέλη και επιτίθενται εν χορώ…





Αυτό συνέβη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ προχθές, όταν η 52χρονη Tracy Garcia δέχθηκε άνανδρη επίθεση από τα dachshunds του γείτονά της, με αποτέλεσμα να κατασπαραχθεί, και να χάσει τη ζωή της!
Σύμφωνα με τον σερίφη Chris Bryant της εν λόγω κομητείας, το μένος των σκυλιών ήταν τέτοιο, που όταν έφτασε στο σημείο της επίθεσης ο πρώτος αστυνομικός, τα «αγριόσκυλα» επιτέθηκαν και σε αυτόν.
«Δυστυχώς», λέει, «αναγκαστήκαμε να τα πυροβολήσουμε για να προστατέψουμε τις ζωές των περίοικων, των διασωστών,  αλλά και των αστυνομικών μας». Στη συνέχεια διατάχθηκε ευθανασία και για τα συνολικά 7 σκυλιά που αποτελούσαν την «αγέλη του τρόμου».
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το τι ακριβώς οδήγησε τα 7  φαινομενικά άκακα αυτά σκυλάκια σε δολοφονική έξαρση. Η κτηνίατρος Amanda Dinwiddie, που επιλήφθηκε της ευθανασίας τους, λέει πως τα 4 ήταν αρσενικά, και τα υπόλοιπα 3 θηλυκά, με ηλικίες που κυμαίνονταν από το ένα ως τα τρία έτη.
Πάντως και τα 7 ήταν γεμάτα από ψείρες και τσιμπούρια επειδή προφανώς ζούσαν μονίμως έξω, ενώ κατά τα άλλα η υγεία τους ήταν μια χαρά.
Όπως και να ‘χει, ο εισαγγελέας της περιοχής σκέφτεται να απαγγείλλει σοβαρές κατηγορίες κατά του ιδιοκτήτη των δολοφονικών, πλην όμως χαριτωμένων, αυτών σκύλων…

Strange Attractor


Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου