25.10.18

Τα 10 καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ…


Για όσους είναι διατεθειμένοι (και μπορούν) να «στάξουν» ως και $50.000 το χρόνο για να σπουδάσουν πραγματικά, κι όχι απλώς να πάρουν ένα «φτυχίο» από ελληνικό δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο, και να γίνου «ανεπιστήμονες», τότε διαβάστε παρακάτω για να διαλέξετε.

Μ.Ι.Τ.


Η έρευνα του WalletHub εξέτασε πάνω από χίλια ιδιωτικά αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια, με βάση το κόστος για τα δίδακτρα και τη στέγη για τέσσερα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη το τι προσφέρει το καθένα από πλευράς ασφάλειας, ακαδημαϊκής απόδοσης, και επαγγελματικής προοπτικής για τους αποφοίτους τους…



Τα δέκα λοιπόν καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, από τα οποία όποιος καταφέρει να αποφοιτήσει έχει πετύχει την καλή… είναι:

1.       Massachusetts Institute of Technology
2.      Princeton University
3.      Yale
4.     Harvard University
5.      California Institute of Technology
6.     Duke University
7.      University of Pennsylvania
8.     Columbia University
9.     Rice University
10.  Stanford University


Κι αφήστε τον οραματιστή Γαβρόγλου στη τρέλα του… να τον κυνηγάνε 16χρονοι χουλιγκάνοι με ντουντούκες, ενώ τα δικά μας ΑΕΙ να διακόπτουν τη λειτουργία τους μη τυχόν και διαταραχτεί το εμπόριο ναρκωτικών και η εγκληματικότητα στους χώρους τους.

S.A.

ΥΓ- Θα μου πείτε, τι να τα κάνεις τα καλά ΑΕΙ ρε μάστορα, όταν εδώ γίνεσαι υπουργός (βλ. Νοτοπούλου) όντας αγράμματος, ή ακόμη και πρωθυπουργός χωρίς βασικές γνώσεις;
Και θα 'χετε ένα δίκιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου