21.9.19

Να τι θα γίνει με τους «πρόσφυγες»…


Το σχέδιο Ερντογάν είναι απλό:
Ένα ωραίο πρωί θα λάβουν όλοι οι αιτούμενοι άσυλο κάποια ενημέρωση στο κινητό τους, που θα τους ξεσηκώσει σε εξέγερση, ξεκινώντας από τα χέρια που τους ταίζουν.
Τα χοτ σποτ θα ισοπεδωθούν, και κάπου 70 χιλιάδες άτομα θα ξεχυθούν στους δρόμους αρπάζοντας ό,τι χρειάζονται από όποιον βρουν μπροστά τους. Η Αστυνομία θα ξεχυθεί πίσω τους συλλαμβάνοντας για ρατσισμό όποιον ιθαγενή αντισταθεί, μέχρι που θα παρέμβει ο στρατός…Τρεις μέρες αργότερα θα επιβληθεί στρατιωτικός νόμος καθώς τα μεμονωμένα περιστατικά θα αθροιστούν και θα γίνει αιματηρή προσπάθεια μαντρώματος των ταραξιών σε στρατόπεδα κλπ, με κριτήριο το πόσο καλά μιλούν ελληνικά.
Την 4η μέρα οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στα κοντινά τους νησιά επικαλούμενοι το άρθρο 4 της συνθήκης των εγγυήσεων για να προστατέψουν τα αδέλφια τους από τους κακούς χριστιανούς-σταυροφόρους.
Το ΚΚΕ θα καλέσει τους πιστούς του σε πόλεμο ενάντια στην αστική τάξη εκδίδοντας κατάλογο με τους αστούς για να μη γίνονται μπερδέματα.
Θα καταλήξουμε την 5η μέρα σε εκεχειρία όπου θα αναλάβει ο Ευ. Βενιζέλος να συμφωνήσει με τον Ερντογάν ανταλλαγή πληθυσμών, και θα στείλει 10.000 μουσουλμάνους από την Αθήνα σε Χίο, Λέσβο, και Σάμο, δεχόμενος τους χριστιανούς των νησιών αυτών ως πρόσφυγες.
Η Νέα Σάμος θα χτιστεί δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό, η Νέα Χίος στο Σχιστό, και η Νέα Λέσβος κάπου έξω από τη Λάρισα.
Οι ρακενδυτοι νησιώτες μας θα ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή εμπλουτίζοντας πληθυσμιακά τον τόπο.
Μετά την ειρήνευση, Οθωμανοί πρόσφυγες από τα νησιά αυτά θα αρχίσουν να καταπλέουν με φουσκωτά σε Τήνο Σύρο, Μύκονο, και Νάξο, όπου οι νησιώτες θα τους φιλοξενούν με αγάπη και στοργή,  τσακίζοντας το ρατσισμό και τη κσενοφοβία μέχρι να μαζευτούν αρκετοί ώστε τελικά να αποκτήσουμε πρωτεύουσα το Ναύπλιο, και σύνορα στο Κιάτο, το Ρίο, τη Λάρισα και ανατολικά κάπου στο Σούνιο.
Μέχρι που Οθωμανοί πρόσφυγες από την Εύβοια θα ναυαγούν στα Σκορπονέρια, και φυσικά οι ιθαγενείς θα τους υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες, τσακίζοντας το ρατσισμό και τη κσενοφ...
Με τον «Αττίλα 9» οι εναπομείναντες ιθαγενείς θα συμφωνήσουν να εξισλαμισθούν, και σε αντάλλαγμα θα τους δοθεί άδεια να πουλάνε τσολιαδάκια και αναπτήρες με τη φάτσα του Μουζάλα στους τουρίστες κάτω από το Γενί Τζαμί (πρώην Παρθενώνα) γύρω από το οποίο θα υψωθούν 4 μιναρέδες για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των κατοίκων του τόπου.
Η ιστορία καταδικάζει σε επανάληψη εκείνους που την αγνοούν.

Δημήτρης Καρατζάς


Σημ. Ο.- Κερδάμε!!!!!

2 σχόλια:

 1. Κύριε Καρατζά, Άριστο! Εξαιρετικής ποιότητας η Ειρωνεία σας πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έγραφα τον Μάιο του 2017 σ’ ένα άλλο, σοβαρό επίσης, ιστότοπο, τα εξής :

  «Κανείς δεν αμφέβαλλε, ότι υπάρχουν embedded πράκτορες της ΜΙΤ μεταξύ του πλήθους των λαθρομεταναστών. Αυτό είναι δεδομένο.
  Το ζήτημα, περαιτέρω, δεν είναι, αν οι Τούρκοι μπορούν ή αν θα θελήσουν να «αγκιτάρουν» το νεάζον και πολυπληθές μουσουλμανικό δυναμικό που θα αρχίσει να μετράει εξάμηνα εγκλωβισμού στα νησιά μας ή και στην ηπειρωτική χώρα (ειδικά μετά από επιστροφές αιτούντων άσυλο εκ Δυτικής Ευρώπης …).
  Το ζήτημα, αντιθέτως, είναι πότε, σε ποιό συγκεκριμένο momentum θα γίνει η «αγκιτάτσια» και προς ποιά κατεύθυνση :
  * της κατατρομοκράτησης -και εντεύθεν της αραίωσης- του πληθυσμού των νησιών, όπως έχει ήδη συμβεί σε περιορισμένη έκταση το 1974, με εξεγέρσεις εκεί και riotting;
  * της επικοινωνιακής έκθεσης της χώρας μας;
  * της πρόκλησης ενδιαφέροντος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.;
  * του συνδυασμού μαζικών εξεγέρσεων λάθρο και στρατιωτικής έντασης Ελλάδας-Τουρκίας;
  * της αξιοποίησης πρακτόρων (μόνο) για κατασκοπεία και δολιοφθορές, σε στιγμές στρατιωτικής έντασης και πάλι;

  Και τίποτε απ᾽ αυτά να μη γίνει άμεσα,
  ασφαλώς μέχρι το 2022 θα λαλήσει στα νησιά μας μουεζίνης
  (αφού «τα δικαιώματα πλέον των ανθρώπων αυτών, τόσον καιρό πια εδώ, περιλαμβάνουν και την ελευθερία της δημόσιας λατρείας τους» κλπ, κλπ), με όλην την σημασία που έχει κάτι τέτοιο στο φαντασιακό των ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ Μουσουλμάνων, αφού αυτόχρημα μετατρέπει την Λέσβο κλπ, σε «Νταρ αλ Ισλαμ», που οι πιστοί γυιοί του Προφήτη το ανέκτησαν από τους απίστους.

  Τα παραπάνω δεν φαίνονται ούτε συνομωσιολογικά ούτε παράλογα, μα απολύτως προβλεπτά.
  Βλέποντας το τι γίνεται ήδη, ένα έχω να πώ με το φτωχό μου μυαλό : οι συνάνθρωπόι μας αυτοί αντί να διασπείρονται σαν καρκίνωμα μέσα στην επικράτεια και μέσα στον αστικό ιστό πόλεων, θα έπρεπε ΑΠΟ ΧΘΕΣ να είχαν συγκεντρωθεί κατά εθνικές ομάδες σε απομονωμένα ξερονήσια (ασφαλώς, με επαρκή σίτιση και με κάλυψη, ιατρική και υγειονομική), περιμένοντας την κρίση επί του (κατά 98% καταχρηστικού) αιτήματός τους για άσυλο. Θ᾽ αποφεύγαμε έτσι :
  * και τον εισοδισμό πρακτόρων αλλά και μελών του ISIS
  * και τις εθνοτικές, μεταξύ τους συγκρούσεις
  * και την εις βάρος των αυτοχθόνων εγκληματικότητα και -κυρίως-
  * θα είχαμε περάσει ένα πολύ δραστικό μήνυμα αποθάρρυνσης,
  από την Τόρα-Μπόρα μέχρι το Αλγέρι.
  Θά ᾽ταν και γι᾽ αυτούς δικαιότερο, εντιμότερο και πιο φιλάνθρωπο.

  (Αλλά ξέχασα.
  Εκεί, στα πάμπολλα απομονωμένα νησιά μας,
  επί τριάντα-σαράντα χρόνια τώρα, ούτε την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας, για καταδικασμένους για κακουργήματα, εγκληματίες «με βούλα και σφραγίδα», δεν καταδεχόταν να συζητήσει η αριστεράντζα του Συμβουλίου Εγκληματοπροληπτικής Πολιτικής του @*^%!!* Υπουργείου Δικαιοσύνης, διότι, λέει, «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των κρατουμένων δεν επιτρέπουν την στέρηση της τακτικής επικοινωνίας με το περιβάλλον τους και την απομόνωσή τους».
  Και αντ’ αυτού, φυσικά, εισπράττουμε αποδράσεις μ’ ελικόπτερα από τις φυλακές και UCK-άδικες εφόδους για την απελυθέρωση Αλβανών).

  Θ᾽ άφηναν ποτέ κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί για τους λαθρομετανάστες οι ΜΚΟ που κυβερνούν αυτόν τον τόπο;

  Φοβούμαι ότι το παιχνίδι έχει χαθεί …»

  ΑπάντησηΔιαγραφή