23.11.19

Πάρε τώρα τηλέφωνο…


Άφησες να επιβάλουν 99 χρόνια σκλαβιάς στα παιδιά σου, παραχωρώντας την κηδεμονία της χώρας σου σε ξένους.
Άφησες να υποβαθμίσουν τη ζωή σου φορολογώντας και τον αέρα που αναπνέεις για να μοιράζουν τα λεφτά σου στα κολλητάρια τους που διορίζουν από την πίσω πόρτα.




Άφησες να σου πάρουν τα ακίνητα για μια μπουκιά ψωμί.
Άφησες να σου δίνουν τα λεφτά σου με το σταγονόμετρο την ώρα που οι μαφιόζοι τα έσπρωχναν έξω με τη Western Union κι ο φαλακρομυτόγκας στην Ελβετία.
Άφησες να σε κάνουν ζήτουλα του πλανήτη παζαρεύοντας ελεημοσύνη με διαπραγματευτή ένα παλιάτσο μισθοφόρο του Σόρος…


Άφησες να σε εξευτελίζει όλος ο κόσμος ως κλέφτη και απατεώνα επειδή είσαι Έλληνας, και άφησες ακόμα και τους ξεβράκωτους Γιουγκοσλάβους να πουλάνε την κληρονομιά σου παριστάνοντας τους απόγονους των προγόνων σου.
Άφησες τους κομμουνισμένους "εκπαιδευτικούς" να δηλητηριάσουν τα παιδιά σου με νεοταξική αγάπη για τους πουθενάδες και μίσος για τον πλησίον τους, μαζί και για σένα που τα γέννησες και τα τρέφεις για να σε πουν και φασίστα στο τέλος.
Άφησες να σου επιβάλουν τη στυγνότερη δικτατορία με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και προστασίας της μαφίας που λυμαίνεται το Δημόσιο υπό την προβιά του συνδικαλισμού.
Άφησες να σου ρημάξουν το σπίτι οι έποικοι και το πατρικό σου και τα χωράφια των παππούδων σου και πλέον δεν παίρνουν τα έπιπλα να φύγουν, φέρνουν δικά τους και εγκαθίστανται ως καταληψίες.
Άφησες να κυκλοφορούν ελεύθεροι εγκληματίες που βιάζουν παιδιά και σκοτώνουν στο όνομα του μοχθηρού θεού τους πιστεύοντας ότι δέκα χιλιάδες μεμονωμένα περιστατικά δεν κάνουν ένα πόλεμο αλλά ταυτόχρονα άφησες να δικάζονται επί έξι χρόνια οι ύποπτοι ενός μεμονωμένου περιστατικού ως εγκληματική οργάνωση και νοιώθεις και ανακούφιση που υπάρχει δικαιοσύνη.
Άφησες και αφήνεις να μπουκάρουν στη χώρα σου 400 εγκληματίες κάθε μέρα και να ψάχνει το κράτος να τους βρίσκει ξενοδοχεία που εσύ ποτέ δεν είχες τα φράγκα να πας ένα τριήμερο για να ξεχειμωνιάσουν με τα λεφτά των φόρων σου.
Άφησες να γίνουν συνδικαιούχοι δωρεάν στην ασφάλιση που πληρώνεις εσύ και το σόι σου 100 χρόνια τώρα όλοι της γης οι κολασμένοι κι άμα αρρωστήσεις και δεν έχεις λεφτά για ιδιωτική περίθαλψη ο Άγιος Πέτρος σε έχει στη λίστα του.
Τουλάχιστον μην αφήσεις τους δολοφόνους με τα τσιγάρα να σε σκοτώνουν ύπουλα φυσώντας τον καπνό τους κοντά σου:
Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 1128 (με χρέωση αστικού τηλεφωνήματος συν ειδικό φόρο κινητής τηλεφωνίας συν ΦΠΑ) και στείλε στο διάολο τον κωλόγερο με το τσιγάρο απέναντί σου, πριν σε στείλει αυτός με τα μικροσωματίδια που θα καθίσουν στους πνεύμονές σου.
Δείξε τη σκατοψυχιά σου.
Χτες ήταν οι γκέη, προχτές οι μαύροι, οι φασίστες είναι φυλακή, οι αναρχίστες στέλνουν βιογραφικά στην Cosco, ποιός σου μένει για να εκτονωθείς; Οι καπνιστές!
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείξεις πόσο αγαπάς τη νομιμότητα.
Πάρε τώρα τηλέφωνο.
Έντεκα δέκα τέσσερα, το μόνο που θυμάμαι!

Δημήτρης Καραντζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου