3.2.20

Όλα θολά κι απαίσια…


Δεν είχε χθες My Style Sucks, οπότε έβλεπα  στις ειδήσεις το περιστατικό με τον τζιχαντιστή στην Αγγλία, που μαχαίρωσε δυο ανυποψίαστους πολίτες, αλλά στη συνέχεια έσπευσε η αστυνομία η οποία και τον σκότωσε σε χρόνο ντε τε πυροβολώντας τον.
Και πολύ καλά έκανε.
Και δυστυχώς θυμήθηκα τα δικά μας… όπου αν τυχόν συνέβαινε κάτι παρόμοιο, ούτε ψύλλος στον κόρφο των αστυνομικών.

Σύντομα κοντά σας...

Θα τους είχαν μπουζουριάσει ήδη, ενώ όλα τα ΜΜΕ και μεγάλο μέρος της κοινωνίας θα τους σταύρωνε ως ανάλγητους, μπορεί και φασίστες.
Ξέρετε στην μπανανία μας απαγορεύεται η χρήση όπλου ακόμη κι από αστυνομικούς αν προηγουμένως δεν έχουν δεχτεί πυροβολισμό.
Άρα το να σφάζει κάποιος μέσα στο δρόμο αθώους πολίτες δεν δικαιολογεί την χρήση όπλου από την αστυνομία...



Σύμφωνα με την σούπερ ανθρωπιστική νομοθεσία μας, οι αστυνομικοί θα πρέπει να τον αφοπλίσουν χρησιμοποιώντας όσο λιγότερη βία γίνεται. Αλλιώς την έβαψαν.
Αφήστε που αν ο μαχαιροβγάλτης ανήκει σε καμιά ευπαθή ομάδα, είναι δηλαδή «συμπαθής» Ρομά, ή δυστυχής παράτυπος μετανάστης, ή ταλαιπωρημένος «πρόσφυγας πολέμου» από καμιά εμπόλεμη…. Αλγερία, τότε εκτός από ανάλγητος φασίστας ο αστυνομικός θα χαρακτηριστεί και ρατσιστής, μπορεί και ναζιστής, και θα τον κυνηγάνε δικαστικά (και όχι μόνο) οι διάφορες ΜΚΟ, οι πάμπολλοι επαγγελματίες αλληλέγγυοι,  αλλά και οι αμέτρητοι «δημητράδες».
Αμφιβάλλει κανείς;
Βέβαια, ως ένα βαθμό είμαστε ακόμη τυχεροί.
Οι δικοί μας «πρόσφυγες» απλά σφάζονται προς το παρόν μόνο μεταξύ τους.
Καθημερινά το βλέπουμε να συμβαίνει.
Κι αυτό διότι είναι ακόμη στη φάση της ενσωμάτωσης και της αφομοίωσης.
Μόλις αυτή η φάση ολοκληρωθεί, τότε μπορεί να  τους δούμε να σφάζουν αδιάκριτα  και Έλληνες πολίτες. Τους οποίους μέχρι στιγμής απλά ληστεύουν.
Και τότε να δούμε τι θα γίνει…



Σήμερα το πρωί έβλεπα σε ένα πάνελ τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των αστυνομικών να μιλάει για τις εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο διήμερο στα πλαίσια της καταπολέμησης της μικροεγκληματικότητας. Η οποία αποτελεί  και τη βασική πηγή άγχους και ανασφάλειας του μέσου πολίτη.
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της αστυνομίας, πλην όμως όπως διευκρίνισε και ο ίδιος ο εκπρόσωπος, οι προσαγωγές δεν σημαίνουν τίποτα, ενώ οι συλλήψεις για κλοπή τσάντας, κινητού, κλπ είναι απλά πλημμελήματα με αποτέλεσμα να … ορίζεται δικάσιμος και ο δράστης να αφήνεται ελεύθερος για να ξανακάνει τα ίδια την αμέσως επομένη.
Όσο για την δικάσιμο άντε πάνε να τον βρεις, αφού έτσι κι αλλιώς οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δίνουν ψευδή στοιχεία, και αν είναι πουθενά καταχωρημένοι τα εν λόγω στοιχεία είναι όλα μαϊμού.
Οπότε αυτό που γίνεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας, είναι απλά μια τρύπα στο νερό.
Να ‘χαμε να λέγαμε…
Αν δεν αλλάξει η νομοθεσία προς το αυστηρότερο,  τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, και η κοινωνία θα είναι όμηρος των εισαγόμενων και μη εγκληματιών.
Για να μην αναφερθώ και στον κατάπτυστο νόμο Παρασκευόπουλου που 7 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους «νοικοκυραίους» συνεχίζει να ισχύει, με αποτέλεσμα όλα τα καταδικασμένα μπουμπούκια να κυκλοφορούν ελεύθερα, με τη βούλα του νόμου.
Μη ξεχνάτε ότι ακόμη κι ο περιβόητος τοξοβόλος εξέτιε την ποινή του ως … τσομπάνης σε αγροτικές φυλακές.
Μέχρι που αποφάσισε να αφήσει τα πρόβατα και τις φλογέρες και να συνεχίσει τον όμορφο αγώνα του για την προκοπή του τόπου, ληστεύοντας και πυροβολώντας.
Του κάνανε δηλαδή τα μούτρα κρέας…
Εν κατακλείδι, όπως λέω χρόνια τώρα η Ελλάδα είναι μια Ντίσνεϊλαντ της ανομίας και της ατιμωρησίας, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω με αποτέλεσμα να έρχεται εδώ της κάθε καρυδιάς το καρύδι για να ζήσει το όνειρό του στην πλάτη μας.
Γνωρίζοντας πως ακόμη κι αν συλληφθεί, δεν τρέχει τίποτα. Την επομένη θα είναι έξω.
Ακόμη όμως κι αν καταδικαστεί, πάλι θα βγει έξω, χάρη στον Παρασκευόπουλο που λέγαμε.
Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, όσους κι αν σκοτώσεις, όσα ισόβια κι αν φας, το πολύ πολύ σε 6-7 χρονάκια είσαι ελεύθερος.
Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
Και για όσους από εμάς ψήφισαν τους «νοικοκυραίους» πιστεύοντας ότι επιτέλους θα μπει μια τάξη, θα αυστηροποιηθεί η κοινωνία ανταποκρινόμενη στην ασύδοτη εγκληματικότητα, παίξαμε και χάσαμε.
Μια από τα ίδια.
Και όχι μόνο, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από τον περασμένο Ιούλιο σημειώθηκε σοβαρή αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και των ροών…
Θα μου πείτε κάνε υπομονή… υπάρχει σχέδιο.
Εξάλλου υπάρχουν άλλες πιο καυτές προτεραιότητες.
Ναι, αλλά για τον ΠΑΟΚ σπεύσανε νύχτα κι αλλάξανε τον νόμο… σε χρόνο ρεκόρ.
Για τα άλλα;
Δυστυχώς, όπως έγραψα και παλιότερα, ο πόλεμος τελείωσε και οι «νοικοκυραίοι» έχασαν.
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, και διατελούμε εν αναμονή  για τα χειρότερα…  τα οποία έρχονται με γοργό ρυθμό…. τα γιαταγάνια ακονίζονται.

Strange Attractor

ΥΓ- Άκουγα χθες το πρωί τον Κουμουτσάκο σε πάνελ να  μας λέει πως θα γίνουν (θα θα θα) επιστροφές και απελάσεις (χα χα χα), και πως στην ενδοχώρα μεταφέρονται μόνο οι ευπαθείς ομάδες προσφύγων, δηλαδή οικογένειες, κλπ.
Κι αναρωτιέμαι  ο ποταπός, αν οι καθημερινές συμπλοκές με μαχαίρια και όπλα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, κι αλλού, γίνονται από ευπαθείς ομάδες, δηλαδή από οικογενειάρχες και ασυνόδευτα (30χρονα) ανήλικα, τότε τι άλλο θα δούμε;
Τι άλλο να περιμένουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου