4.4.20

Δεν είναι α … δεν είναι άνοιξη φέτος αυτή!


Η καραντίνα συνεχίζεται, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και ακόμη μερικούς μήνες.
Με ακόμη αυστηρότερα μέτρα, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Νίκου «οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες» Χαρδαλιά.




Επικουρούμενου από τα ατράνταχτα στοιχεία που παρουσιάζει καθημερινά ο κ. Τσιόδρας, που αν πιστέψουμε τις απόρρητες δημοσκοπήσεις (πρεσβειών) είναι ο πιο σέξι άνδρας της Ελλάδας (ακολουθεί ο Χαϊκάλης)…


Αυτό είναι το πρώτο αποτέλεσμα της κλεισούρας εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών, που ελλείψει κοινωνικών συναναστροφών, εξόδων, καμακιών, κλπ. βλέπουν τον εθνικό μας λοιμωξιολόγο ως … μπισκοτολούκουμο!
Τα αποτελέσματα της απομόνωσης όμως είναι κι άλλα.
Τα κομμωτήρια, τα σπα, τα κέντρα αισθητικής… όλα κλειστά. Γι αυτό και τις τελευταίες μέρες βλέπω πιο πολύ μαύρη ρίζα από τότε που ήμουν στο ΕΚΚΕ.
Μάλιστα, είδα προχθές στο απέναντι μπαλκόνι την γειτόνισσα, και την μπέρδεψα με τον άνδρα της!
Μέχρι και διάσημες Ελληνίδες έχουν αλλάξει. Όπως π.χ. η Πόπη Τσαπανίδου που πλέον μοιάζει με τον… Βαμβακούλα.
Ή η άλλη, από το μεσημεριανάδικο του ΣΚΑΙ, που έγινε ίδια η Κατάντια Βαλαβάνη (αλήθεια αυτή που χάθηκε; Ακόμη στο Μπαλί είναι;).
Στο τέλος η αξυρισιά θα γίνει μόδα, και θα δικαιωθεί επιτέλους η Γιούλα Μπουρδόλη που όταν το έλεγε την λοιδορούσαμε…
Έτσι περνάνε οι μέρες, και όπως φαίνεται αντί να ψήσουμε αρνί, αυτό το Πάσχα θα βράσουμε γίδα.
Στο διαμέρισμά μας εννοείται, διότι αν πιστέψουμε τους κυβερνώντες, σε λίγο όποιος κυκλοφορεί έξω θα πυροβολείται.
Πρώτα όμως θα κλείσουν τα διόδια, μη τυχόν και ξεφύγει κανείς για το χωριό του. Ήδη ανακοινώθηκαν 1.000 προσλήψεις εποχικών ραβδούχων για να τα στελεχώσουν την περίοδο του Πάσχα.
Μετά ίσως ακολουθήσουν τα τανκς.   

Αυτό θέλει ο ΣΚΑΙ, και αυτό θα γίνει.
Τα λέει το πρωί ο Πορτοσάλτε, τα ακούει η Κοσιώνη, τα μεταφέρει στον σύζυγό της, εκείνος τα λέει στη μαμά, και η μαμά τα υπαγορεύει στον πρωθυπουργό.
Και τσουπ… την άλλη μέρα είναι Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Έτσι λειτουργούν οι τηλεοπτικές δημοκρατίες.
Πάντως για να τα λέμε όλα, όπως φαίνεται η καραντίνα είχε αποτελέσματα. Έχουμε ελάχιστους νεκρούς σε σχέση με άλλα κράτη.
Και μπορεί να ωρύεται η Ραχήλ (που έχει σπουδάσει τραπεζική σε ΙΕΚ της Κοζάνης) ότι όλα αυτά είναι μια κομπίνα των Κινέζων για να μας πουλάνε μάσκες, αλλά τα στοιχεία είναι σαφή. Όσο μένουμε μέσα, τόσο λιγότερα κρούσματα.
Είπα κρούσματα και θυμήθηκα τους επαγγελματίες αλληλέγγυους ΜΚΟτζήδες, που μόλις έσκασε το πρώτο κρούσμα στη Ριτσώνα ήταν οι πρώτοι που μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και εξαφανίστηκαν.
Ούτε καν περίμεναν τον Κουμουτσάκο να ολοκληρώσει την περίφημη καταγραφή τους.
Η οποία καταγραφή συνεχίζεται σταθερά, όπως ας πούμε και η προέλαση του Χαφτάρ… η οποία άρχισε να μοιάζει με το μετρό της Θεσσαλονίκης, που ήμουν νιός και γέρασα, κι ακόμη το περιμένω.
Με την προέλαση του Χαφτάρ ασχολούνταν νυχθημερόν και ο Εισαγγελάτος, μέχρι που ανακάλυψε τον ιό.
Ο οποίος Εισαγγελάτος (και άλλοι αστέρες της δημοσιογραφίας,  όπως ο Στραβελάκης) δεν αφήνει κάποιον επιφανή επιδημιολόγο να ολοκληρώσει την φράση του, επειδή ο χρόνος πιέζει, πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα 20 λεπτών, κι όταν επανέρχεται αφιερώνει 30 λεπτά στο να μάθουμε πως περνάει στην καραντίνα ο … Τσαλίκης!
Χάλια περνάει… πώς να περνάει; Αφού κλείσανε τα σκυλάδικα και δεν πέφτει γαρδένια.
Εδώ ο πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε πως πέρασε μια κόλαση όντας απομονωμένος επί 14 μέρες (σε παλάτι με 45 υπηρέτες, 4 εσωτερικές πισίνες, και 5 διαδρόμους μπόουλινγκ), δεν θα περνάει χάλια ο Τσαλίκης;
Με αυτά και με αυτά περνάμε τον καιρό μας κλεισμένοι σε 4 ντουβάρια, ενθυμούμενοι πως πριν από 2 χρόνια τέτοιες μέρες ο μόνος μας νταλκάς και η πρώτη είδηση ήταν η διάρρηξη στην έπαυλη του ΛεΠα, και πως του έκλεψαν τα ποστίς του…
Που να φανταζόμασταν τι θα περνούσαμε σήμερα;
Δεν είναι α … δεν είναι άνοιξη φέτος αυτή!

Strange Attractor

ΥΓ- Κατά τα άλλα οι αφίξεις των ικετών συνεχίζονται απρόσκοπτα μέσω θαλάσσης, όπως και οι μετακινήσεις τους κατά δεκάδες, χωρίς κανέναν έλεγχο και χωρίς πρόστιμα. Αυτά είναι για τους γηγενείς και μόνο. Ακόμη και τους άστεγους. Οι ικέτες έχουν ασυλία και υψηλή προστασία…
Να τα λέμε όλα.

ΥΓ2- Σήμερα έμαθα ο ποταπός ότι το κόμμα της ζουρλής ονόματι Ρεύση Αηδίας (ή κάπως έτσι), που πήρε 1.61% στις ευρωεκλογές και 1.46% στις εθνικές,  λαμβάνει κρατική επιχορήγηση ύψους 80.000 ευρώ για … επιμορφωτικούς σκοπούς!
Το ξέρατε;
Εσείς πληρώσατε τις δόσεις σας στην εφορία; Μην τις ξεχάσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου