7.11.12

ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε Χρυσή Αυγή

Αστυνομικός-εισαγγελέας-εκτελεστής ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τον κο Λαφαζάνη, οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να ελέγχει τον οποιονδήποτε. Δηλαδή τι ακριβώς διαφορετικό κάνει η Χρυσή Αυγή?

Ο κος Λαφαζάνης, βέβαια, προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν χθες, διμοιρία των... βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έλεγχο σε άντρες της Ασφάλειας!

Προφανώς κάνοντας προπόνηση σε περίπτωση που ανέλθει η ροζ επανάσταση στην εξουσία, οι κυρίες και κύριοι Μαρία Μπόλαρη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρης Τσουκαλάς και Χρήστος Μαντάς, μαζί με ένα συρφετό του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που κουβαλιούνται για να υποστηρίξουν τον κάθε Πακιστανό μαχαιροβγάλτη, έκαναν περιπολία χθες στις οδούς Ακαδημίας και Σόλωνος στην Αθήνα, για να ελέγξουν τους άντρες της ασφάλειας που είχανε υπηρεσία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων!

Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα φωτογράφησαν άντρες της Ασφάλειας που αναγκάζονται να συγχρωτίζονται με τα δικά τους καλόπαιδα προκειμένου να μην έχουμε κάθε μέρα δολοφονίες από τα μπάχαλα και όλο περηφάνια τις ανέβασαν στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την ιστοσελίδα left.gr, εκεί που πριν λίγες μέρες δίνονταν οδηγίες σε μπαχαλάκηδες!

Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης κατήγγειλε φυσικά την ενέργεια αυτή και ελπίζουμε η δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος άμεσα!

Μάλιστα, είχανε έτοιμη και την αστεία δικαιολογία, πως, ουσιαστικά, το κάνουν σαν αντίποινα για τις φωτογραφίες μπαχαλάκηδων που δημοσιεύει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα διάφορα έκτροπα! Δηλαδή οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ υποκαθιστούν αστυνομία, εισαγγελέα, ίσως και εκτελεστικό απόσπασμα σε λίγο, ως άλλοι Judge Dredd.

Για να θυμούνται μερικοί και να καταλαβαίνουν πως όταν μιλάμε για φασισμό, η Χρυσή Αυγή είναι ερασιτέχνες μπροστά στους επαγγελματίες αντιδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ!

TopGunZ

1 σχόλιο: