7.11.12

Τεχνο-άνοια


Τεχνοφασισμός, τεχνοφοβία, τεχνό ετών 40 και μάνα ρέηβερ. Ε, ρε το καημένο μας το μυαλό τι θα πάθει με δαύτους.

Χάσανε την ευκαιρία για μπάχαλο οι ΣΥΡΙΖΑίοι και έχουνε φέρει τα πάνω κάτω. Αναφερόμαστε σαφώς στην αναφορά τους στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα Πανεπιστήμια της χώρας ως... αντισυνταγματικές! Γιατί, λέει, δεν τους ελέγχει η εφορευτική επιτροπή και μπορεί να τους έχει κάποιος με το πιστόλι στο κρόταφο στην άλλη άκρη της ευρυζωνικής σύνδεσης. Και με τη μολότωφ θα μπορούσε, να προσθέσω εγώ, οπότε να πεδίον δόξης λαμπρό για τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ.Το καλύτερο το είπε σε τουίτ του ο Τζήμερος: "Συνταγματική εκτροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ η ηλεκτρονική ψηφοφορία! Σωστά. Το e-mail δεν μπορείς να το κλέψεις ή να το χτίσεις. Ούτε να το δείρεις!"

Γιατί, φυσικά, βλέπουν ότι, σιγά σιγά, αρχίζουν να χάνουν τα προπύργια της αυθαιρεσίας τους στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Σε έναν θεσμό που πρώτη δύναμη ανακυρήσεται εδώ και δεκαετίες η δεξιά, αλλά κουμάντο κάνουν τα μπάχαλα, εκμεταλλευόμενα τον εκφυλισμένο όρο του Ασύλου. Όπου καθηγητές και φοιτητές προπηλακίζονται και γρονθοκοπούνται, η περιουσία του δημοσίου λεηλατείται ή καταστρέφεται, εξάμηνα και ευκαιρίες ζωής χάνονται, γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα.

Και να πεις ότι πάσχουν από τεχνοφοβία? Μεγαλύτερη αναλογία iPhone / στελεχών από τις αριστερές παρατάξεις δε βρίσκεις, ενώ μην ξεχνάμε πως πιο οργανωμένο κίνημα τρολαρίσματος στα social media από αυτό των επαναστατών του καναπέ δεν υπάρχει.

Οπότε γυρνάμε στα λεγόμενα του Τζήμερου. Τεχνοφασισμός λοιπόν για τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ η ομαλή διεξαγωγή εκλογών, καθοδηγούμενες από ψηφισμένο νόμο του κράτους. Πλέρια δημοκρατικότητα η επέλαση των ορκ προς διάλυση της διαδικασίας. Μάλιστα. Τι μαθαίνει κανείς στο ένδοξο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Έχουμε κι εμείς έναν όρο, και αφορά την παρεμπόδιση κινήσεων φοιτητών και καθηγητών να καθαρίσουν τα σκουπίδια στο τρισάθλιο πλέον ΑΠΘ, από αριστερίζοντες φράξιες, ντεμέκ υπερασπιζόμενες τους υπαλλήλους των εργολάβων, δηλαδή εν τέλει υπερασπιζόμενες τους εργολάβους: Σκουπιδοφασισμός.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου