23.1.13

Για μια χούφτα … σέντσια!


Το ότι έχουμε οικονομική κρίση είναι παγκοίνως γνωστό.
Όπως και οι θλιβερές της συνέπειες, δηλαδή η ανεργία, η φτώχεια, και γενικά ο μαρασμός.

 
Εκτός όμως από την κρίση της ευρωζώνης, δεν τα πάει καλά ούτε και η Αμερική.
Και δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε δείκτες, ελλείμματα, κλπ.
‘Αρκεί η παρακάτω μικρή είδηση, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, και να δούμε την πραγματική διάσταση της κρίσης (που τελικά ισχύει παντού).


Έτσι λοιπόν, δυο «εξωτικές χορεύτριες» (στρίπερς) στη πόλη Juneau του Wisconsin, μαλλιοτραβήχτηκαν στην σκηνή, προσφέροντας έξτρα πλούσιο θέαμα στους μερακλήδες (τυχερούς) πελάτες τους, για ένα και μόνο δολάριο(!) το οποίο όμως διεκδικούσε η καθεμία για λογαριασμό  της.
Πλακώθηκαν γυμνές στο ξύλο για λιγότερο από ένα ευρώ δηλαδή, ή για τους πιο παλιούς, για  περίπου 250 δραχμές!
Και όλα αυτά έγιναν πρωί πρωί… στις 9:30.
Μάλιστα η μάχη ήταν τόσο σκληρή, που χρειάστηκε να σπεύσουν στο στριπτιζάδικο  Silk Exotic αρκετοί αστυνομικοί προκειμένου να χωρίσουν τις δυο καλλιτέχνιδες.
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, όταν ένας πελάτης προσπάθησε να δώσει το χαρτονόμισμα στη μια από τις δυο, η άλλη τρελάθηκε και όρμησε για τα μαλλιά της.
Στη συνέχεια άναψαν τα αίματα, και  ακολούθησαν μπουνιές, κλωτσιές, γρατζουνίσματα, και λίγο πριν βγουν τα μαχαίρια κατέφτασε η αστυνομία, αφού στάθηκε αδύνατο στους θαμώνες να χωρίσουν τις δυο γυναίκες.
Πάντως πέρα από την κατάντια του να μαλώνεις με την συνάδελφο σου πρωινιάτικα για ένα και μόνο δολάριο, το πιο θλιβερό είναι ότι η μία από τις δυο λάγνες παρουσίες, ήταν και έγκυος….

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου