23.1.13

Η επανάσταση θέλει και την "προστασία" της...


Πριν από μερικούς μήνες, ένα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, τα έκανε λαμπόγυαλο σε κάποια λαϊκή αγορά, σπάζοντας πάγκους και πετώντας στο πάτωμα τα εμπορεύματα αλλοδαπών μικροπωλητών.
Το ερώτημά μου βέβαια, πάντα παραμένει αναπάντητο:
Γιατί οι λεβέντες της Χρυσής Αυγής δεν τα βάζουν με τους άφθονους λαθρομετανάστες κακοποιούς (αυτούς με τα γιαταγάνια και τα καλάσνικοφ), αλλά  περιορίζονται σε κάποιες μικρού κινδύνου και χαμηλού ρίσκου καταδρομικές επιδρομές εναντίον εργαζόμενων (έστω λαθραίων);

 
Τέλος πάντων.
Η είδηση τότε δεν ήταν η αναμενόμενη τραμπούκικη ενέργεια του εν λόγω κλιμακίου, όσο το γεγονός ότι σε αυτήν συμμετείχαν εκτός από βουλευτές του κόμματος, και οι αστυνομικοί συνοδοί τους!
Οι οποίοι παρεμπιπτόντως ανακλήθηκαν (αν δεν κάνω λάθος) από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Και άντε, Χρυσή Αυγή και αστυνομία είναι περίπου δυο παρόμοιας πολιτικής εμβέλειας πνεύματα που συναντώνται, οπότε ουδέν το περίεργον…
Σήμερα όμως έμαθα (από φίλο αστυνομικό) κάτι το οποίο μου είχε διαφύγει, αλλά που τελικά ισχύει.
Όπως μου είπε δηλαδή ο φίλος, ο βουλευτής Φλωρίνης του ΣΥΡΙΖΑ κος Διαμαντόπουλος, αυτός που δηλώνει αναρχικός και αντιεξουσιαστής, και που εργάζεται παράλληλα στον ΟΤΕ, στον οποίο μπήκε επί ΝΔ του Καραμανλή παρακαλώ, ζήτησε και έχει αστυνομική προστασία, όπως άλλωστε δικαιούται.
Έλα όμως που το όλο ζήτημα μου μοιάζει σουρεαλιστικό!
Να δηλώνεις αναρχικός, με ότι αυτό σημαίνει, και παράλληλα όχι μόνο να συμμετέχεις στον κλασικό μοχλό του κράτους και του συμβατικού πολιτεύματος (στη Βουλή) που απεχθάνεσαι και πολεμάς, αλλά παράλληλα να ζητάς και να λαμβάνεις …. αστυνομική φρουρά!
Να πηγαίνεις δηλαδή στο ακροατήριό σου για να μιλήσεις περί της ανάγκης κατάργησης του κράτους, ανατροπής του σάπιου συστήματος, και γενικής επανάστασης ώστε να ζήσουμε όλοι ελεύθεροι, χαριεντιζόμενοι στα γρασίδια, και ζώντας σε κοινόβια υπό καθεστώς άμεσης δημοκρατίας και αυτοδιαχείρισης, χωρίς «μπάτσους, φαντάρους, και  λοιπά γουρούνια», και παράλληλα από δίπλα να σε προσέχει ο αστυνομικός φρουρός, μη τυχόν και φας καμιά αδέσποτη ντομάτα στα μούτρα!
Αν είναι δυνατόν!
Κε Διαμαντόπουλε, εκτός από ανερμάτιστος, μήπως είστε και ανακόλουθος;
Μα εντελώς ….;

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. Και άντε, Χρυσή Αυγή και αστυνομία είναι περίπου δυο παρόμοιας πολιτικής εμβέλειας πνεύματα που συναντώνται, οπότε ουδέν το περίεργον…;;;;;;;;;;;
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ STRANGE,ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή