29.1.13

Προβλήματα στον «παράδεισο».


Ο «σοσιαλιστικός παράδεισος» της Βόρειας Κορέας τα έχει όλα.
Από την μια απειλεί τον πλανήτη με πυρηνική κυριαρχία και καταστροφή, και από την άλλη  αντιμετωπίζει προβλήματα κανιβαλισμού λόγω της πείνας!

 
Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο, στην απομονωμένη διεθνώς αυτή χώρα υπάρχουν διάχυτες φήμες για κανιβαλισμό, εν μέσω ενός γενικότερου λιμού, που οφείλεται σε σοβαρές ελλείψεις τροφίμων, και εξαιτίας του οποίου έχουν πεθάνει πάνω από 10.000 άνθρωποι πέρσι.

 

Σε μια μάλιστα μακάβρια περίπτωση, οι αρχές φέρονται να εκτέλεσαν έναν πατέρα, ο οποίος σκότωσε και έφαγε τα δυο του παιδιά.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι, και αυτός έσφαξε την κόρη του για να την φάει. Επειδή όμως είδε το φρικτό έγκλημα ο μικρός γιος, σκότωσε και αυτόν.
Μάλιστα, όταν επέστρεψε η γυναίκα στο σπίτι, εξεπλάγη από το φαγητό στο τραπέζι, ενώ ο σύζυγός της χαρούμενος την κάλεσε να κάτσει για να φάνε μαζί … φρέσκο κρέας.
Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, και για αυτό ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε απομεινάρια από τα κορμάκια των δυο παιδιών θαμμένα πρόχειρα στην αυλή.
Σε δυο άλλες περιπτώσεις, ένας άνδρας συνελήφθη επειδή ξέθαψε τον νεκρό εγγονό του και τον μαγείρεψε για να το φάει, ενώ ένας άλλος, μέσα στην παράκρουσή του από την πείνα,  έβρασε ζωντανό το ανήλικο παιδί του και στη συνέχεια το έφαγε.
Και όλα αυτά την ώρα που το «πειραγμένο» καθεστώς της Pyongyang, με τον «σέξι» ηγέτη του, απειλεί για πολλοστή φορά την Αμερική και την Νότιο Κορέα με πυρηνική επίθεση, αν συμμετάσχουν στις κυρώσεις που σχεδιάζει ο ΟΗΕ εναντίον της Βόρειας Κορέας.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου