1.7.13

Μια μόδα σκέτη αηδία…



Η συγκεκριμένη μόδα είναι γνωστή σε όλους μας.
Κατεβασμένα παντελόνια για να φαίνεται το εσώρουχο και φαρδιά ρούχα ικανά να χωρέσουν ένα καλοριφέρ για τα κρύα του χειμώνα.




Οι εκδοχές πολλές.
Οι βασικότερες είναι οι εξής δύο:


Η πρώτη είναι ότι στα γκέτο των H.Π.Α λόγω έλλειψης χρημάτων τα μικρότερα αδέρφια σε μία οικογένεια φορούσαν τα ρούχα των μεγαλύτερων αδερφών τους, με αποτέλεσμα τα ρούχα να τους είναι μεγαλύτερα και πιο φαρδιά αποκαλύπτοντας έτσι το μποξεράκι τους. 
Η άλλη και πιο «εμπορική» είναι ότι στις αμερικάνικες φυλακές οι κρατούμενοι ψάχνουν πολλούς τρόπους να δείξουν κάποια πράγματα χωρίς να τους καταλάβουν είτε οι φύλακες είτε οι άλλοι κρατούμενοι.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν οι κρατούμενοι φορούσαν τα παντελόνια τους πιο κατεβασμένα από το σύνηθες δήλωναν ότι ήταν διαθέσιμοι για σεξ.
Καθότι εμπορική, η πληροφορία αυτή κυκλοφορεί σε πολλά «αντικειμενικά» ελληνικά site: troktikaras,  zoopark, katohika και άλλα.




Η πραγματικότητα όμως σύμφωνα με την wikipedia και τον Greg Mathis (Συνταξιούχος Αμερικανός Δικαστής) είναι πως η συγκεκριμένη μόδα ναι μεν ξεκίνησε από τις αμερικάνικες φυλακές αλλά δεν είχε καμία σχέση με σεξουαλικό περιεχόμενο. Iν γιορ φέις ελληνικές σελίδες που αναφέρεστε στο saging (έτσι λέγεται στα εγγλέζικα).
Για λόγους ασφάλειας (δηλαδή για να μην αυτοκτονήσει ο κρατούμενος) αφαιρούσαν την ζώνη κάθε κρατούμενου και έτσι τους έπεφτε το παντελόνι.
ΤΟΣΟ απλό!
Αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να είναι τραγικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου