7.11.13

Όπου γάμος και χαρά…



Συγκέντρωση έξω από την ΕΡΤ πραγματοποιούν πρώην εργαζόμενοι, νυν συνδικαλιστές και πολλοί «επαναστάτες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ με επικεφαλής των αγώνων τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Γνωστή υπερασπίστρια των φτωχών και κατατρεγμένων αλλά και αυτή που «έκανε την πάπια» στη ψηφοφορία για την περικοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.



Κι άλλοι πολλοί βουλευτές εκεί όπως ο Ν. Βούτσης και ο κ. Στρατούλης, άξιοι εκπρόσωποι του «αριστερού ακτιβισμού» που πάει «όπου είναι γάμος και χαρά». Όπου υπάρχει τζέρτζελο και πρέπει να επικρατήσει το χάος πάντα πρώτοι οι βουλευτές της δήθεν προοδευτικής αριστεράς.




Μαζί τους και μια σειρά από συνδικαλιστικά κηφηναριά που παίρνουν εσαεί συνδικαλιστικές άδειες, κάνουν να πατήσουν καμιά 20αριά χρόνια στη δουλειά τους αλλά κατά τα λοιπά κάνουν αγώνες κατά των εργαζόμενων.
Μαζί η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και το υπόλοιποι διοικητικό συμβούλιο που τρέχει να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Προφανώς οι εκατοντάδες απολυμένοι στο «μαγαζί» της κ. Αντωνιάδου, τον ΔΟΛ είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και δεν αξίζουν ούτε μια μικρή συγκέντρωση στην οδό Μιχαλακοπούλου.
Μαζί και διάφοροι άλλοι συνδικαλιστές από άσχετες οργανώσεις που είδαν φως και μπήκαν μπας και τους βγάλει κανείς καμιά φωτογραφία ή κάνουν καμιά επαναστατική δήλωση κατά του μνημονίου και της κυβέρνησης.
Για τα προνόμιά τους… μούγκα.
Μαζί και διάφοροι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, μαζί με τον πράσινο συνδικαλιστή πρόεδρό τους Καλφαγιάννη που εσχάτως έγινε… ροζ.
Διαμαρτύρονται, λέει, γιατί τους διώχνουν από το σπίτι τους, εννοώντας την ΕΡΤ.
Από πότε ένα δημόσιο κτίριο και μια δημόσια τηλεόραση έγινε σπίτι 1.000 ατόμων κι όχι σπίτι των υπολοίπων 11 εκατ. Ελλήνων;
Ίσως από τότε που επικράτησε το σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».
Μην ξεχάσουμε και την ισχυρή παρουσία του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, μόνο που θα τους μαλώσουμε.
Πώς… άφησαν την περιφρούρηση της κατάληψης στον 902 και τον Περισσό για να έρθουν στην ΕΡΤ;
Όλοι αυτοί λοιπόν μιλούν για κατάλυση της νομιμότητας, λες και νομιμότητα ήταν όλο αυτό το σκουπιδαριό που είχε μαζευτεί τους τελευταίους πέντε μήνες στο Ραδιομέγαρο.
Σημαίες, πλακάτ, αφίσες αλλά οι χιλιάδες εργαζόμενοι και συμπαραστάτες τους είχαν φύγει για άλλες πολιτείες.
Η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο.
Επέβαλε το νόμο.
Το είχαμε επισημάνει πολλές φορές από το antinews ότι η εικόνα της ΕΡΤ και ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει.
Η κυβέρνηση έκανε παιδαριώδη λάθη στην υπόθεση της δημόσιας τηλεόρασης. Γκάφες, καθυστερήσεις και εγκληματική αδιαφορία για την εικόνα της χώρας.
Όμως, επέδειξε και αποφασιστικότητα μαζί με σύνεση και ψυχραιμία.
Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θύματα και «νέα Πολυτεχνεία» ας κάνουν ντου να συγκρουστούν με τα ΜΑΤ.
Θα είναι η καλύτερη απόδειξη για το πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ παρέα με τους συνδικαλιστές, όταν ποτέ έλθει στην εξουσία.
Ο κόσμος έχει νου και γνώση για να καταλάβει τι παίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου