13.4.15

Δημοσιογραφία αιχμής!



Απόσπασμα από βαθυστόχαστο αποκαλυπτικό  άρθρο της Ιόλης Πιερίδου με τίτλο «Γιατί αυτοί οι φλούληδες (χαρακτηρισμός ξένου διπλωμάτη) δεν θα ξαναδούν εξουσία», μέσα από το οποίο ξεδιπλώνεται γλαφυρότατα η αρετή και η χάρη που εκπέμπει διεθνώς η νέα κυβέρνηση.




Απολαύστε υπεύθυνα…


…Ανάμεσα στους καλεσμένους του Ελληνα μεγαλοεπιχειρηματία στην βίλα του Παλαιού Ψυχικού και γυναίκα υψηλόβαθμο στέλεχος της Αμερικάνικης Πρεσβείας η οποία συνηθίζει να κάνει τα ψώνια της στην Παλαιά Αγορά της περιοχής.
-Μα όλοι αυτοί είναι φλούφληδες.
Οι ξένοι διπλωμάτες έχουμε εντυπωσιαστεί από την δίψα του νέου Ελληνα πρωθυπουργού να εξελιχθεί προσωπικά.
Μας εντυπωσιάζει η προσπάθειά του να τελειοποιήσει τα αγγλικά του, να μάθει τους διεθνείς κώδικες συμπεριφοράς, να ξέρει να σταθεί δίπλα σε ισχυρούς ομολόγους του.
Η παραμονή του στο Βερολίνο ήταν εντυπωσιακή από όλες τις πλευρές. Η άνεσή του δίπλα στην Μέρκελ πρωτόγνωρη για νεοκλεγέντα πρωθυπουργό ο οποίος είναι μόλις 40 χρόνων.
Παρατηρείς το ακαταμάχητο στυλ του Βαρουφάκη, του Παππά, του Κοτζιά, την άνεση και αποφασιστικότητα του Καμμένου και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχουν αντίπαλο....
Τα στελέχη της ΝΔ θυμίζουν ξεχασμένα πολιτικά φρικιά που υπάρχουν χάρη στην νοσταλγία του παρελθόντος...
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σας μεταφέρει αυτούσια την "γνωμάτευση" του κορυφαίου στελέχους της Πρεσβείας για τα στελέχη της κυβέρνησης και την γαλάζια παρακμή της Συγγρού...


Σημ. Ο- Θα’ θελα να’ ξερα τι και πως το καπνίζει αυτή η «γυναίκα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής πρεσβείας», που ξετρελάθηκε(!)  με τα αγγλικά του Αλέξη (τα τελειοποίησε λέει… χα χα χα) και το «ακαταμάχητο στυλ» του Δρα Μπαρουφάκη (αν η εν λόγω κυρία όντως υπάρχει πραγματικά…  που πολύ αμφιβάλλω).
Που να γνώριζε και τον Πάντζα δηλαδή… ή την Βαλαβάνη…  από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου