2.7.15

Ανάπτυξη αλά ΣΥΡΙΖΑ: Διορισμοί, διορισμοί, διορισμοί…



Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μισό μόλις βήμα από την απόλυτη χρεοκοπία, οι τράπεζες είναι κλειστές, οι ανήμποροι γέροντες είναι στημένοι στις ουρές μέσα στο λιοπύρι για να πάρουν ελάχιστα ευρώ από τη σύνταξή τους, οι επιχειρήσεις έχουν ουσιαστικά κατεβάσει ρολά, οι καταθέτες κλαίνε τα λεφτά τους και αναθεματίζουν την ώρα που πίστεψαν στους κυβερνώντες και δεν τα έβγαλαν στο εξωτερικό (όπως έκανε σχεδόν ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο), και ο Αλέξης με τη  Ζωζώ κάνουν διαγγέλματα υπέρ της δραχμής!




Και να ήταν μόνο αυτό;
Μέσα σε αυτό το μαύρο κλίμα, η κυβέρνηση κάνει πάρτι διορίζοντας και επαναπροσλαμβάνοντας στο δημόσιο χιλιάδες ανθρώπους (όπως π.χ. τον σύντροφο της Δούρου)…



Έχουμε λοιπόν και λέμε: Επιστρέφουν στο μετρό 257 πρώην συμβασιούχοι, που είχαν μπει επί Καραμανλή εκτός ΑΣΕΠ, και είχαν απολυθεί επί ΓΑΠ καθώς είχε λήξει η σύμβασή τους.
Ανακοινώθηκε ότι επανέρχονται με απόφαση του υπουργού Κατρούγκαλου 1.293 σχολικοί φύλακες, που είχαν μπει σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν επί Σαμαρά. Κι αυτό εν μέσω θέρους, όπου τα σχολεία είναι κλειστά.
Τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων;
Ξέχωρα από το 12% (προμήθεια) του εργατολόγου υπουργού, υπάρχει και η αδήριτη ανάγκη δημιουργίας κομματικού στρατού που θα στηρίζει τον Σύριζα στις δύσκολες μέρες που έρχονται γι αυτόν.
Και επειδή ακόμη και οι παραδοσιακοί υποστηρικτές του οι μπαχαλάκηδες τον έχουν φτύσει, χρειάζεται νέους … καμικάζι.
Οπότε, δεν πα να καίγεται ο κόσμος; Ο Σύριζας, πιστός στις αναχρονιστικές του ιδεοληψίες διορίζει αβέρτα στο δημόσιο.
Σάμπως αυτός πληρώνει;
Και για να πάρετε ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνονται οι συριζαίοι τα πράγματα της οικονομίας, να αναφέρω αυτό που είδα χθες βράδυ στο ΜΕΓΚΑ, όπου «ανακρίνονταν» ο Δρ Λαπαβίτσας, ο σπουδαίος αυτός οικονομολόγος και υπέρμαχος της δραχμής (που ζει και εργάζεται στο … κομμουνιστικό Λονδίνο).
Ερωτηθείς για το ποιες ακριβώς επενδύσεις έγιναν το τελευταίο πεντάμηνο που οι αριστεροί σωτήρες μας είναι στα πράγματα, και το τι πρόσφεραν στην πραγματική οικονομία, η απάντηση του δόκτορος ήταν ότι επαναλειτούργησε ένα κρατικό(!) εργοστάσιο ζάχαρης στη Θράκη, μια ΔΕΚΟ δηλαδή,  το οποίο επιδοτείται από τους φορολογούμενους και παρόλα αυτά ΔΕΝ αποδίδει.
Ναι αλλά σε αυτό «εργάζονται» πλέον εκατοντάδες αφισοκολλητές, χώρια οι συνδικαλιστές.
Αυτή είναι η αντίληψη του Σύριζα για την πολυπόθητη ανάπτυξη: Διορισμοί δημοσίων υπαλλήλων.
Αλλά θα μου πείτε ποια ανάπτυξη, όταν υπουργός στο αρμόδιο υπουργείο είναι ο Λαφαζάνης; Που ακόμη ζει το 1917 στο μυαλό του, και για τον οποίο τα τρακτέρ είναι όργανα των ιμπεριαλιστών μασόνων, που θέλουν να κόψουν την δουλειά από τους προλετάριους εργάτες γης…
Τι να λέμε;

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου