2.7.15

Οι ουρές δεν είναι για τον Μπαρουφάκη…



 «Δεν έχω στηθεί σε ουρά ΑΤΜ για να βγάλω χρήματα», είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, τονίζοντας ότι «δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ μαζί με τους συνταξιούχους».



Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει πάει σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης (σ.σ. εκεί δηλαδή που εδώ και μέρες η Ελλάδα αναστενάζει) για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «πρέπει να είναι οι μόνοι Ελληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ»…



Οπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα.
Ο υπουργός Οικονομικών αρχικά ζήτησε να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και στη συνέχεια δήλωσε ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του γιατί πηγαίνει «από τη μία σύσκεψη στην άλλη».
«Δεν θα δείχνατε αλληλεγγύη αν στεκόσασταν κι εσείς στην ουρά;».
Αυτό προκαλεί πολύ γέλιο στον κ. Βαρουφάκη. «Να στηθώ στην ουρά μαζί τους; Κατά μία έννοια ναι θα το σκεφτώ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου