23.5.16

Η Ελλάς επωλήθη! Από τον Πάντζα...



Χθες βράδυ με την ψήφο 152 "πατριωτών" ΕΠΩΛΗΘΗ και επίσημα η Ελλάς. Προσπαθούν τώρα οι συριζανέλ να μας πείσουν ότι με την ένταξη ΔΕΚΟ στο υπερταμείο, θα "αξιοποιηθούν" και όχι θα πουληθούν,   οι εταιρίες ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ,  ΟΣΕ και ΟΑΣΑ, τα ΕΛΤΑ, ΟΑΚΑ κ.λ.π.



"Αξιοποιούνται" λέει,  μας δουλεύουν κιόλας. Όσο θα έδιωχναν την ΤΡΟΙΚΑ που την ενδυνάμωσαν προσθέτοντάς της και τέταρτο μέλος.
Όσο θα έδιναν την 13η και 14η σύνταξη και μισθό ... και σήμερα με την φοροκαταιγίδα, το ασφαληστ(ρ)ικό και τις αυξήσεις ΦΠΑ, παίρνουν πίσω και τον 11ο μισθό. Όσο θα πήγαιναν τον βασικό στα 750...



Χθες η ΕΛΛΑΣ επωλήθη από όλους εκείνους που "στήθηκαν στα τέσσερα", ενώ κατηγορούσαν κάποιους άλλους ότι είχαν αυτή τη θέση.
Η ΕΛΛΑΣ επωλήθη και επίσημα, από την πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση της ιστορίας της. Άλλωστε όλοι γνώριζαν ότι για να πωληθεί η ΕΛΛΑΣ, έπρεπε να γίνει από άλλη Κυβέρνηση, και όχι από δεξιά. Διότι σε καμιά περίπτωση δεν θα γινόταν αυτό από Κυβέρνηση της Δεξιάς.  Είχαν κολλήσει και μια ουρά ψευδοδεξιού πατριωτισμού στην αριστερή Κυβέρνηση και όλα μέλι γάλα.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΩΛΗΘΗ επίσημα και με τη βούλα της Ελληνικής Βουλής των 152. Συγχαρητήρια στη μία έστω βουλευτίνα που βρήκε το θάρρος τελευταία στιγμή να πει ΟΧΙ, να μην συμβάλλει στο ξεπούλημα της Δημόσια περιουσίας. 152 ρεμπεσκέδες λοιπόν ξεπούλησαν την Πατρίδα, για το μισθό τους, γι’αυτό το μόνο λόγο και κανέναν άλλον.



Θα τους θυμόμαστε για τα επόμενα 99 χρόνια… και θα «γιορτάζουμε» το πώς Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΩΛΗΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2016.
Για την πώληση της οποίας ψήφισε και ο αγνός, ο άδολος κ. Πάντζας, ο κύριος  "ΝΑΙ σε όλα",  πρώην σκληρός αντίπαλος του Δ’Ράιχ, και νυν γερμανοτσολιάς.
Αυτός που έλεγε να πούμε όχι στους γκάγκστερ τοκογλύφους, να πούμε όχι στα Μνημόνια, να πούμε όχι στη φτώχεια...

Κα ψήφισε ΝΑΙ στη φτωχοποίηση όλων με την αύξηση του ΦΠΑ.
Ψήφισε ΝΑΙ να ώστε να παραμείνει η Τρόικα και να γίνουν τέσσερις.
Ψήφισε ΝΑΙ στο τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο.
Ψήφισε "στα τέσσερα, ναι στα τέσσερα, ΝΑΙ σε όλα"!
Ο κ. Πάντζας, που για να μη χάσει το μισθό του φτωχοποίησε τον Λαό, ο Αριστερός, ο ιδεολόγος... ο πανύβλακας.Εσείς και 151 ακόμα συνάδελφοί σας κε Πάντζα μου, δεν ακολουθήσατε το παράδειγμα της Κατριβάνου, η οποία τίμησε τα πιστεύω της. Μια γυναίκα σας έβαλε τα γυαλιά;
Δυστυχώςς για εσάς σας ξεφτίλισε, αλλά δεν τρέχει μία, 8.000 κολλαριστά είναι αυτά…
Βλέπουμε λοιπόν την αφίσα σας και γελάμε.
Θα μείνετε στην Ιστορία ως οι πωλητές - μεσίτες του Λαού και της Δημόσιας περιουσίας.
Ούστ… κόπροι!

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου