30.9.19

Πόσοι είναι οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας;


Οι αριθμοί των Μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς. Αυτό σημαίνει ότι οι Μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.




Για προφανείς λόγους δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία, ή όσα υπάρχουν υποεκτιμούν την πραγματικότητα.
Γεγονός είναι ότι, τώρα πια, τα παιδιά που γεννιούνται από Μουσουλμάνες μητέρες σε μαιευτήρια της Αθήνας, είναι περίπου ίσα στον αριθμό με αυτά που γεννούν Ελληνίδες…


Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της Μουσουλμάνας μητέρας.
Σε κάθε 90.000 νέες γεννήσεις περίπου το χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντιστοιχούν 120.000 περίπου θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε χρόνο, οι γηγενείς Έλληνες μειώνονται κατά 20-30.000 άτομα.
Επί πλέον, με την έλευση της οικονομικής κρίσης, από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω από 120.000 Έλληνες στο εξωτερικό. Και την ίδια ώρα εισβάλλουν εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ημερησίως.
Με δεδομένο ότι, τα βόρεια σύνορά μας προς τις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει οριστικά για τους μετανάστες,ο μεγαλύτερος αν όχι το σύνολο των εισβολέων, θα παραμείνει στη χώρα όπου επιτρέπεται η είσοδος αλλά απαγορεύεται η έξοδος. Και φυσικά αν αυτό το τσουνάμι της εισβολής δε σταματήσει, τότε η Λιβανοποίσηση της χώρας και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα ορατή στο κοντινό μέλλον.
Η Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος πριν από 9 ολόκληρα χρόνια, το 2010, έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ότι, “υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).  
Όπως αναφέρει  η Ένωση, υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.
Ως και το 2001, οπότε ο κάθε πολίτης δήλωνε το θρήσκευμά του, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι αποτελούσαν μόλις το 1,3% του πληθυσμού της χώρας. Σε αυτούς συγκαταλέγονταν κυρίως τα μέλη της μειονότητας στη Θράκη, στην Κω και στη Ρόδο, όσοι είχαν τελέσει μεικτούς γάμους με Έλληνες υπηκόους, αλλά και ορισμένοι Παλαιστίνιοι που έφτασαν στη χώρα τη δεκαετία του ΄70 και πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
Ένας ορισμένος αριθμός των Μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα μας σήμερα προέρχεται από την Αλβανία.
Πρόκειται κατά βάση για σουνίτες μουσουλμάνους, οι οποίοι ωστόσο στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν χαλαρή θρησκευτική πίστη ή είναι άθεοι, αφού η θρησκευτική λατρεία απαγορεύθηκε διά νόμου το 1967 από το καθεστώς Χότζα και δεκάδες τζαμιά και εκκλησίες καταστράφηκαν στο όνομα της «αλβανικότητας».
Τελευταία, πολλοί Αλβανοί που έκαναν προκοπή στη χώρα μας έχουν επιστρέψει πίσω στην Αλβανία, αλλά λόγω των ανοιχτών συνόρων, η εκτίμηση του πραγματικού αριθμού τους είναι αδύνατη.



Οι παλαιότεροι ηγέτες των Μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα είναι κυρίως παλαιστινιακής καταγωγής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων κ. Ναΐμ Ελγαντούρ έφτασε στην Αθήνα από την Αίγυπτο, παντρεύτηκε Χριστιανή, υπηρέτησε τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, είναι επιχειρηματίας, πατέρας 8 παιδιών, αλλά και παππούς με τρία εγγόνια. Παρόμοια είναι η πορεία και του αντιπροέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων, του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Ρασάν Μάζεν, πατέρα τριών παιδιών, Έλληνα υπηκόου.
Σήμερα αναδεικνύονται πολλοί μικροί ηγετίσκοι μουσουλμάνων από διάφορες χώρες, ενώ πολλά ανεπίσημα τζαμιά λειτουργούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.
Πέρα από τους νομιμοποιημένους, ένας μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών ή νομίμως εργαζομένων στην Ελλάδα ο οποίος προέρχεται από χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Ινδονησία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Σιέρα Λεόνε, η Ρουάντα, το Μπανγκλαντές, η Ερυθραία, ακόμη και από την… εξωτική Μογγολία του Τζένγκις Χαν αλλά και την ταλαιπωρημένη Μιανμάρ.
Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία, όταν συλλαμβάνει μετανάστες, δεν καταγράφει το θρήσκευμά τους, στην εγγύτερη στην ανατολή «πύλη εισόδου» στο ευρωπαϊκό όνειρο, την Ελλάδα, καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι
O κύριος όγκος των μεταναστών κατοικεί στην Αθήνα, στον Πειραιά και στο Λαύριο. Υποβαθμισμένες και πολλές φορές εγκαταλειμμένες από τους Ελληνες περιοχές, όπως γύρω από την πλατεία Ομονοίας ή την πλατεία Κουμουνδούρου, τον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά και άλλες πυκνοκατοικημένες, όπως ο Νέος Κόσμος, η Κυψέλη, η Καλλιθέα και το Παγκράτι, είναι οι τόποι όπου διαβιούν όσοι ξέφυγαν από την πλήρη ανέχεια των μη προνομιούχων χωρών (global south).
Όπως επισημαίνει στο «Βήμα» ο κ. Ελγαντούρ, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα εργάτες υπάρχουν σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του ελληνικού εδάφους. «Πρόκειται για μια πραγματικότητα. Και ήδη υπάρχει δεύτερη και τρίτη γενιά μουσουλμάνων. Όπως εκτιμούν στελέχη των υπηρεσιών που παρακολουθούν τα θρησκευτικά ζητήματα στην Ελλάδα, συνολικά στη χώρα υπάρχουν περισσότερες από 82 διαφορετικές «συγκεντρώσεις» ή «ομάδες» μεταναστών. Οι περισσότερες είναι μουσουλμανικές και οι 70 από αυτές βρίσκονται στην Αθήνα, στα δυτικά προάστια και στο Κορωπί.



Η πραγματικότητα που γνωρίζει καλά τις συνέπειες στις οποίες ελπίζει και επενδύει ο φιλόδοξος πολιτικάντης κ. Ελγκαντούρ είναι ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσοι ξένοι πολίτες αποδείξουν ότι ζουν στην Ελλάδα επί επτά χρόνια, δικαιούνται να ζητήσουν και να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.Αυτό από μόνο του δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στο ορατό μέλλον.
Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δοθεί μήνυμα έλευσης μεγάλων μαζών μουσουλμάνων στη χώρα μας, με προοπτική είτε να μεταβούν στην Ευρώπη ή να παραμείνουν οριστικά εδώ.
 Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με μουσουλμανικό προσωπείο αμιγώς ή καμουφλαρισμένο, που ενεργούν στην πραγματικότητα ως κοινοί διακινητές, σε συνεργασία με την ανατολική ακτή.
Ορισμένες από τις οργανώσεις αυτές διαθέτουν πλοιάρια διάφορων τύπων. Το υπερσύγχρονο σκάφος Topaz Responder της ΜΚΟ Migrant Offshore Aid Station που ανήκει στον Αμερικάνο επιχειρηματία με βάση το Αφγανιστάν Κρίστοφερ Κατραμπόνε, ελλιμενίζεται στο Αγαθονήσι και υποβοηθά ανενόχλητο την έλευση των μεταναστών.
Το ίδιο κάνουν και εκατοντάδες ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στα νησιά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, οι περισσότερες από τις οποίες χρηματοδοτούνται από τα μουσουλμανικά καθεστώτα του κόλπου, την Τουρκία, και διάφορους “φιλάνθρωπους” τύπου Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι, έχει χορηγήσει 11 δις σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τους μετανάστες.
Στην ουσία αυτές οι ανεξέλεγκτες ΜΚΟ με χιλιάδες έμμισθους απασχολούμενους στο Αιγαίο, έχουν καταργήσει τα σύνορα και έχουν υποκαταστήσει το κράτος και την κυβέρνηση.  Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας δημοσιογράφος του CNN, “όταν μια κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ, τότε και ΜΚΟ είναι φυσικό να συμπεριφέρονται ως κυβέρνηση”.
Την ίδια ώρα τα εδώ κανάλια της διαπλοκής, στοχεύουν στο συναίσθημα του εύπιστου τηλεθεατή, περιγράφοντας με ακραία δακρύβρεκτα σενάρια το δράμα των μεταναστών, των “ψυχών” που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στη ζωή.
Το σενάριο των καναλιών δεν αναφέρεται φυσικά στο μελλοντικό τέλος του δράματος, που δεν είναι άλλο από την Ισλαμοποίηση της χώρας μας και την εξαφάνιση του Ελληνισμού.
Όπως ακριβώς έχει συμβεί με τους ντόπιους Χριστιανικούς πληθυσμούς στο Λίβανο, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στην Ερυθραία, στη Σομαλία, στην Ινδονησία και βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Συρία, η Αίγυπτος, το Σουδάν,η Κένυα, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Αιθιοπία και στο απώτερο μέλλον η ίδια η Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου