30.9.19

Μεταναστευτικό: Μπήκαμε σε εποχή "Three Dog Night"…


Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε το μακρινό 2011. Πριν από την αραβική άνοιξη και πριν από τον εμφύλιο της Συρίας…

Τα παλιά χρόνια, οι Ινδιάνοι της Βορείου Αμερικής συνήθιζαν να κοιμούνται αγκαλιά με έναν σκύλο, έτσι ώστε η θερμότητα του σώματός του να τους βοηθήσει να αντέξουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Όταν μάλιστα έκανε πολύ κρύο, και δεν αρκούσε ένας ή δυο σκύλοι, τότε κοιμόντουσαν αγκαλιά με τρεις!
Τις ιδιαίτερα ψυχρές αυτές νύχτες, οι Ινδιάνοι τις ονόμαζαν χαρακτηριστικά Three Dog Nights.




Έχω την εντύπωση πως και εμείς, εδώ στη μικρή Ελλάδα, μπαίνουμε σε φάση Three Dog Night. Ή μάλλον σε αιώνα Three Dog Night.
Και αυτό δεν οφείλεται στο ψύχος, αλλά στον συνδυασμό της οικονομικής δυσπραγίας, και της λαθρομετανάστευσης, που μεταξύ άλλων, αύξησε και τα επίπεδα εγκληματικότητας στη χώρα μας…



Η πληθυσμιακή μας αλλοίωση είναι προ των πυλών, και δεν είμαστε οι μόνοι.
Η τυφλή επίθεση βίας στη Νορβηγία, μας δείχνει το μέλλον. Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν το τεράστιο φαινόμενο της μουσουλμανικής πληθυσμιακής επικράτησης στις χώρες τους.
Και οι αντιδράσεις, αν δεν είναι σπασμωδικές, θα είναι βίαιες.
Προβλέπονται μεγάλες ανακατατάξεις, και μεγάλες αλλαγές.
Στην Ελλάδα, μπορεί να μην έχουμε ζήσει ακόμη ακραίες καταστάσεις σε σχέση με το ακανθώδες αυτό ζήτημα, αλλά παντού στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι κοινωνίες αντιδρούν. Ας θυμηθούμε πως ακόμη και η ίδια η σιδηρά καγκελάριος της Γερμανίας μίλησε για την πλήρη αποτυχία του μούλτι κούλτι πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από το μακελειό της Νορβηγίας, και οι Μουσουλμάνοι της Αγγλίας πέρασαν στην αντεπίθεση. Όπως γράφει η Daily Mail, ήδη ξεκίνησαν προπαγανδιστική εκστρατεία σε ολόκληρο το Η.Β., όπου μέσω αφισών ανακηρύσσουν περιοχές όπου θα ισχύει αποκλειστικά ο νόμος της Σαρίας!
Οι αφίσες αναγράφουν ξεκάθαρα: «Εισέρχεστε σε περιοχή που ελέγχεται από τον νόμο της Σαρίας. Εδώ ισχύει και επιβάλλεται  ο ισλαμικός νόμος».
Οι εν λόγω αφίσες έχουν πλημμυρίσει τις στάσεις λεωφορείων και τις κολώνες των πόλεων, με μηνύματα όπως, εδώ: «Απαγορεύεται ο τζόγος», «Απαγορεύεται η μουσική», «Απαγορεύεται η πορνεία», και «Απαγορεύεται το οινόπνευμα, το κάπνισμα, και τα ναρκωτικά».Ο ιμάμης του μίσους Anjem Choudary παραδέχεται πως αυτός είναι υπεύθυνος για την ισλαμική αυτή εκστρατεία, και όπως λέει σχεδιάζει να την κλιμακώσει έτσι ώστε «να μπουν οι σπόροι για τη δημιουργία ενός μελλοντικού βρετανικού ισλαμικού εμιράτου»!!!!!!
Προς τα πού βαδίζουμε άραγε;
Μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε ως χώρα σοβαρά το ζήτημα;
Καταλαβαίνω ότι προέχει η κατάσταση της οικονομία μας, και πως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.
Μήπως όμως αν το αμελήσουμε, θα είναι πλέον αργά;

Μήπως θα πρέπει να προλάβουμε πριν φτάσουμε και εμείς σε ακραίες επιθετικές ενέργειες εναντίον των μεταναστών που έχουν σχεδόν καταλάβει τα κέντρα των ελληνικών πόλεων, και όχι μόνο;
Ή απλά θα συνεχίσουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα, και θα αποδεχτούμε τη μοίρα μας, ετοιμαζόμενοι για να μετατραπούμε σε ένα ακόμη … εμιράτο;
Άλλωστε έχουμε πείρα σε κάτι τέτοιο.
400 ολόκληρα χρόνια…. Δεν είναι λίγα.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου