11.10.12

Δεν κρατιούνται για τη Δραχμή μερικοί


Ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Αλαβάνος, διοργανώνει σειρά ημερίδων, μέσω της οργάνωσης "Μέτωπο", της οποίας πρακτικά ηγείται, με θέμα, τι άλλο, την αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο κος Αλαβάνος και οι συνεργάτες του διανθίζουν τις βλέψεις τους για έξοδο της χώρα μας από το Ευρώ με επιχειρήματα περί αιφνίδιας εξόδου και ανάγκης να έχουμε σχέδιο Β. Ουσιαστικά όμως, το σχέδιο Α τους είναι η ίδια η έξοδος από το Ευρώ.

Ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού δικαιολογήθηκε στον δημοσιογράφο του Real.gr, κο Σκουρή Βασίλη μιλώντας για ανάγκη ενημέρωσης και προετοιμασίας του λαού για ενδεχόμενη εγκατάλειψη της ζώνης του Ευρώ.

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά τα σενάρια της Δραχμής που απεργάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ: «Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να επιβεβαιώσει τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο, που επεξεργάζεται, ήδη, Plan B για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο κ. Τσίπρας και οι συνιστώσες του θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις θυσίες των Ελλήνων και να μας οδηγήσουν στη δραχμή. Ας την κρατήσουν για τις μεταξύ τους συναλλαγές».

Δαίδαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου