19.10.12

Φρρρρρρ……..!!!!!!!!!!

Επιτέλους, γνωρίζουμε.
Έχουμε στοιχεία.
Έγινε καταγραφή!


Σύμφωνα λοιπόν με μια φρέσκια δημοσκόπηση που έκανε στην Αμερική η εταιρία Gallup, το 3.4% των ενηλίκων της χώρας, αυτοπροσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι άνδρες, λεσβίες, bisexual, και transexual!
Πρόκειται για την μεγαλύτερη παρόμοια έρευνα που έγινε ποτέ, αφού συμμετείχαν περισσότεροι από 121.000 ερωτηθέντες.
Τα ευρήματα της έρευνας, ανέτρεψαν και κάποια συνηθισμένα στερεότυπα, σε σχέση με την αμερικανική ομοφυλοφιλική μειονότητα.
Όπως λέει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της Gallup, «αν περνάς πολύ χρόνο παρακολουθώντας αμερικανική τηλεόραση, τότε θα νομίζεις ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, λευκοί άνδρες, που ζουν σε μεγάλες πόλεις. Στην πραγματικότητα όμως τα στοιχεία δείχνουν μια μεγάλη διαφοροποίηση. Οι περισσότεροι γκέι είναι νεαροί, όχι λευκοί, και με χαμηλό μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο».
Μεταξύ των λευκών, το 3.2% αυτοπορσδιορίζεται ως γκέι, ενώ μεταξύ των μαύρων, το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει στο 4.6%.
Οι γυναίκες λεσβίες είναι ελαφρώς περισσότερες των γκέι ανδρών, με ποσοστά 3.6% και 3.3% αντίστοιχα.
Στην ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών, η διαφοροποίηση στα ποσοστά αυτά είναι μεγαλύτερη, με τις γυναίκες να αγγίζουν το 8.3%, και τους άνδρες το 4.6%.
Από την πλευρά του, το υπέρ συντηρητικό American Research Council, τονίζει πως το ποσοστό των Αμερικανών γκέι μπορεί να είναι μόλις 3.4%, αλλά κυριαρχεί σε ποσοστό 100%.
Τώρα περιμένουμε μια ανάλογη δημοσκόπηση και στην Μύκονο…. αλλά το καλοκαίρι.

S.A.
USA Today

1 σχόλιο:

  1. Καλά, κι άμα ανοίξεις την Ελληνική τηλεόραση θα νομίζεις ότι κι εσύ ο ίδιος, δεν μπορεί, κάποια τάση θα την έχεις. Δεν είναι τυχαίο που τα Τούρκικα σήριαλ κάνουν θραύση, είχε γανιάσει το μάτι της Ελληνίδας με μετροσέξουαλ άτριχους τρέντουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή