8.10.12

Δύο μήνες «Ξένιος Ζευς»

Επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο μηνών από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία του απολογισμού. Τα σημαντικότερα, φυσικά, νούμερα είναι το σύνολο των προσαγωγών, οι οποίες έφτασαν τις 33.961, και το νούμερο των συλλήψεων, τελικά, οι οποίες δεν ξεπέρασαν τις 3000, αριθμώντας 2984 άτομα με προβλήματα και ελλείψεις στα έγγραφα παραμονής τους.

Δηλαδή, 9 στους 10 που προσήχθησαν ήταν νομίμως διαμένοντες. Ακόμα και βγάζοντας εκτός τους χρόνια διαμένοντες και έχοντες αιτιολογία παραμονής ή, πολύ πιθανώς, άτομα τα οποία ήταν γηγενείς Έλληνες και προσήχθησαν λανθασμένα, πάλι το νούμερο είναι μεγάλο.

Κάποιοι βιάζονται να μιλήσουν για αποτυχία της επιχείρησης. Εμείς πάλι βλέπουμε πως η εν λόγω επιχείρηση πέτυχε να αποκαλύψει κάτι πολύ τραγικό: οι μπίζνες των δικηγόρων της ψευτοαριστεράς ανθούσαν τόσα χρόνια!

Η θολοκουλτούρα που κάλυπτε το κύκλωμα διακίνησης, περίθαλψης και μαζικής ελληνοποίησης παρανόμων εισβολέων στο Ελληνικό έδαφος έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Πολλοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως κάτω από τη μύτη μας έχουνε ήδη προωθήσει τα σχέδιά τους.

Το πρόβλημα πλέον είναι καθαρά πολιτικό και όχι απλά αστυνόμευσης. Πρέπει να βρεθούν οι ρίζες αυτού του κακού και να ξηλωθούν πάραυτα. Πρέπει το κύκλωμα αυτό επιτέλους να αποκαλυφθεί. Αν μη τι άλλο όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τα ονόματα των διαφόρων δικηγόρων που ωρύονταν για την τύχη του εκάστοτε μακελάρη. Ας ξεκινήσουμε με τις μαρίδες.

Και, φυσικά, ο «Ξένιος» πρέπει να συνεχιστεί και να επεκταθεί. Επιτέλους μετά από χρόνια βλέπουμε κάτι να κινείται στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Οι κρατούντες δεν πρέπει να σταματήσουν την προσπάθεια, παρά τις υστερικές φωνές της Μέδουσας της λαθρομεταναστολαγνείας, καθώς της κόβουμε ένα ένα τα φίδια από το κεφάλι, και παρά τα πικρόχολα σχόλια των αγωνιστών του καναπέ, που περιμένουν εκατόμβες λαθρομεταναστών για να πούνε έστω ένα ψιθυριστό «επιτέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου