8.1.14

Orange Moon...

Eleventh Dream Day...Ραχήλ: Η μόνη λύση!Μπορεί η επικαιρότητα να θέλει Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα, πολύ πιο σοβαρά.
Που έχουν να κάνουν με την επιβίωση του γένους!
Και εξηγούμαι:Το ότι η ψυχή της γυναίκας (και όχι μόνο η καρδιά) είναι μια άβυσσος το είχα συνειδητοποιήσει πριν από πολλά χρόνια, όταν είχε συλληφθεί ο δράκος της Θεσσαλονίκης Παπαχρόνης, και πάρα πολλές ήταν εκείνες που δήλωσαν θαυμάστριές του, στέλνοντας του καυτά ερωτικά γράμματα στη φυλακή.
Θυμίζω ότι ο Παπαχρόνης βίαζε και σκότωνε νεαρές γυναίκες, άγνωστο με ποια σειρά….Η κοινοτοπία του ευτράπελου…Ενας βουλευτής για να τιμήσει το έθιμο της εκλογικής του περιφέρειας μεταμφιέστηκε σε ήρωα του καρναβαλιού, εντελώς περιττό κατά τη γνώμη μου, και αποφάσισε να κηδεύσει το Μνημόνιο.
Ουδείς αμφισβητεί τις αγαθές προθέσεις του ανθρώπου αυτού, αγνώστου κατά τα λοιπά, ο οποίος είχε φροντίσει προ έτους να μας συστηθεί ως «αναρχικός», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, κάτι σαν Μπακούνιν α λα γκρέκα.
Ουδείς επίσης αμφισβητεί και την πολιτική του συνέπεια.
Για να τελέσει την κηδεία ντύθηκε παπάς, πήρε κι ένα δισκοπότηρο και κοινωνούσε τους πιστούς.
Εμφανίστηκε δηλαδή ως εκπρόσωπος των δύο μεγάλων λαϊκών παραδόσεων του τόπου, την προσήλωση στην ορθοδοξία και την αντίθεση προς το Μνημόνιο.

Ο Ξηρός, και μαθήματα απλής λογικής.Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Νίκος Δένδιας, έχει τόση αρμοδιότητα για τις άδειες των κρατουμένων, όση και για την τιμή στα μπρόκολα. Δηλαδή καμία.
Τις άδειες δεν τις χορηγεί η Αστυνομία, ούτε ο πολιτικός προϊστάμενος της, ούτε ζητείται η γνώμη τους.Άδειες σε κρατούμενους και για σοβαρά αδικήματα δίνονται στις περισσότερες δυτικές χώρες.
Τα δε ποσοστά των κρατουμένων που παραβιάζουν την άδεια τους και γίνονται Λούης, είναι πάνω κάτω τα ίδια σε όλη την Ευρώπη, 1 με 2%.
Οι άδειες δίνονται για λόγους ανθρωπιστικούς, επανένταξης κλπ.
Η δε συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων τηρεί ευλαβικά τους όρους.
Είδηση όμως δεν γίνεται αυτό.
Λεζάντα γίνεται μόνο ο ένας στους εκατό που θα την κοπανήσει.
Όπως δεν έγιναν ποτέ είδηση οι εκατομμύρια γαμπροί που πήγαν στον γάμο τους. Μόνο ο Παναγής από τα Μέγαρα έγινε φίρμα, που τις έστησε όλες έξω από την ίδια εκκλησία και το ‘στριψε αλά γαλλικά.
Ο οποίος ήταν υπαρκτό πρόσωπο με ποινικό μητρώο ντουλάπα…


Ο Χριστόδουλος, το καλό παιδί…Παπαδοπαίδι, χαμηλών τόνων, αναμφίβολα "καλό παιδί" για τη γειτονιά.
Μυαλό έχει όσο χρειάζεται για να καταλάβει ότι ο άνθρωπος χρειάζεται και κάτι παραπάνω από άρτο (το λέει εξάλλου και το ιερό βιβλίο που είναι τόσο ιερό που οφείλεις να το σέβεσαι κι αν ακόμα το απαρνηθείς - η ιστορία του ελληνικού κομμουνισμού σε ελάχιστες λέξεις) αλλά όχι όσο απαιτείται για να αμφισβητεί συνεχώς τις βεβαιότητες.Με δυο λόγια, απόλυτη πίστη στο άσπρο-μαύρο, ό,τι πρέπει για εκτελεστής, αλλά στο δικό του μυαλό "επαναστάτης".
Αξιοθρήνητα φανατικός δηλαδή, αλλά δεν προσφέρεται για λοιδορίες, ας μη γελιόμαστε.
Πρόκειται για ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο άνθρωπο όπως όλοι του είδους του.
Διότι σκοτώνει κόσμο με ΚΑΛΗ συνείδηση, δεν χρειάζεται καν να έχει θάρρος, όπως του πιστώνουν οι αφελείς.

Σύντροφε, σου βρίσκονται σπίρτα και στουπί;Το άλλοτε νούμερο ένα της ΓΕΝΟΠ είναι υπόδικος για παράνομη χρηματοδότηση του συνδικάτου με χρήματα που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει σε ποιες τσέπες κατέληξαν.  
Για να διαφύγει όλων των κυρώσεων με τις νομικές συμβουλές γνωστού λαϊκού αγωνιστή του ελληνικού σοσιαλισμού( είχε αποκαλεστεί «Βλαξ ή απατεών;» όταν έβαλε τι κεφάλι του στο τορβά για τις ύποπτες δοσοληψίες του Ανδρέα Παπανδρέου), έχει εγκαταλείψει το συνδικάτο και είναι μέλος τους ΔΣ της ΔΕΗ.Ο νούμερο δυο της ΓΕΝΟΠ ευρέθη με offshore στη Κύπρο, με καταθέσεις άνω του ενός εκατομμυρίου τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Καθώς περιγράφει το αστυνομικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο ίδιος συνδικαλιστής που δεν ανήκει στη μεγαλύτερη φωλιά της διαφθοράς της μεταπολιτευτικής ιστορίας, το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΣΥΡΙΖΑ, μετείχε σε αλυσίδα φούρνων η οποία χρησιμοποιούνταν σαν «πλυντήριο» εσόδων σωματεμπορίας. 

Χριστόδουλος Ξηρός και Ε.Ο. 17Ν.Στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, ο Χριστόδουλος Ξηρός "εξαφανίστηκε" στα πλαίσια  εννιαήμερης άδειας που είχε πάρει για την περίοδο των εορτών.
Ήταν η έβδομη κατά σειρά άδεια που έπαιρνε κατά το διάστημα φυλάκισης του από το 2002 και μετά.Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι το μεγαλύτερο από τα 11 παιδιά του ιερέα Τριαντάφυλλου.
Γεννήθηκε στην Ικαρία το 1958, όπου και διέμενε επί σειρά ετών.
Έχει δηλώσει λάτρης της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής και κατασκεύαζε μόνος του μουσικά έγχορδα όργανα.
Αν και τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας του Σάββα στον Ευαγγελισμό ανέφερε ότι ο αδελφός του είχε πέσει θύμα πλεκτάνης, τελικά στις 17 Ιουλίου 2002 ομολόγησε και ο ίδιος τη συμμετοχή του στην 17Ν.