22.3.14

Heavy Pop...

Wu Lyf







Οι Αμερικάνοι και το χαμένο Μπόινγκ…



Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες.




Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται.
Νοτίως της ινδικής υποηπείρου, νοτιότερα των Μαλδίβων Νήσων, βρίσκονται τα νησιά των Βρετανικών Εδαφών του Ινδικού Ωκεανού…


Το στοίχημα του Σύριζα…



Όταν η πολιτική παραγνωρίζει την πραγματικότητα και κινείται μηχανιστικά στην επικράτεια της συνωμοσιολογίας, ως φυσικό αποτέλεσμα έχει την αυτοϋπονόμευση!



Είχε απόλυτο δίκιο ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του στη Real News όταν του τέθηκε το ερώτημα για το πλεόνασμα που επέτυχε η χώρα. Αντιπαρέβαλε το μικρό πλεόνασμα με την φρικώδη κατάσταση την οποία έχει περιέλθει τμήμα του πληθυσμού, διερωτώμενος : «Αφήνουμε στην πάντα τη δημιουργική λογιστική. Για ποιο πλεόνασμα μιλάμε; Για πλεόνασμα φτώχειας, απόγνωσης, ακόμα και αίματος του ελληνικού λαού. Που χτίστηκε με περικοπές μισθών και συντάξεων. Με διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, νοσοκομείων και σχολείων. Με μια στρατιά από ανέργους και απελπισμένους. Με τρία εκατομμύρια ανασφάλιστους;».


Ήρθε η ώρα για μια «Νέα Ελλάδα»!



Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη ή κάνουν πως δεν το κατάλαβαν, ας το επαναλάβουμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουν: η χώρα βρίσκεται εκτός μνημονίου.



Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι «σύντροφοι» του Αλέξη, της Ρόζας, και των άλλων συνιστωσών κυκλοφορούν εσχάτως με πλερέζες στις μούρες, μαύρους κύκλους στα μάτια και σταγόνες φαρμάκι στα χείλη.
Και τώρα τι θα γενούν όλοι αυτοί οι επαναστάτες της φακής, χωρίς μνημόνιο;


Έστιν ουν τραγωδία…



Η διαφορά μου από τον Αριστοτέλη, όχι η μοναδική αλλά εν πάση περιπτώσει εκ των σημαντικών, είναι ότι ενώ εκείνος μπορούσε να ορίσει με ακρίβεια λέξης την τραγωδία, εγώ, ο δυστυχής, αν και επαίρομαι πως έχω καταναλώσει τεράστιες ποσότητες λογοτεχνίας στη διάρκεια του βίου μου, αδυνατώ να ορίσω με ακρίβεια πότε ένα κείμενο είναι λογοτεχνικό και πότε όχι.



Ευτυχώς από τη δύσκολη θέση θα με βγάλει, επιτέλους, το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο διαχωρίζει σαφώς το λογοτεχνικό βιβλίο από το σκέτο βιβλίο, και διατηρεί για το πρώτο τον νόμο περί ενιαίας τιμής, ενώ τον καταργεί για όλα τα υπόλοιπα.
Ετσι αν μπαίνοντας στο βιβλιοπωλείο διαπιστώνω ότι για τον τίτλο που με ενδιαφέρει δεν υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης πέραν του 10% επί της λιανικής, θα ξέρω ότι πρόκειται για λογοτεχνία, αν όχι, θα ξέρω ότι πρόκειται για σκέτο βιβλίο.

Ένα καταστροφικό selfie…



Κάθε γενιά και κάθε εποχή έχει τις μόδες της.
Και η δική μας, τώρα τελευταία, έχει τα selfies.



Αυτές δηλαδή τις φωτογραφίες που τραβάει ο κάθε μαϊντανός, ή ο κάθε κακομοίρης, του εαυτού του, και τις ανεβάζει στο διαδίκτυο μπας και γίνει διάσημος για δεκαπέντε… δεύτερα.

Οι αστυνόμοι θέλουν … σεξ!



Ένα μεγάλο πρόβλημα απασχολεί αυτό το διάστημα την αστυνομία της Χαβάης.
Οι αστυνομικοί της βγήκαν στους δρόμους για να διατηρήσουν ένα σημαντικό για αυτούς κεκτημένο: το να μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν σεξ με τις ιερόδουλες!



Τι συνέβη;
Ένας νέος νόμος που ψήφισε η βουλή της εξωτικής αυτής πολιτείας των ΗΠΑ κατάργησε μια εξαίρεση που υπήρχε, βάσει της οποίας οι «μυστικοί» αστυνομικοί μπορούσαν να κάνουν έρωτα με τις ιερόδουλες προκειμένου να μπορούν να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της πορνείας…