27.9.18

Stepping in a Slide Zone...

Moody Blues





Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη…


Ποιος ισχυρίστηκε ότι οι εβδομηντάρηδες ξόφλησαν και ετοιμάζονται ήδη για το μεγάλο ταξίδι στο επέκεινα; 
Γιατί εγώ διάβασα ότι έρευνα του ιατρικού Κολλεγίου Albert Einstein έδειξε ότι το προσδόκιμο όριο της ζωής των ανθρώπων θα φτάσει πολύ σύντομα μέχρι τα 115 χρόνια!





Κάποια Τζιν Κάλμες από τις ΗΠΑ πέθανε το 1997 σε ηλικία 123 ετών αποδεδειγμένα. 
Άλλωστε, κατά τους ειδικούς από το 1980 μέχρι το 2015 ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει κερδίσει ακόμα μία δεκαετία.
Η αύξηση αυτή αποδίδεται στην μείωση των θανάτων από λοιμώδη νοσήματα και καρδιοαγγειακά προβλήματα –και τούτο, βέβαια, χάρη στα φάρμακα και την έγκαιρη πρόληψη…


Συμβαίνουν κι αλλού…


Εκτός από την αθρόα «παράτυπη μετανάστευση», την  ανομία, και τη γενικευμένη ατιμωρησία, τα τρία τέσσερα τελευταία χρόνια η χώρα μας μαστίζεται και από το φαινόμενο «Παρασκευόπουλος».
Σύμφωνα με το οποίο οι περισσότεροι καταδικασμένοι κακοποιοί αφέθηκαν κι αφήνονται ελεύθεροι για να… αποσυμφορηθούν οι φυλακές.





Βέβαια, σε μια ευνομούμενη χώρα, χωρίς ιδεοληπτικούς κυβερνώντες, αν η εγκληματικότητα αυξάνονταν το λογικό θα ήταν να σφίξουν κι άλλο τα λουριά, να αυξηθεί η αστυνόμευση, και να κτισθούν νέες φυλακές.
Στα καθ’ ημάς, η έξαρση της εγκληματικότητας λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της ανεξέλεγκτης εισόδου στη χώρα του κάθε πικραμένου απ’ όπου γης, συνέπεσε και με την εκλογή της «φαντασίας στην εξουσία», της Πρώτη Φορά Αριστεράς δηλαδή... που μπορεί να ακούγεται ωραία στα αφτιά, αλλά στην πράξη μιλάμε για 10-13 συνιστώσες, η μια πιο πειραγμένη από την άλλη, με αρκετές από αυτές να αποτελούνται από ημιπαράφρονες δικαιωματιστές, ισλαμολάγνους, ακροαριστερούς αΧτιβιστές, Μαοϊκούς, κ.ο.κ.
Αυτούς ψήφισε ο πάντα σοφός λαός για να τον σώσουν…