3.5.17

Pharaoh's Dream...

Lunar Dunes






Η άλλη «πολιτική διαπραγμάτευση»…



Τ​​ο παρακάτω απόσπασμα δεν είναι αστείο, ούτε κατασκεύασμα φαντασίας. Υπάρχει σε επίσημο δικόγραφο, απολογητικό υπόμνημα κτηνοτρόφου: «Επειδή πιστεύω η ψήφιση των συγκεκριμένων διατάξεων είναι προϊόν της ανελεύθερης έκφρασης των Ελλήνων βουλευτών και επεβλήθη η ψήφιση αυτών από τους δανειστές της χώρας μας, αποβλέπουν δε στον αφανισμό της πρωτογενούς παραγωγής και της ελληνικής κτηνοτροφίας... ζητώ την ακύρωση του προστίμου που μου επεβλήθη...».



Το αδίκημα ήταν η παράνομη απασχόληση αλλοδαπών στην κτηνοτροφική του μονάδα...


Το απύθμενο θράσος του Βαρουφάκη…



Στην ζωή υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που προκάλεσαν μεγάλη ζημία στους συνανθρώπους τους. Αυτοί που αντιλήφθηκαν το λάθος τους και ταπεινά ζήτησαν συγχώρεση και οι αμετανόητοι. Οι επηρμένοι. Αυτοί που κυριαρχούνται από το «σύνδρομο του μεγαλείου», το οποίο τους εμποδίζει να κρίνουν με καθαρή ματιά τις πράξεις τους.




Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Γ. Βαρουφάκης, που ως γνωστόν, το πρώτο εξάμηνο του 2015 έφερε την χώρα ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Και σήμερα, αμέριμνος και προκλητικός, συγγράφει, προσπαθώντας να μας εξηγήσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του «μεγάλου αρχηγού»…

Τι έλεγες κε Τσίπρα στη Βουλή στις 11/10/2014;



(Ακριβώς η ομιλία σας κε Πρωθυπουργέ στην Βουλή,  αντιγραφή από την διαδικτυακή Αυγή)

"Μην επιμείνετε να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς τη συναίνεση μας γιατί δεν θα τις αναγνωρίσουμε" είπε ο Α. Τσίπρας και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση να σταματήσουν οι απόπειρες αποσταθεροποίησης της χώρας. "Η κυβέρνηση δεν έχει 180 βουλευτές" προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Καμιά συναίνεση σε μια προοπτική ανεργίας, φτώχειας και εξαθλίωσης δεν παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε από τη βήμα της βουλής πριν λίγο ο Α. Τσίπρας, απαντώντας στις εκκλήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού ή εθνικής συνεννόησης, που έρχονται από το κυβερνητικό μπλόκ και αποσκοπούν στην παροχή σανίδας σωτηρίας σε μια παραπαίουσα κυβέρνηση. «Μην επιμείνετε να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς τη συναίνεση μας γιατί δεν θα τις αναγνωρίσουμε» είπε ο Α. Τσίπρας και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση να σταματήσουν οι απόπειρες αποσταθεροποίησης της χώρας απέναντι στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ."…

Αριβίστες κομμουνιστές και αδίστακτοι φασίστες…



Καιρό έχω να τα «πάρω στο κρανίο», αναγνώστη μου. (Μεταξύ μας…κάθε μέρα φορτωμένος είμαι, αλλά κρατιέμαι από τα κάγκελα για να μη φουντάρω μ’ όλα αυτά που γίνονται γύρω μας.)




Έγιναν οι εκλογές στη Γαλλία. Βρέθηκε στο 2ο γύρο η Λεπέν (αρχηγός της γαλλικής Χρυσής Αυγής, μην ξεχνιόμαστε…) με αντίπαλο έναν «αλεξιπτωτιστή» πολιτικό, πρώην υπουργό, χωρίς κόμμα. Φιλοευρωπαίος και μεταρρυθμιστής (κατά δήλωσή του και σύμφωνα με τα πεπραγμένα του ως υπουργός).
Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι, πλην του γελοίου αριβίστα κομμουνιστή Μελανσόν, έκαναν αμέσως δηλώσεις υποστήριξής του, χωρίς «ναι… μεν… αλλά…». Δημιούργησαν δηλαδή ένα κοινό μέτωπο απέναντι στο φασισμό που εκπροσωπεί η Λεπέν…


Αδίστακτοι κι αχόρταγοι συνεχίζουν την κοροϊδία!



Εδώ και λίγες ώρες, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για μιαν ακόμα επιτυχία της. Αν δεν το έχει καταλάβει κανείς, εδώ και δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιτυγχάνουμε μόνο συντριπτικές νίκες μετά από «σκληρές» διαπραγματεύσεις.



 
Είναι το τελευταίο – αλλά αναγκαίο – πακέτο περικοπών,  δηλώνουν πρωθυπουργός και εκπρόσωποι όλων των  συνιστωσών του κυβερνητικού κόμματος σε μια κοινωνία που έχει χάσει και την τελευταία της ελπίδα. Γιατί, σε γενικές γραμμές, την πολιτική ανικανότητα και τις αυταπάτες του κύριου Τσίπρα καλείται να τις πληρώσει ο συνταξιούχους των 600 ευρώ, που χαίρει «φοβερών προνομίων», ο ιδιωτικός υπάλληλος των 9.000 ευρώ το χρόνο από τον «τεράστιο» μισθό του, οι επιδοτούμενοι άνεργοι με το μικρό επίδομα του ΟΑΕΔ, με δυο λόγια η… μαρίδα. Δηλαδή, όλοι αυτοί που… χρεοκόπησαν το κράτος με τις σπατάλες τους…