7.5.15

Just a Gigolo...

David Lee Roth



Βγαλμένο από τη ζωή…



Ενας φίλος πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε νησί των Κυκλάδων και αποφάσισε να πάει για μπάνιο με τον σκύλο του, ένα Λαμπραντόρ. Βγήκε με το αυτοκίνητο σε κάποια απόσταση από την πόλη και βρήκε μια μεγάλη παραλία, στην οποία υπήρχε μόνο ένα άλλο άτομο στη μία άκρη.




Αυτός με τον σκύλο του πήγαν στην άλλη άκρη, για να μην ενοχλούν.
Παρά την απόσταση, όμως, κάποια στιγμή είδαν τη γυναίκα που καθόταν στην άλλη άκρη να έρχεται προς το μέρος τους...


Έχουμε τους ψηφοφόρους που μας αξίζουν…



Ζαλισμένος ο φίλος μου από τον ορυμαγδό των αρνητικών εξελίξεων, και από το μπαράζ μπαρουφολογίας που ζούμε τρεις μήνες τώρα, μου είπε αλαφιασμένος πρωί πρωί: «Ρε συ, μήπως ζούμε σε λάθος χώρα; Μήπως μας άλλαξαν κρυφά τον πληθυσμό; Είναι Έλληνες όλοι αυτοί»;
Ε, λοιπόν, ναι …. Έλληνες είναι. Και έτσι ήταν πάντα οι Έλληνες.




Απλά δεν το καταλαβαίναμε διότι όλη η εγγενής μας σαχλαμάρα ήταν καλά καμουφλαρισμένη πίσω από την επίπλαστη ευμάρεια στην οποία ζούσαμε τις τελευταίες δεκαετίες.
Διότι όσο βλάκας κι αν είναι ο άλλος, δύσκολα τον καταλαβαίνεις όταν φοράει πανάκριβο κοστούμι, οδηγάει  Μπέμπα, και καπνίζει Κοχίμπας, παίζοντάς το «επιχειρηματίας» πρώτο τραπέζι πίστα…


ΠΑΣΟΚ: Περί Μάρδα…



Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις του κ. Μάρδα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με τον κ. Μάρδα δεν είχαμε ασχοληθεί έως τώρα γιατί θέλαμε η κοινή γνώμη να παρακολουθεί απερίσπαστη το φεστιβάλ των επιπόλαιων και ανεύθυνων δηλώσεων του σε σχέση με τα ταμειακά διαθέσιμα και την εκπλήρωση των εσωτερικών και διεθνών υποχρεώσεων του δημοσίου.




Ήδη έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία των γραφικών δηλώσεων.
Όλοι θα τον θυμούνται να του λείπουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το πρωί στο σπίτι του, αλλά να τα βρίσκει δυο ώρες αργότερα μόλις φτάνει στο γραφείο του!


Είμαι χήρα ... το κατά μόνας αμάρτημα επιτρέπεται;



Είμαι χήρα, δέν θέλω νά ξαναπαντρευτώ, αλλά ούτε καί νά έχω καί παράνομη σχέση. Ώρες-ώρες όμως πειράζομαι σαρκικά καί πέφτω σέ αυνανισμό, ησυχάζοντας μετά γιά μεγάλο διάστημα.

Δέν τό έχω πεί στόν πνευματικό μου γιατί είναι μιά φυσική λειτουργία τού οργανισμού μου πού ζητάει εκτόνωση.

Είναι κακό αυτό, αφού τηρώ εγκράτεια από ξένο άνδρα καί ζώ μέ παρθενία;
                                                                                                                            Κ. Ρ. -- Βοιωτία



Αγαπητή αδελφή έν Χριστώ.
Πήραμε το μήνυμά σας και είδαμε, ομολογουμένως με αρκετή θλίψη, αυτό τό προσωπικό σας πρόβλημα, το οποίο και το χαρακτηρίζετε ως μία «φυσική λειτουργία».
Στην πραγματικότητα, είναι βέβαια μία φυσική - βιολογική λειτουργία αλλά μόνο τότε, όταν δεν λειτουργεί με σωματικό καταναγκασμό προς εκτόνωση…


Πρώην υπουργός ψάχνει…



Ο Αργύρης Ντινόπουλος ψάχνει δουλειά και, για τον σκοπό αυτό, δημοσίευσε μακροσκελή αγγελία (τουλάχιστον 1.100 λέξεις) σε διεθνή ιστοσελίδα.



Του εύχομαι να βρει την κατάλληλη δουλειά και δεν μου αρέσει καθόλου η πλάκα που γίνεται εις βάρος του από διαφόρους σχολιαστές.
Ομως, με πλήρη σεβασμό στην κατάστασή του -στην οποία κανείς μας δεν θα ήθελε να βρεθεί-, θα ήθελα να εκφράσω ορισμένες σκέψεις, γενικότερου ενδιαφέροντος, ελπίζω…
 

Νταούλια δεν ακούω…



Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιες κόκκινες γραμμές είναι πιο ανεξίτηλες.
Των καταχρεωμένων  και αφερέγγυων φτωχών ή των πλούσιων δανειστών που με τον παρά τους...και την κυρά τους;
Και πάνω που πιστέψαμε πως όπου νάναι θα αρχίσουμε να κτυπάμε τα νταούλια για να χορέψουν οι αγορές καρσιλαμά!

Ζορίστηκε από το σκίσιμο του μνημονίου!

 
Χτες  και πάλι , μέσα από ένα ακόμα non paper, η κυβέρνηση ομολόγησε το νέο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις καθώς το ΔΝΤ και η Κομισιόν επιμένουν στις δικές τους κόκκινες γραμμές και οι οποίες είναι διαφορετικές μεταξύ τους.
Το μεν ΔΝΤ εμφανίζεται ανυποχώρητο στα εργασιακά και τα συνταξιοδοτικό και πιο  χαλαρό στο δημοσιονομικό ενώ αντίθετα η Κομισιόν επιμένει στο πρωτογενές πλεόνασμα και στη μη διευθέτηση του χρέους…

Οι εκατό μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ…



Ελπίδες σχεδόν σε όλους τους Ελληνες γέννησε η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη.
Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας έχει σαφέστατη την αντίληψη πως οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παλεύουν ειλικρινά να επιβάλουν μια αντιμνημονιακή πολιτική.
Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς απατεώνες που άλλα λένε, άλλα τάζουν και τα εντελώς αντίθετα κάνουν.

 
Αυτό το λιοντάρι θα τους σκίσει τους τοκογλύφους!

Καθώς όμως συμπληρώθηκαν εκατό μέρες από τη συγκρότηση της κυβέρνησης Τσίπρα, μια άλλη αμφιβολία αρχίζει να υφέρπει, άλλου τύπου, διαφορετικού…