24.11.13

Kashmir....

Led ZeppelinΟ Νότης, οι εξωγήινοι, και εμείς….Σύμφωνα με τον Νότη Σφακιανάκη, τους ανθρώπους τους έχουν φτιάξει εξωγήινοι. Καθόλου κακή άποψη.
Υπάρχουν και χειρότερες εκδοχές.
Ο Λιακόπουλος έχει πει μερικές από αυτές.Θα μείνουμε στον καλλιτέχνη όμως.
Τον άκουσα με την φωνή του να λέει την προαναφερόμενη εκδοχή και να την ενισχύει με διάφορα επιχειρήματα.
Και επειδή θέλω να μεταφέρω πιστά όσα πιστεύει, τα γράφω λέξη προς λέξη: «Όταν θέλουμε να κάνουμε μια ευχή, γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Γιατί είναι οι Θεοί και ο μέγιστος Θεός (σ.σ. νομίζω εννοεί τον Δία, αλλά δεν βάζω στοίχημα!)... Είναι και αυτοί οι οποίοι πέταγαν παλαιότερα και πέταγε κεραυνούς λέιζερ ο Δίας και ο άλλος ο Ερμής με τη φτερωτή άμαξα, όλοι αυτοί σαφέστατα ήταν εξωγήινοι, τι θα ήταν;».


Ένα τρομερό μυστικό για τους Έλληνες!!!!!!!!Το 1981, λίγο πριν πεθάνει, ο Αμερικανός φυσικός Jeremy Palaver αποκάλυψε ένα μυστικό στον γιο του, ο οποίος αργότερα το δημοσίευσε στο περιοδικό In Time.
Ένα μυστικό, που αν αληθεύει, και όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν, θα έπρεπε να αλλάξει η ανθρώπινη ιστορία όπως τη διδασκόμαστε.Δυστυχώς όμως, οι δυνάμεις που μας κυβερνούσαν ανέκαθεν, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να απαξιώσουν την αλήθεια, και να καταστήσουν γραφικούς όλους όσοι προσπαθούν να την βγάλουν στο φως.
Ποιο ήταν αυτό το μυστικό; Διαβάστε και αναλογιστείτε…

Αλέξη, που θα τα βρεις τα λεφτά; «Διότι τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλη σπέκουλα γύρω από ένα λάθος ερώτημα. Για το που θα βρούμε τα λεφτά.»
Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αυγή της 17 Νοέμβρη.Ο κ. Γλέζος το επισήμανε τελευταία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει τον ελληνικό λαό ότι έχει ένα αποτελεσματικό εναλλακτικό πρόγραμμα για να βγάλει το έθνος από την κρίση.
Και σε μία απλή πρόταση, που παρέθεσα παραπάνω, ο Αλέξης Τσίπρας αναίρεσε όλα τα σπουδαία σχέδια που διθυραμβικά προσέφερε στην εφημερίδα Αυγή προς δημοσίευση σε μορφή συνέντευξης.

Τρελαθήκαμε εντελώς;Έχουν ακουστεί τόσο και τόσα για την υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη, του όψιμου φασιστάκου, όπως πολλοί τον αποκαλούν.
Επίσης, τι δεν ειπώθηκε για την αντίδραση της Βανδή που έφυγε από το μαγαζί που τραγουδούσε με το Νότη. Κάποιοι δήθεν προοδευτικοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη νέα… Πασιονάρια που τα έβαλε με τους φασίστες, τους νεοναζί και τους κάθε λογής ηλιθίους.
Κάποιοι άλλοι από την αντίθετη πλευρά, έσπευσαν να αποθεώσουν τον «ήρωά» τους Σφακιανάκη, τον μεγάλο αυτόν «Έλληνα» που τα βάζει με το σύστημα, δε μασάει τα λόγια του και επιτίθεται στο άθλιο και σάπιο κατεστημένο.
Ξαφνικά η ακροδεξιά στην Ελλάδα, και ειδικά η Χρυσή Αυγή, απέκτησε το δικό της ήρωα.
Αποθεώνουν τον «δικό τους» Νότη που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.

Και ο Θεός έπλασε τον Notis!Το ρητό λέει να μην τα βάζεις με τους ηλίθιους.
Θα σε ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν άνετα.
Δεν λέει εντούτοις τίποτα για τους επικίνδυνους.
Δεύτερος λόγος των αρχικών δισταγμών μου για το παρόν κείμενο ήταν πως θα αισθανόμουν σα Χρυσαυγίτης που τα βάζει με τους αδύναμους.
Στη δική τους πραγματικότητα όμως, αδύναμος, είμαι εγώ.


Είναι τα πανεπιστήμια μας υπό διάλυση;Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ειδικά για τα δύο αρχαιότερα από αυτά που φέρουν και στο λογότυπό τους τη λέξη «ΕΘΝΙΚΟΝ», δηλαδή το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Για το Μετσόβιο δεν είμαι ιδιαίτερα ενημερωμένος κι έτσι δεν μπορώ να διατυπώσω έγκυρη γνώμη.
Το Καποδιστριακό όμως το ζω, το γνωρίζω και αγωνίζομαι γι’ αυτό.
Για το Πανεπιστήμιο αυτό μπορώ να πω πολλά.