1.5.16

Δεν είμαι από εδώ...

Παύλος Παυλίδης




Σοκ και δέος κάθε Φαρισαίος Συριζαίος…



Οπως έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες». Οπως έκαναν κι αυτοί.
Το καλύτερο παράδειγμα για το τι έπαθε ο Ελληνας που θύμωσε σαν τον αγά και έκοψε τα πόδια του είναι αυτή η συμπαθής κυρία ΣΥΡΙΖΑ Πολυτελείας, που είχε ένα ξενοδοχείο παρατημένο. Μόλις άκουσε ότι οι επαγγελματίες υπερασπιστές των προσφυγομεταναστών επίταξαν ένα... τουριστικό οίκημα για να τους φιλοξενήσουν, το επικρότησε! Οταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της, ήταν ήδη πολύ αργά. Οι ποικιλώνυμες συμμορίες ήταν ήδη μέσα και έβγαζαν και μεροκάματο από τους κατατρεγμένους που μάζεψε η μοιραία Τασία στη χώρα μας.




Ε, ό,τι έπαθε η γραφική αυτή κυρία, το έχει υποστεί και η Ελλάδα, που νόμιζε ότι πήγαινε πρώτη φορά αριστερά, αλλά βρέθηκε στη γωνιά με ένα πρωτοφανές καθεστώς. Πολύ αργά! Τους πείραζε ο ΕΝΦΙΑ και τώρα πουλάνε ΟΛΟ το σπίτι στην τιμή... μιας δόσης!

Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας…



Είναι ολοφάνερο πως τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν την ενδιαφέρει η οικονομία της χώρας ούτε η τραγική κατάσταση σημαντικού τμήματος του πληθυσμού. Το μόνο μέλημά τους είναι η νομή της εξουσίας.




Γιατί το έργο που είχε αναλάβει ο έλληνας πρωθυπουργός μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ήταν απλό, ξεκάθαρο και βαπτισμένο στη λαϊκή εντολή. Αυτό ήταν:
1. Να εφαρμόσει το μνημόνιο που αυτός υπέγραψε στις 13 Ιουλίου του 2015 και που η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία.
2. Αυτή τη δουλειά έπρεπε να την τελειώσει το αργότερο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015, για να κλείσει η αξιολόγηση…


Χρόνια Πολλά!

Καλό Πάσχα και του χρόνου ελεύθεροι....







Χριστός Ανέστη!

Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα...